Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

Εβδομαδιαίες προβλέψεις – 03.08.2020 έως 09.08.2020

Από την Αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου

Κριός

Θα μπορούσες να ολοκληρώσεις ένα ομαδικό έργο γύρω στις 3 Αυγούστου, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο να πέφτει μέσα στον ενδέκατο οίκο σου, της δικτύωσης. Παρόλο που συχνά σου αρέσει να είσαι επικεφαλής, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η συνεργασία είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για τη συναισθηματική σου ευημερία. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στην αναζήτηση περισσότερων ευκαιριών που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ότι είσαι μέρος, σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου. Κι από τις 4 ως τις 19 Αυγούστου, ο επικοινωνιακός Ερμής περνάει στο Λέοντα και στον πέμπτο σου οίκο, του έρωτα και σε εμπνέει ώστε να εκφράζεσαι καλύτερα. Θα θελήσεις να μοιραστείς τα πιο βαθιά σου συναισθήματα με ένα ξεχωριστό πρόσωπο, έχοντας πλήρη συνείδηση του τι κάνεις.

Ο Ερμής στον Καρκίνο (12/7-4/8) στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και τις σχέσεις σου με τα υπόλοιπα μέλη. Κάποιες διαφωνίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο Ήλιος στον Λέοντα (22/7-23/8) σου προσδίδει μαγνητισμό και λάμψη, χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις όπου κι αν βρεθείς. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (26/6-7/8) βελτιώνει θεαματικά την επικοινωνία και τις σχέσεις με φίλους και συγγενείς. Η διάθεσή σου είναι αισιόδοξη, τολμηρή και θα σε φέρει κοντά σε νέες, συναρπαστικές εμπειρίες. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (7/8-6/9) σε κινητοποιεί ώστε να κάνεις κάποιες αλλαγές τόσο στο χώρο σου, όσο και στις σχέσεις σου. Βέβαια, τα απρόοπτα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο Άρης στον Κριό (28/6/20 – 6/3/21) δημιουργεί συνθήκες έντονου παρασκηνίου. Να προσέχεις τι λες και σε ποιόν, γιατί οι παρεξηγήσεις καραδοκούν και καλό θα είναι να μην κλείνεις κανενός είδους συμφωνίες.  

Ταύρος

Αν και γενικά είσαι άνθρωπος της συνήθειας, μπορεί να λαχταράς μια αλλαγή γύρω στις 3 Αυγούστου, όταν η Πανσέληνος στον Υδροχόο πέφτει στο δέκατο οίκο σου της καριέρας και σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό στο ζώδιό σου. Ξεκινώντας κάτι μόνοι σου – ίσως ένα μεγάλο έργο ή κάποια σημαντική πρόταση – όχι μόνο θα νιώσεις απελευθερωμένη, αλλά θα τραβήξεις και την προσοχή των ανωτέρων σου.

 Κι από τις 7/8 ως τις 6/9 η ρομαντική Αφροδίτη κινείται στον Καρκίνο και στον τρίτο σου οίκο, της επικοινωνίας, ενθαρρύνοντάς σε να μιλήσεις περισσότερο για τις σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Για την ακρίβεια, οι διανοητικές συζητήσεις μπορεί να συμβάλλουν στην ερωτική σου ζωή, καθώς εσύ και το ταίρι σου – ή, κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο – λατρεύετε αυτού του είδους τις συζητήσεις. Ο Ερμής στον Καρκίνο (12/7-4/8) σε κάνει πιο συναισθηματική και θέλεις να περιβάλλεσαι από αγαπημένα πρόσωπα που σε καταλαβαίνουν και σε υποστηρίζουν. Ο Ερμής στο Λέοντα (4-19/8)  εστιάζει στην οικογενειακή ζωή και σε ενθαρρύνει να συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειας, πράγματα που σε αφορούν. Ο Ήλιος στον Λέοντα (22/7-23/8) τονίζει περισσότερο το ενδιαφέρον σου για τα οικογενειακά θέματα. Έχεις ανάγκη να κλείσεις εκκρεμότητες και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (26/6-7/8) επικεντρώνεται στον οικονομικό τομέα με θετικό τρόπο – τα έσοδά αυξάνονται και είναι πιθανό να κάνεις κάποιες συμφέρουσες αγορές. Ο Άρης στον Κριό (28/6/20 – 6/3/21) σηματοδοτεί μια περίοδο αρκετά έντονη για τη συναισθηματική σου κατάσταση. Όλα αυτά που σε ανησυχούν μεγεθύνονται και δυσκολεύεστε να τα διαχειριστείς.

Δίδυμοι

Μπορεί να νιώσεις πως η ζωή έχει γίνει πολύ συνηθισμένη και προβλέψιμη και να λαχταράς νέους ορίζοντες, γύρω στις 3 Αυγούστου, όταν η Πανσέληνος στον Υδροχόο πέφτει στον ένατο οίκο σου, της ανώτερης εκπαίδευσης. Βρες χρόνο για να ονειρευτείς, να φιλοσοφήσεις και να σχεδιάσεις μελλοντικά ταξίδια. Μπορεί επίσης να απολαύσεις το διάβασμα ενός βιβλίου, που ήθελες καιρό να διαβάσεις.  Στη συνέχεια μπορείς να επικεντρωθείς στην ενίσχυση της οικονομικής σου ασφάλειας, όταν η κοινωνική Αφροδίτη κινείται στον Καρκίνο και στο δεύτερο οίκο σου των οικονομικών από τις 7/8 έως τις 6/9. Η συνεργασία με φίλους και συναδέλφους σε στόχους αύξησης των εσόδων σου γίνεται φυσικά και με το να είσαι τόσο παθιασμένοι γι’ αυτούς τους στόχους, θα μπορούσες να δεις μια αισθητή αύξηση στα οικονομικά σου. Όσο περισσότερο μπορείς να συνεργαστείς με άλλους τώρα – ακόμα κι από μακριά – τόσο  μεγαλύτερα θα είναι τα οφέλη.

Ο Ερμής στον Καρκίνο (12/7-4/8) εστιάζει στη σφαίρα των οικονομικών και σε ενθαρρύνει να κάνεις κάποιες αλλαγές όσον αφορά την οργάνωση του προϋπολογισμού σου. Ο Ερμής στο Λέοντα (4-19/8) απογειώνει τις λεκτικές σου ικανότητες – το ταλέντο που έτσι κι αλλιώς έχεις στο χειρισμό του λόγου, ενισχύεται, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να κρέμονται από τα χείλη σας όταν μιλάς και να συμφωνούν εύκολα μαζί σου. Ο Ήλιος στον Λέοντα (22/7-23/8) φροντίζει ώστε να έχεις μια χαρούμενη καθημερινότητα και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για συχνές συναντήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (26/6-7/8) σου χαρίζει ζωντάνια και αισιοδοξία σε συναισθηματικό επίπεδο – τώρα μπορείς  να εκφράσεις τα συναισθήματά σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, και με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις σου. Ο Άρης στον Κριό (28/6/20 – 6/3/21) σου φέρνει ενέργεια κι αποφασιστικότητα, όσον αφορά την κοινωνική σου ζωή. Ξεκινάς  νέες δράσεις, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και –όχι, χωρίς δυσκολίες – καταφέρνεις να πείσεις για τις απόψεις σου.  

Καρκίνος

Όταν ο Ερμής κινείται στο Λέοντα (4-19/8) και στο δεύτερο οίκο σου, των οικονομικών, σου είναι πολύ φυσικό να ψάξεις για νέους τρόπους ενίσχυσης των εσόδων σου. Μιλώντας με συναδέλφους, παλιούς και καινούριους, φίλους κι άλλα αξιόπιστα πρόσωπα, θα μπορούσες  να εμπνευστείς να βουτήξεις σε βαθιά νερά και να συγκεντρώσεις πολλές πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες άμεσα. Αυτά που μαθαίνεις  θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε οικονομικές ανταμοιβές.

Από τις 7/8 έως τις 6/9 η τρυφερή Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και είναι πολύ σημαντικό τώρα για σένα να βάλεις στη ζωή σου περισσότερη διασκέδαση, ευχαρίστηση και ρομαντισμό. Αυτή η διέλευση σου δίνει επιπλέον γοητεία, σαν να λάμπεις από μέσα προς τα έξω! Επωφελήσου αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο για να βρεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα (ακόμα και διαδικτυακά). Θα νιώσεις χαρά και υποστήριξη. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου φέρνει ευκαιρίες για μια δουλειά ή μια επένδυση που εξέταζες τελευταία. Αν κινηθείς σωστά και γρήγορα, θα έχεις τα ανάλογα αποτελέσματα. Ο Ερμής στον Καρκίνο (12/7-4/8) βελτιώνει θεαματικά την κατάσταση, όσον αφορά την επικοινωνία. Υπάρχουν δυνατότητες για συζητήσεις και συμφωνίες και έχεις όλες τις προϋποθέσεις να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Ο Ήλιος στον Λέοντα (22/7-23/8) στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα κάνοντας πιθανό το ενδεχόμενο μιας μεγάλης αγοράς. Φυσικά, φρόντισε πρώτα να κάνεις μια καλή έρευνα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (26/6-7/8) δημιουργεί ένα είδος εσωστρέφειας και μια δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων σου. Κάποια μυστικά ζητούν να βγουν στην επιφάνεια.  Ο Άρης στον Κριό (28/6/20 – 6/3/21) ανεβάζει πολύ τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου με αποτέλεσμα να νιώθεις συχνά εκνευρισμένη και κουρασμένη. Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν πολλά από σένα και δυσκολεύεσαι να πάρετε αποφάσεις.  

Λέων

Από τις 4 έως τις 19 Αυγούστου όταν ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται στο ζώδιό σου, μπορείς να εκφράσεις με λόγια αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις, ακόμα πιο εύκολα. Μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτήν τη στιγμή, ξεκινώντας ένα έργο που σε ενθουσιάζει αλλά το είχες αναβάλλει προηγουμένως ή να κάνεις μια βαθιά συναισθηματική συζήτηση που σε φοβίζει λίγο, με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Θα νιώσεις ότι έκανες ό, τι καλύτερο μπορούσες, ότι τα έδωσες  όλα – κι αυτό θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς  στο αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι.  Κι από τις 7 Αυγούστου ως τις 6 Σεπτεμβρίου η ρομαντική Αφροδίτη κινείται στον Καρκίνο και στον δωδέκατο οίκο σου, της πνευματικότητας και μπορεί να θελήσεις να εξερευνήσεις βαθιά ριζωμένα συναισθήματα. Είτε κρατάς ημερολόγιο, είτε συνεργάζεσαι προσωπικά με κάποιο θεραπευτή, αυτά που θα ανακαλύψεις θα μπορούσαν να σου προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες για το ποια είσαι, τι χρειάζεσαι και πού θες να πας τις σχέσεις σου.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου είναι θετική για σένα, γιατί εστιάζει στην προσωπική ζωή και στη σχέση με το ταίρι σου με έναν τρυφερό και ουσιαστικό τρόπο. Ο Ερμής στον Καρκίνο (12/7-4/8) υποστηρίζει ένα παρασκήνιο, μέσα στο οποίο θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα καινούριο μονοπάτι. Κινήσου  με προσοχή και σύνεση.    Ο Ήλιος στον Λέοντα (22/7-23/8) σου δίνει αυτοπεποίθηση και ενέργεια ώστε να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τα μεγάλα σου σχέδια. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (26/6-7/8) σου χαρίζει θετικότητα, αισιοδοξία και την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Ο Άρης στον Κριό (28/6/20 – 6/3/21) σου δίνει μια σημαντική ώθηση ενέργειας και δυναμισμού – θέλεις να κάνεις  πολλά και δεν φοβάσαι να πάρεις πρωτοβουλίες.

Παρθένος

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι πρέπει να αναθεωρήσεις την ατζέντα σου, για να ενισχύσεις  την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή στις 3 Αυγούστου, όταν η Πανσέληνος στον Υδροχόο πέφτει στον έκτο σας οίκο, της καθημερινότητας και της ευεξίας. Η διαχείριση του άγχους είναι μια συνεχής διαδικασία, αλλά τώρα μπορεί να είναι μια εξαιρετικά ισχυρή στιγμή στη διάρκεια της οποίας είσαι αποφασισμένη να καθαρίσεις το σπίτι σου από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια σε εμποδίζει.  Μπορεί, επίσης, να αποφασίσεις να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου ή να κάνεις  ένα ταξίδι για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να προετοιμαστείς για την επιτυχία.

Κι από τις 7 Αυγούστου ως τις 6 Σεπτεμβρίου η κοινωνική Αφροδίτη κινείται στον Καρκίνο και στον ενδέκατο οίκο, της δικτύωσης, κάνοντας τη στιγμή κατάλληλη για συνεργασία με φίλους, συναδέλφους ή γείτονες, πάνω σε ένα συναρπαστικό στόχο. Ο Ερμής στον Καρκίνο (12/7-4/8) αυξάνει τις ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες και συναρπαστικές ανταλλαγές απόψεων. Φρόντισε να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Ο Ερμής στο Λέοντα (4-19/8) μπορεί να συντελέσει στη δημιουργία ενός παρασκηνίου, που ευνοεί τις υπόγειες κινήσεις, αποκλείοντας την ξεκάθαρη επικοινωνία.  Ο Ήλιος στον Λέοντα (22/7-23/8) πιθανά να αποκαλύψει κάποια πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και που αγνοούσες, έως τώρα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (26/6-7/8) τεντώνει το σχοινί και βάζει εμπόδια στην προσπάθειά σας να ισορροπήσεις δίκαια την επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή. Ο Άρης στον Κριό (28/6/20 – 6/3/21) εστιάζει στα οικονομικά και είναι πιθανό να φέρεσαι κάπως απερίσκεπτα και επιπόλαια στις συναλλαγές σου. Καλό θα είναι πριν κάνεις κάποια κίνηση που σου φαίνεται έξυπνη, να τη σκεφτείς πρώτα προσεκτικά.

Ζυγός

Εάν νιώθεις ότι πρέπει να βάλεις τις καλλιτεχνικές σου παρορμήσεις και την όρεξή σας για διασκέδαση σε αναμονή, ενώ ασχολείστε με πιο μονότονα θέματα, ίσως να θελήσεις να ταράξεις τα νερά γύρω στις 3 Αυγούστου, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο και στον πέμπτο σας οίκο του έρωτα και της αυτοέκφρασης. Βάζοντας λίγο στην άκρη το αυστηρό, δομημένο σου πρόγραμμα κι αφήνοντας χώρο για λίγο αυθορμητισμό τώρα, είναι σίγουρο ότι θα προσφέρετε συναισθηματική εκπλήρωση και θα ενισχύσεις σημαντικά όλες τις σχέσεις σου. Κι από τις 7/8 έως τις 6/9, ο κυβερνήτης σου-η Αφροδίτη κινείται στον Καρκίνο και στον δέκατο οίκο σου, της καριέρας: είναι μια περίοδος που σε κάνει να νιώθεις υπέροχα στη δουλειά – τόσο με τους συναδέλφους, όσο και με τους ανώτερους. Είναι, επίσης, μια τυχερή όψη για να ξεκινήσεις μια ανταλλαγή ιδεών, να ψάξεις τρόπους που μπορείς να προωθήσεις την καριέρα σου και, στη συνέχεια, να συζητήσεις τις πιθανές ευκαιρίες  σου με συναδέλφους.

 Ο Ερμής στον Καρκίνο (12/7-4/8) βάζει σε προτεραιότητα την προώθηση της καριέρας σου– γίνονται συζητήσεις και επαφές που τα αποτελέσματά τους θα φανούν πολύ σύντομα.  Ο Ερμής στο Λέοντα (4-19/8) σας ενθαρρύνει να αξιοποιήσεις αυτό το διάστημα, κάνοντας χρήσιμες γνωριμίες που μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Ο Ήλιος στον Λέοντα (22/7-23/8) τονίζει τη γοητεία σου με τρόπο που δεν περνά απαρατήρητος. Έχεις μεγάλη διάθεση να βγεις, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (26/6-7/8) σου χαρίζει την εύνοιά της σε όλα τα επίπεδα – οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται, ενώ ταξίδια και επισκέψεις σε φίλους που ζουν μακριά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο Άρης στον Κριό (28/6/20 – 6/3/21) σου δίνει μια ορμή και μια ένταση που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου με ένα σημαντικό άτομο της προσωπικής ή της επαγγελματικής σου ζωής. Καλό θα είναι να είσαι πιο ψύχραιμοι.

Σκορπιός

Κάποιο οικογενειακό δράμα μπορεί να είναι αναπόφευκτο γύρω στις 3 Αυγούστου, όταν η Πανσέληνος στον Υδροχόο πέφτει στον τέταρτο οίκο σου, της οικογενειακής ζωής. Εάν αισθάνεσαι ότι τα συναισθήματά σου δεν γίνονται σεβαστά ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα απαιτούν περισσότερο χρόνο και προσοχή, η κατάσταση θα μπορούσε να φτάσει σε κρίσιμο σημείο. Επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο, των συνεργασιών, μια σύγκρουση με το ταίρι σου ή κάποιον αγαπημένο φίλο μπορεί να είναι ξαφνική και αναπόφευκτη. Προσαρμόζοντας το χρόνο που αφιερώνεις στις σχέσεις και δίνοντας χώρο στους άλλους, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις αυτή τη δύσκολη στιγμή. Κι από τις 4 έως τις 19 Αυγούστου ο επικοινωνιακός Ερμής στο Λέοντα κινείται μέσα στον δέκατο οίκο, της καριέρας και μπορεί να αναγκαστείς να ερευνήσεις νέους τρόπους για να προωθήσεις  τον εαυτό σου και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ο Ερμής στον Καρκίνο (12/7-4/8) σε κινητοποιεί και σε εμπνέει για να κυνηγήσει τις φιλοδοξίες σου. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν, αυτό το διάστημα, θα σου δώσουν την απαραίτητη ώθηση για να προχωρήσεις δυναμικά. Ο Ήλιος στον Λέοντα (22/7-23/8) στρέφει το ενδιαφέρον σου στη βελτίωση της εικόνας που βγάζεις προς τα έξω – προβληματίζεσαι και ψάχνεις να βρεις τρόπους να εντυπωσιάσεις. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (26/6-7/8) εστιάζει με θετικό τρόπο στο πεδίο των οικονομικών, φέρνοντας έσοδα που σχετίζονται με τρίτα μέρη. Δεν είναι απίθανο να γίνεις αποδέκτης μιας κληρονομιάς. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (7/8-5/9) φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα στοργής και τρυφερότητας που έχεις για τους αγαπημένους σου και τα εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως επισκεφθείς κάποιους φίλους που ζουν μακριά. Ο Άρης στον Κριό (28/6/20 – 6/3/21) σου χαρίζει απίστευτη ενέργεια για να κάνεις σημαντικά βήματα στην επαγγελματική σου ζωή. Ίσως να νιώθεις συχνά κουρασμένη, αλλά τα αποτελέσματα θα αξίζουν τον κόπο. Πάντως, καλό θα είναι να μη λειτουργείς παρορμητικά.

 Τοξότης

Από τις 4 έως τις 19 Αυγούστου, που ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται στο Λέοντα και στον ένατο οίκο σου, της ανώτερης εκπαίδευσης και της περιπέτειας, έχεις τη διάθεση να διαβάσεις καινούρια βιβλία ή ακόμα και να παρακολουθήσεις κάποια διαδικτυακά μαθήματα που θα εμπλουτίσουν και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Οι βαθιές, φιλοσοφικές συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις πιο ολοκληρωμένη διανοητικά, αυτή τη στιγμή.  Κι από τις 7 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον όγδοο οίκο σου, των συναισθηματικών και ερωτικών δεσμών, τροφοδοτεί την επιθυμία να συνδεθείς  ουσιαστικά με ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Εντοπίζοντας τις επιθυμίες σου και εκφράζοντάς τες με λόγια, θα μπορέσεις να κάνεις της φαντασιώσεις σου πραγματικότητα. Θα νιώσεις πιο κοντά από ποτέ με το αντικείμενο του πόθου σου.

Επίσης, είναι μια πολύ θετική στιγμή για να ασχοληθείς με λεπτομέρειες που αφορούν στα κοινά οικονομικά σου. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου χαρίζει γοητεία και τονίζει την ερωτική σου διάθεση. Επιπλέον, ό, τι έχει να κάνει με ταξίδια και εκπαίδευση ευνοείται ιδιαίτερα. Ο Ερμής στον Καρκίνο (12/7-4/8) σε ενθαρρύνει ώστε να ασχοληθείς αποτελεσματικά με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, σχετικά με οικονομικά θέματα. Ο Ήλιος στον Λέοντα (22/7-23/8) ενισχύει το κύρος και την υπευθυνότητα που σε διακρίνουν. Ωστόσο, φρόντισε να μη λειτουργείς  με έπαρση. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (26/6-7/8) σε καλεί να στηρίζεις ένα σημαντικό πρόσωπο της προσωπικής σου ζωής, που μοιάζει να σε χρειάζεται τώρα περισσότερο. Δώσε το χρόνο και την ενέργειά σου για να συζητήσεις μαζί του το πρόβλημα που υπάρχει.  Με τον Άρη στον Κριό (28/6/20 – 6/3/21) γίνεσαι ιδιαίτερα δυναμική, παίρνεις πρωτοβουλίες και δεν διστάζεις να αντιμετωπίσεις  θέματα που κάποιοι άλλοι αποφεύγουν. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο τρόπος σου, γιατί συχνά γίνεσαι επιθετική και απότομη.

Αιγόκερως

Ίσως να αναρωτιέσαι πώς να ξοδέψεις την ενέργειά σου και ποιες δεσμεύσεις αξίζουν το χρόνο σου γύρω στις 3 Αυγούστου, όταν η Πανσέληνος στον Υδροχόο πέφτει στο δεύτερο οίκο, των οικονομικών. Η βελτίωση των προσπαθειών για την αύξηση των εσόδων σου μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Φρόντισε να κάνεις ό, τι έχει νόημα για σένα, αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη και τις επιθυμίες της καρδιάς σου, δεδομένου του τετραγώνου Σελήνης-Ουρανού στον πέμπτο σου οίκο, του έρωτα και της έκφρασης. Σύντομα θα ξέρεις πώς να προχωρήσεις.

Κι από τις 7 Αυγούστου ως τις 6 Σεπτεμβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη κινείται στον Καρκίνο και στον έβδομο οίκο σου, των συνεργασιών και θα θελήσεις να δώσεις προτεραιότητα σε προσωπικό χρόνο με το ταίρι σου ή κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο Ερμής στον Καρκίνο (12/7-4/8) βάζει στο μικροσκόπιο  όλα όσα συμβαίνουν σε μια σημαντική σχέση της προσωπικής ή της επαγγελματικής σου πραγματικότητας. Ο Ερμής στο Λέοντα (4-19/8) επικεντρώνεται στον οικονομικό τομέα – οι συζητήσεις που πραγματοποιούνται τώρα,  έχουν στόχο τη ρύθμιση κληρονομικών ή φορολογικών υποθέσεων. Ο Ήλιος στον Λέοντα (22/7-23/8) εστιάζει στον τομέα των οικονομικών και σε πιέζει να ρυθμίσεις οικονομικές υποθέσεις που έχεις παραμελήσει. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (26/6-7/8) επικεντρώνεται στον τομέα της επαγγελματικής σου ζωής, βελτιώνοντας αισθητά την ατμόσφαιρα. Υπάρχει πιθανότητα να δεχτείς μια καλύτερη επαγγελματική προσφορά. Ο Άρης στον Κριό (28/6/20 – 6/3/21) εστιάζει, μάλλον, αρνητικά στη σφαίρα της οικογενειακής σου ζωής. Υπάρχουν πράγματα που δεν λέγονται με το όνομά τους κι αυτό σε εκνευρίζει και σε μπερδεύει. Να είσαι ψύχραιμοι.

