Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

5 σέξι tips για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για μια αξέχαστη ημέρα.

Η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου πλησιάζει και τώρα έχεις την ευκαιρία (και την αφορμή) να ανανεώσεις τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα, για εσένα και τον σύντροφό σου. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική στιγμή για να δημιουργήσεις μερικές αξέχαστες στιγμές στο σεξ και να δώσεις στη σχέση σου μια extra ερωτική νότα.

Είτε βαρέθηκες να κάνεις τα ίδια και τα ίδια στο σεξ, είτε θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, ώστε να αναζωπυρώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, παρακάτω θα βρεις μερικά πολύ απλά βήματα για να το καταφέρεις.

Κάθε ζευγάρι επιθυμεί σε ένα σημείο της σχέσης να δοκιμάσει κάτι διασκεδαστικό και νέο, και υπάρχουν πολλά λόγοι για να εξετάσεις το ενδεχόμενο να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή.

Διάβασε ακόμη – Αυτές είναι οι 9 φράσεις που θα σώσουν τον γάμο σου

Οι πειραματισμοί στην κρεβατοκάμαρα είναι ένας τρόπος με τον οποίο τα ζευγάρια μπορούν να ξανασυστηθούν μεταξύ τους. Το να μαθαίνεις νέα πράγματα για τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου σε κρατάει σε εγρήγορση και δίνει στη σχέση τη ζωτικότητα που της χρειάζεται.

Η εξερεύνηση νέων διαστάσεων του σεξουαλικού παιχνιδιού από κοινού μπορεί να είναι μια μορφή περιπέτειας και να εισάγει στοιχεία καινοτομίας, δημιουργικότητας και έντασης ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου.

#1. Ξεκίνα με το… εγκεφαλικό σεξ

Σε αντίθεση με όσα βλέπεις στις ταινίες, το σεξ δεν είναι επιτυχημένο μόνο όταν είναι αυθόρμητο. Ο εγκέφαλος είναι ένα τόσο ισχυρό εργαλείο και ιδιαίτερα σε σχέση με το σεξ, μπορεί να είναι το κλειδί για την αναζωπύρωση της σεξουαλικής σου ζωής. Η ενσυνειδητότητα θα βοηθήσει να δώσεις περισσότερη προσοχή στο τι να κάνεις την ώρα του σεξ, να συμμετέχεις περισσότερο και να βιώσεις περισσότερη ευχαρίστηση. Εκτός από το πάθος, βάλε το μυαλό σου να επικεντρωθεί στη στιγμή για να απολαύσεις στο maximum την εμπειρία.

Διάβασε ακόμη – Αυτό είναι το σημάδι στο δέρμα που σε προειδοποιεί για διαβήτη

#2. Επένδυσε στις αισθήσεις

Όλοι έχουμε πέντε αισθήσεις, αλλά συχνά η αφή και η όραση τραβούν όλη την προσοχή στην κρεβατοκάμαρα. Όσο περισσότερες αισθήσεις μπορείς να προσθέσεις στο κρεβάτι τόσο καλύτερο θα είναι το σεξ.

Σκέψου τρόπους για να φέρεις νέες μυρωδιές, γεύσεις και ήχους την ώρα της σεξουαλικής επαφής με τον σύντροφό σου. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να βρεις ένα αρωματικό κερί ή μια κολόνια που σε ενεργοποιεί ερωτικά, να φτιάξεις μια σέξι μουσική λίστα ή να ανακαλύψεις ποιες τροφές συνδέονται με το σεξ.

#3. Κάνε ένα συναισθηματικό check-in

Τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα μπορούν να καταστρέψουν το σεξ πριν καν ξεκινήσει. Το σεξ πρέπει να είναι το κερασάκι σε μια υγιή σχέση, όχι να χρησιμοποιείται αντί για μια καλή σχέση.

Τα μη επεξεργασμένα συναισθήματα, οι φόβοι ή άλλες απαιτήσεις στη σχέση μπορεί μερικές φορές να είναι αποτρεπτικά για το σεξ. Το να αισθάνεσαι αγανάκτηση, άγχος, θυμό, υποχρέωση ή ανασφάλεια (συναισθηματικά ή με άλλο τρόπο) μπορεί να κάνει το σεξ μια επίπονη εργασία.

Λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μην αγνοήσεις τα συναισθήματά σου, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει τη σχέση σου.

#4. Προγραμμάτισέ το

Το να βάλεις το σεξ στο ημερολόγιο μπορεί να φαίνεται σαν το αντίθετο του σέξι, αλλά ο προγραμματισμός σου επιτρέπει να προετοιμαστείς και να αυξήσεις την προσμονή για αυτό. Μερικές φορές, το σεξ είναι το πρώτο πράγμα που αφαιρείται από το τραπέζι όταν το άγχος ή οι υποχρεώσεις στοιβάζονται, επομένως είναι έξυπνο να προγραμματίσεις μία σέξι βραδιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

#5. Κάνε μια σέξι δραστηριότητα (όχι σεξ)

Μια σέξι δραστηριότητα που σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις μαζί με τον φίλο σου, αλλά χωρίς την πίεση του να κάνεις σεξ εκείνη τη στιγμή, είναι ένα υπέροχο tip για σεξουαλική ανανέωση. Αυτές οι δραστηριότητες είναι οτιδήποτε σου αρέσει να κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου, όπως μασάζ, χορό, ντους μαζί ή να δείτε λίγο πορνό.

Πηγή: shape.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη