Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας (24-31/03)

Πιέσεις και εντάσεις αλλά και ευκαιρίες στο τέλος της εβδομάδας.

Η εβδομάδα αυτή έχει με αρκετές πιέσεις, καθώς ξεκινάει με την σεληνιακή έκλειψη, η οποία γίνεται στον άξονα Κριού – Ζυγού, φέρνοντας προβλήματα στο προσκήνιο που κυρίως  έχουν να κάνουν με σχέσεις , επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος 1ου, αρχές 2ου πενθημέρου και όσοι έχουν πλανήτες στην 4η, 5η και 6η μοίρα του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερω.

Ευτυχώς, υπάρχει στο τέλος της εβδομάδας το υπέροχο εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου. Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για όσους επηρεάζει. Δίνοντας την ευκαιρία για ξαφνικές γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις από τη μία και για βελτίωση των οικονομικών με ξαφνικές οικονομικές  ευκαιρίες από την άλλη. Επηρεάζει τους Ιχθύς, Παρθένους, Τοξότες και Σκορπιούς που είναι γεννημένοι τέλος 4ου, αρχές 5ου πενθήμερου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

Πάμε τώρα να δούμε την τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο, καθώς και τρόπους για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την συγκεκριμένη μέρα.

ΚΡΙΟΣ –  Ευκαιρίες για παράνομες συναλλαγές και ερωτικές σχέσεις.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα για εσάς, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη γίνεται στον δικό σας άξονα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τις προσωπικές σας σχέσεις ( συζυγικές, επαγγελματικές, προσωπικές και φιλικές), την Πέμπτη, η μόνη θετική όψη της εβδομάδας , θα δώσει σε πολλούς από εσάς την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, μέσα όμως από κρυφούς ή παράνομους δρόμους.

Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα διευθετήσουν, φανερά ή κρυφά κληρονομικά ζητήματα ή μια αγοραπωλησία η οποία θα τους τονώσει την οικονομική τους κατάσταση. Τέλος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη σημερινή μέρα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια παράνομη σχέση ή να έχουν μια παράνομη- μυστική ερωτική συνεύρεση. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 4ου, αρχές 5ου πενθήμερου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ – Ευχάριστες ανατροπές στον εργασιακό τομέα καθώς και στα προσωπικά σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Tο υπέροχο εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων, με τον Ουρανό από το ζώδιο σας, είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη.  Δίνοντας την ευκαιρία για ξαφνικές γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις από τη μία και για βελτίωση των οικονομικών με ξαφνικές οικονομικές  ευκαιρίες από την άλλη. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία σας, αλλά και την καριέρα σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την  ευκαιρία για μια καινούργια ερωτική σχέση ή την αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας.

Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους, αλλά και με το σύντροφο σας. Νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και έχετε μεγάλη ανάγκη να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας. Τέλος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα δεχθούν ξαφνικές προσκλήσεις από φίλους ή και οι ίδιοι θα προσκαλέσουν κόσμο σπίτι τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφες στιγμές. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 4ου, αρχές 5ου πενθήμερου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Ευκαιρία  για επαγγελματική επιτυχία που την περιμένατε καιρό.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Το υπέροχο εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για όσους επηρεάζει. Δίνοντας την ευκαιρία για ξαφνικές γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις από τη μία και για βελτίωση των οικονομικών με ξαφνικές οικονομικές  ευκαιρίες από την άλλη. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία για μια επαγγελματική επιτυχία η οποία σίγουρα θα κρύβει αρκετό παρασκήνιο και πολλά μυστικά.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να απελευθερωθούν από ψυχικά μπλοκαρίσματα που αποτελούσαν τροχοπέδη στην εξέλιξη τους. Αρκετοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ξαφνικό ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα είναι άκρως δημιουργικό. Τέλος, η μέρα ευνοεί θέματα και ζητήματα που αφορούν σπουδές καθώς και το εξωτερικό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο ή τα παιδιά σας. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 4ου, αρχές 5ου πενθήμερου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ευκαιρία για ευχάριστες στιγμές με φίλους και οικογένεια.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα για εσάς, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη γίνεται στον άξονα Κριού- Ζυγού, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το σπίτι σας, καθώς και τις οικογενειακές σας σχέσεις, την Πέμπτη, η μόνη θετική όψη της εβδομάδας, θα δώσει σε πολλούς από εσάς την ευκαιρία να περάσετε όμορφες και ευχάριστες στιγμές με φίλους αλλά και με την οικογένεια σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αποφασίσουν να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα τους ανανεώσει.

Αρκετοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας. Τέλος, υπάρχουν και εκείνοι που θα καταφέρουν με δημιουργικό τρόπο να διαχειριστούν τις φοβίες και τις ανασφάλειες τους καθώς και χρέη και οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα πιεστικές. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι σας, με την οικογένεια, τους φίλους ή τον σύντροφο. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 4ου, αρχές 5ου πενθήμερου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

ΛΕΩΝ – Ευκαιρίες σε θέματα καριέρας και αύξηση εισοδήματος.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Το υπέροχο εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για όσους επηρεάζει. Δίνοντας την ευκαιρία για ξαφνικές γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις από τη μία και για βελτίωση των οικονομικών με ξαφνικές οικονομικές  ευκαιρίες από την άλλη. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, και να διαχειριστείτε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε ή οφειλές από το παρελθόν.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αποφασίσουν να επισημοποιήσουν την ερωτική τους σχέση και να την περάσουν στο επόμενο στάδιο. Η μέρα αυτή είναι ιδιαίτερα βοηθητική για θέματα καριέρας καθώς και για επαγγελματικές συνεργασίες , οι οποίες θα σας ωφελήσουν και οικονομικά και ψυχολογικά. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να διοργανώσετε μια κοντινή απόδραση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα στο έπακρο και για επαγγελματικές αλλά και για προσωπικές επιτυχίες. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 4ου, αρχές 5ου πενθήμερου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ευκαιρία για ταξίδι στο εξωτερικό και επιτυχημένες συνεργασίες.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Το υπέροχο εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για όσους επηρεάζει. Δίνοντας την ευκαιρία για ξαφνικές γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις από τη μία και για βελτίωση των οικονομικών με ξαφνικές οικονομικές  ευκαιρίες από την άλλη. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν και να πετύχουν μια επαγγελματική συνεργασία εντός ή εκτός Ελλάδος που θα βελτιώσει σημαντικά το εισόδημά τους. Αν ασχολείστε με την επιχειρηματικότητα, είναι μια εξαιρετική μέρα για να σχεδιάσετε ή και να υλοποιήσετε ένα άνοιγμα, το οποίο θα στεφθεί με επιτυχία. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφα, να φιλοσοφήσετε την ζωή και να απολαύσετε την καθημερινότητα σας, που αν και έχετε κοπιάσει αρκετά, τώρα δείχνει να μπαίνει σε μια σειρά. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 4ου, αρχές 5ου πενθήμερου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ – Ευκαιρία για βελτίωση των εργασιακών σχέσεων.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα για εσάς, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη γίνεται στον δικό σας άξονα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τις προσωπικές σας σχέσεις ( συζυγικές, επαγγελματικές, προσωπικές και φιλικές), καθώς και την σχέση σας με τον ίδιο σας τον εαυτό. Ξεκινάει μια περίοδος έντονου επαναπροσδιορισμού και ενδοσκόπησης. Την Πέμπτη, η μόνη θετική όψη της εβδομάδας , θα δώσει σε πολλούς από εσάς την ευκαιρία να αναθερμάνετε και να βελτιώσετε με δημιουργικούς τρόπους τις εργασιακές σας σχέσεις, αλλά και τις ερωτικές – σεξουαλικές.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον και γιατί όχι , να καταφέρουν να διεκδικήσουν και ένα καλύτερο μισθό, ο οποίος θα τους βοηθήσει να διευθετήσουν τα πολλά τους έξοδα. Αν και ταλαιπωρημένοι από την έκλειψη, νιώθετε αρκετά δυνατοί και ευδιάθετοι, με ιδιαίτερα ανεβασμένη λίμπιντο. Η μέρα ευνοεί την δημιουργία ερωτικών σχέσεων, με πολύ πάθος και ένταση. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 4ου, αρχές 5ου πενθήμερου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Σημαντικές ευκαιρίες για καινούργια ερωτική σχέση.

 Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Το υπέροχο εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για όσους επηρεάζει. Δίνοντας την ευκαιρία για ξαφνικές γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις από τη μία και για βελτίωση των οικονομικών με ξαφνικές οικονομικές  ευκαιρίες από την άλλη. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία, από εκεί που δεν το περιμένατε , η οποία θα καταλήξει σε ερωτική σχέση.