Υδροχόος

Αν έχεις εκνευριστεί και νιώθεις ότι βάζεις τις επιθυμίες και τις  ανάγκες σου στην άκρη για να φροντίσεις άλλα άτομα – ειδικά, αγαπημένα – μπορεί να είσαι έτοιμη να κάνεις κάποιες αλλαγές που θα δώσουν προτεραιότητα στον εαυτό γύρω στις 3 Αυγούστου, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου. Πρόκειται για μια βαθιά συναισθηματική στιγμή, επομένως καλό θα ήταν να βρεις το χώρο που χρειάζεσαι για να σκεφτείς τα επόμενα βήματά σου και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κι από τις 7 Αυγούστου ως τις 6 Σεπτεμβρίου που η τρυφερή Αφροδίτη κινείται στον Καρκίνο και στον έκτο σας οίκο, της ευεξίας και της καθημερινότητας,  θα μπορείς να συνδεθείς με φίλους και συναδέλφους με έναν ακόμα πιο αρμονικό τρόπο. Αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια στα καθημερινά σου καθήκοντα είναι πιθανό να νιώσεις τονωμένη πνευματικά και κοινωνικά. Ο Ερμής στον Καρκίνο (12/7-4/8) δίνει προτεραιότητα σε ζητήματα σχετικά με την εργασία ή την υγεία σου. Είναι πιθανό να προκύψει μια νέα και ενδιαφέρουσα επαγγελματική προοπτική. Ο Ερμής στο Λέοντα (4-19/8) σε ενθαρρύνει να ενδιαφερθείς λίγο παραπάνω για τα προβλήματα ενός σημαντικού ατόμου, της προσωπικής ή της επαγγελματικής σου ζωής. Ο Ήλιος στον Λέοντα (22/7-23/8) θα σου δώσει την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να κατανοήσεις όλα όσα συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (26/6-7/8) βγάζει στην επιφάνεια τη χαρούμενη πλευρά σου – θέλετε να κάνεις διακοπές, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις με τους αγαπημένους σου και καλό θα είναι να δώσεις χώρο στις επιθυμίες σου.   Ο Άρης στον Κριό (28/6/20 – 6/3/21) αυξάνει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου – συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές με παλιές αλλά και νέες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ιχθύες

Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς λίγο από τις υποχρεώσεις σου γύρω στις 3 Αυγούστου, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο και στον δωδέκατο οίκο σου, της πνευματικότητας. Είτε κάνεις διαλογισμό, είτε περπάτημα στη φύση, είτε γιόγκα, θα νιώσεις πιο ισορροπημένη και τα αποτελέσματα θα είναι ευεργετικά για το σώμα  και το μυαλό σου. Κι από τις 4 έως τις 19 Αυγούστου ο επικοινωνιακός Ερμής κινείται στο Λέοντα και στον έκτο σου οίκο, της καθημερινότητας, ενθαρρύνοντάς σε να διερευνήσεις νέους τρόπους για να ενισχύσεις την ευημερία σου και να βάλετς περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου. Κάνε τροποποιήσεις στο πρόγραμμά σου, αν χρειάζεται, φτιάξε λίστες και βάλε στόχους – έτσι, θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτή την παραγωγική ενέργεια.

Ο Ερμής στον Καρκίνο (12/7-4/8) κάνει το διάστημα αυτό κατάλληλο για συζητήσεις και συμφωνίες, αν και μπορεί να υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις. Ο Ήλιος στον Λέοντα (22/7-23/8) αποκαλύπτει σημεία της επαγγελματικής ζωής, που σου ήταν άγνωστα έως τώρα. Καλό θα είναι να προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου και την υγεία σου. Αν αξιοποιήσεις αυτό το διάστημα, θα συνειδητοποιήσεις πώς η συναισθηματική σου κατάσταση επηρεάζει την ζωή σου. Η Αφροδίτη στους Διδύμους (26/6-7/8) εστιάζει στην οικογενειακή σου ζωή και μέσα από κάποιες αλλαγές που θα γίνουν, παρουσιάζονται ευκαιρίες για να κάνεις τις σχέσεις ακόμα πιο ουσιαστικές. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (7/8-5/9) σε ευνοεί με όλους τους τρόπους: οι σχέσεις με τους κοντινούς ανθρώπους γίνονται πιο ουσιαστικές, η ερωτική  ζωή απογειώνεται και ίσως ασχοληθείς με μια νέα επαγγελματική ιδέα. Ο Άρης στον Κριό (28/6/20 – 6/3/21) εστιάζει στα οικονομικά με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε οικονομικές ατασθαλίες. Σίγουρα, πρόκειται για μέρες που ευνοούν τα απρόβλεπτα έξοδα, αλλά καλό θα είναι να σκεφτείς τις κινήσεις σου με προσοχή.

Διάβασε ακόμη