Η μέρα ευνοεί ιδιαίτερα τη δημιουργία κρυφών ερωτικών σχέσεων γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να πάρετε τα μέτρα σας, αν δεν θέλετε να εμπλακείτε σε μια παρασκηνιακή σχέση, στην οποία μπορεί να είστε και το τρίτο πρόσωπο.  Από την άλλη είναι μια εξαιρετική μέρα και για επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες θα είναι γεμάτες δημιουργικότητα και θα οδηγήσουν σε σημαντικές επιτυχίες. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 4ου, αρχές 5ου πενθήμερου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ευχάριστες στιγμές και συναντήσεις με φίλους και οικογένεια.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Το υπέροχο εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για όσους επηρεάζει. Δίνοντας την ευκαιρία για ξαφνικές γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις από τη μία και για βελτίωση των οικονομικών με ξαφνικές οικονομικές  ευκαιρίες από την άλλη. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια σας, να περάσετε όμορφες στιγμές στο σπίτι με τους οικείους σας και να δώσετε και να εισπράξετε αγάπη.

Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπορεί να βρουν δουλειά, με τη βοήθεια φίλων ή συγγενικών προσώπων, ή να έχουν μια επαγγελματική επιτυχία, για την οποία έχουν δουλέψει σκληρά, αλλά δεν περίμεναν να έρθει. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφα με την οικογένεια σας καθώς και με τα αδέρφια σας, ενώ είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε αλλαγές τόσο στην καθημερινότητα σας, όσο και στο σπίτι σας. Περάστε χρόνο με φίλους και χαλαρώστε. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 4ου, αρχές 5ου πενθήμερου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ευκαιρίες στον τομέα των επαγγελματικών σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα για εσάς, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει ιδιαίτερα τον  δικό σας άξονα, επηρεάζοντας και φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα οικογενειακής φύσεως, πατρικής περιουσίας καθώς και θέματα σπιτιού. Ξεκινάει μια περίοδος έντονου επαναπροσδιορισμού και ενδοσκόπησης. Την Πέμπτη, η μόνη θετική όψη της εβδομάδας, θα δώσει σε πολλούς από εσάς την ευκαιρία για μια ξαφνική επαγγελματική επιτυχία, για την οποία είχατε δουλέψει αλλά δεν περιμένατε να έρθει.

Είναι μια σημαντική ευκαιρία για την καριέρα σας, και την εξέλιξη σας, καθώς και για την βελτίωση των οικονομικών σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια ερωτική σχέση, η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθηση τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 4ου, αρχές 5ου πενθήμερου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ευκαιρία για ανανέωση του σπιτιού σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Το υπέροχο εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για όσους επηρεάζει. Δίνοντας την ευκαιρία για ξαφνικές γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις από τη μία και για βελτίωση των οικονομικών με ξαφνικές οικονομικές  ευκαιρίες από την άλλη. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την ψυχολογία σας, αλλά και τα οικονομικά σας.

Η μέρα θέλει προσοχή, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα νιώθουν έντονα την ανάγκη να ξοδέψουν χρήματα για να ομορφύνουν το σπίτι τους. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να διοργανώσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφες και ευχάριστες στιγμές στο σπίτι σας, καθώς και για να κάνετε όνειρα για το μέλλον, για ότι δεν σας αρέσει στη ζωή, στο σπίτι  ή στον ίδιο σας τον εαυτό και θέλετε να το αλλάξετε. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 4ου, αρχές 5ου πενθήμερου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ – Ευκαιρία για βελτίωση των οικονομικών σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Tο υπέροχο εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας,  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για όσους επηρεάζει. Δίνοντας την ευκαιρία για ξαφνικές γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις από τη μία και για βελτίωση των οικονομικών με ξαφνικές οικονομικές  ευκαιρίες από την άλλη.

Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση είτε μέσα από την αύξηση του εισοδήματός σας, είτε μέσα από μια πώληση κάποιου ακινήτου σας, το οποίο προέρχεται από την πατρική σας περιουσία. Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα οργανώσουν μια κοντινή απόδραση, για να ξεκουραστούν και να ανανεωθούν. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφα με τα αδέρφια και τους οικείους σας. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 4ου, αρχές 5ου πενθήμερου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 19η, 20η και 21η μοίρα.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις.   Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης.  Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας , αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος ή στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός.

Από την Μαρία Σόγια

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη