Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (18-24/03)

Η μαγεία του κύκλου της αγάπης.

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Άλλη μία εβδομάδα που θέλοντας ή μη, οι ερωτευμένοι θα γελάσουν, θα ονειρευτούν, θα πονέσουν, θα κλάψουν.

Όσο δυνατοί νιώθουμε στην αρχή μίας σχέσης, τόσο πιο άδειοι μένουμε όταν η μεγάλη αγάπη φθείρεται, ξεφτίζει και χάνεται. Όταν η αγκαλιά που κάποτε ήταν λιμάνι, γίνεται αφιλόξενη και δεν μας χωράει πια. Και πως κάθε φορά νομίζουμε ότι ποτέ δεν θα ξαναγαπήσουμε μόνο για να βγούμε ψεύτες όταν η καρδιά μας σκιρτήσει ξανά.

Αυτό όμως είναι και η μαγεία της αγάπης και του έρωτα. Και όσες φορές κι αν πονέσαμε, πάντα πάλι μπροστά στον έρωτα παραδίδουμε τα όπλα. Βγάζουμε την πανοπλία και στεκόμαστε εύθραυστοι, μικροί και θνητοί απέναντί του. Λίγο πιο φοβισμένοι, λίγο πιο ευάλωτοι, αλλά περισσότερο γενναίοι.

Στις 20 Μαρτίου ο Ερμής θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Χείρωνα στην 18η μοίρα του Κριού. Κάποιοι μπορεί να διαπιστώσετε κάτω από την επιρροή αυτής της διέλευσης ότι εδώ καιρό κουβαλάτε μέσα σας πληγές. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή μπορείτε να μιλήσετε για όλα όσας σας πονάνε. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Β΄δεκαημέρου.

Στις 21 Μαρτίου ο Ήλιος από την 1η μοίρα του Κριού θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Πλούτωνα στην 1η μοίρα του Υδροχόου. Η εσωτερική δύναμη γιγαντώνεται και θα αποδειχθεί ωφέλιμη για την αγάπη, αφού οι ερωτευμένοι μπορούν να καταφέρουν πολλά. Αρκεί όμως κάποιοι να μην χρησιμοποιήσουν για προσωπικό όφελος την τεράστια επιρροή που θα ασκήσουν γύρω τους. Επηρεάζονται οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του Α΄δεκαημέρου.

Στις 22 Μαρτίου η Αφροδίτη θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Κρόνο στην 12η μοίρα των Ιχθύων. Η ψυχρότητα θα εισχωρήσει στην αγάπη, καθώς σε πρώτη θέση μπαίνει το καθήκον και η ευθύνη. Κάποιοι θα καταλάβετε ότι λόγω συνθηκών έχει χαθεί η μαγεία στην σχέση. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του Β΄δεκαημέρου.

Στις 24 Μαρτίου ξανά η Αφροδίτη από την 15η μοίρα των Ιχθύων θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Δία στην 15η μοίρα του Ταύρου. Η αγάπη και ο έρωτας θα απολαύσουν την καλή ερωτική τύχη. Κυριολεκτικά όλα τα καλύτερα πιθανά σενάρια είναι δυνατόν να συμβούν. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του Β’ δεκαημέρου.

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Η δύναμη της επαφής

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03)

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει για εσάς μία περίοδος που κάνετε σχέδια για μεγάλες αλλαγές και έχετε ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον. Μπορεί ακόμη να καταλαβαίνετε ότι πράγματα για τα οποία είχατε παλέψει στο παρελθόν, πλέον δεν μοιάζουν και τόσο σημαντικά. Αυτές τις ημέρες νιώθετε ότι η σχέση σας είναι το σημαντικό κομμάτι της ζωής σας.  Ο αγαπημένος σας αλλά και τα παιδιά σας, με κάποιον τρόπο θα έχουν θετική επίδραση στην δημόσια εικόνα σας.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα αν καταφέρετε να τραβήξετε μία μεγάλη κόκκινη γραμμή σε ότι υπάρχει μέσα σας σαν κατάλοιπο από το παρελθόν, θα μπορέσετε να ανοίξετε την πόρτα σε ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε μία εξαιρετικά μαγνητική και γεμάτη πάθος γνωριμία.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα και κυρίως στο ξεκίνημά της, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες ανασφάλειες και συναισθηματικές πληγές σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως νιώθετε ότι ο σύντροφος δεν αναγνωρίζει όσα δίνετε. Ίσως χρειαστεί να φροντίσετε τους δικούς σας, ενώ μπορεί να επανέρχεται ένα θέμα από το ερωτικό παρελθόν. Τώρα όμως μπορείτε να στηριχτείτε στις επικοινωνιακές σας ικανότητες και να εκφράσετε το ποιοι είστε. Έτσι, ότι σας πονούσε θα γίνει το άρμα που θα σας πάει μπροστά και θα βελτιώσει σχέσεις και καθημερινότητα.

 Ελεύθεροι, κάτι θα ρίξει την διάθεσή σας και μπορεί το μυαλό σας να ταξιδέψει σε στιγμές που ήσασταν καλύτερα στην συντροφική σας ζωή. Θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή σε εσάς τους ίδιους και να λύσετε θέματα που αφορούν την εικόνα σας και την προσωπικότητά σας. Έχετε αυτές τις ημέρες την δυνατότητα να το κάνετε. Ο έρωτας μπορεί να περιμένει.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή δεν θα είναι πολλές. Τα πράγματα θα κυλήσουν όπως συνήθως, χωρίς κάτι να σας ταράξει ούτε θετικά μα ευτυχώς ούτε και αρνητικά. Οι μέρες είναι καλές για να κοινωνικοποιηθείτε και να βρείτε φίλους μαζί με τον αγαπημένο σας. Κάποιοι πρέπει να μόνο να προσέξετε κάποιου είδους ερωτικό παρασκήνιο.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο σε κοινωνικές επαφές που θα σας βοηθήσουν να προβάλετε καλύτερα τις ιδέες και τους στόχους σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχετε δυνατότητα να φλερτάρετε, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις για δημιουργία νέων σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Το φιλί της τύχης

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04)

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι για εσάς μία καλή στιγμή για να νιώσετε όμορφα και να επωφεληθείτε από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να περάσετε όμορφα με τον αγαπημένο σας και να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Θα βγείτε αρκετά μαζί και θα συναντήσετε φίλους. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε μαζί με ένα άθλημα ή να αποφασίσετε να ξεκινήσετε από κοινού σωστή διατροφή. Το μόνο σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι μία συναισθηματική αναστάτωση που ίσως προκληθεί λόγω γυναικείων ίσως προσώπων της οικογένειάς σας την οποία θα μεταφέρεται στο σπίτι σας.

 Ελεύθεροι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές κοινωνικοποίησης με τους φίλους σας και είναι πολύ πιθανό να κάνετε όμορφες γνωριμίες μέσω αυτών. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε πιο κοντά ερωτικά με έναν φίλο σας ή με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε στην εργασία σας.

 Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να περιμένετε πολύ όμορφες εξελίξεις στην ζωή σας. Όλες οι επαφές θα δεχτούν την εύνοια της τύχης και μέσα σε αυτές θα ευνοηθεί και η ερωτική σας σχέση. Ο αγαπημένος σας, θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος. Θα απολαύσετε όμορφες στιγμές οι δυό σας αλλά και μαζί με φίλους. Επίσης θα πρέπει να περιμένετε μία καλυτέρευση στην καθημερινότητά σας αλλά και στα οικονομικά του συντρόφου σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες βγείτε με φίλους και συναδέλφους και μην αρνηθείτε προτάσεις γιατί έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία τυχερή γνωριμία. Αν κάποιος φίλος, συνάδελφος ή υφιστάμενος έχει εδώ και καιρό κλέψει την καρδιά σας, τολμήστε να του το εκμυστηρευτείτε. Μία νέα σχέση τώρα θα σας δώσει κίνητρο για προσωπική επέκταση. Ευνοούνται επίσης γνωριμίες μέσω ομάδων με τις οποίες μοιράζεστε ίδια ενδιαφέροντα και ιδέες.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ όμορφη. Ευχάριστες απρόσμενες ειδήσεις και νέα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας ξαφνιάσουν. Είναι πιθανό να κάνετε μαζί με τον αγαπημένο σας μία κοντινή απόδραση, ιδανικά κοντά σε μέρη που έχουν υγρό στοιχείο, γεγονός που θα τονώσει την ρομαντική επικοινωνία ανάμεσά σας. Επισκέψεις σε αδέρφια και φίλους αλλά και πλάνα για μία μετακόμιση πιο κοντά σε δικά σας πρόσωπα είναι πιθανά σενάρια. Στο τέλος της εβδομάδας ανοίξτε την καρδιά σας στον αγαπημένο σας σχετικά με κάποιες σκέψεις που κρατάτε κρυφές και που αφορούν τον έρωτά σας ή κάποια ανεκπλήρωτη επιθυμία σας σχετικά με τα παιδιά σας.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα εμπιστευτείτε γνωριμίες που σας προτείνουν οι δικοί σας άνθρωποι, είτε αυτοί είναι τα αδέρφια σας, είτε οι φίλοι σας, είτε συγγενείς σας. Εναλλακτικά μπορεί ξαφνικά μέσω αυτών να κάνετε μία ξαφνική ερωτική γνωριμία. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και ακούστε καλά την εσωτερική σας φωνή γιατί αυτές τις ημέρες η διαίσθησή σας δεν θα σας προδώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Ερωτική ψυχρότητα

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05)

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα και σχεδόν μέχρι και λίγο πριν το Σαββατοκύριακο θα έχετε μια αυξημένη ανάγκη να νιώσετε την αγάπη του συντρόφου σας. Μπορεί να επιθυμείτε μία επισημοποίηση του δεσμού σας εάν αυτή δεν έχει ακόμη συμβεί. Ίσως πάλι θέλετε να έχετε μία διαφορετική κοινωνική εικόνα σαν ζευγάρι. Μπορεί επίσης να υπάρχει μία αμυδρή αίσθηση, σχεδόν αδιόρατη, κρυφού ερωτικού παρασκηνίου. Δεν είστε σίγουροι για τον σύντροφο ή είστε εσείς που έχετε ξαφνικές κρυφές γνωριμίες ή σκέψεις;

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα είστε περισσότερο ρομαντικοί από όσο συνήθως και θέλετε περισσότερο από ποτέ να έρθετε κοντά με κάποιον. Είναι πιθανό λοιπόν αυτές τις ημέρες να κάνετε μία γνωριμία με ένα πρόσωπο από τον χώρο της καριέρας σας. Με ένα πρόσωπο που απολαμβάνει καλή κοινωνική θέση και που μπορεί να σας βοηθήσει στην εξέλιξή σας. Δείξτε μόνο προσοχή καθώς για κάποιον λόγο η σχέση μπορεί να μην είναι αποδεκτή από τον κοινωνικό περίγυρο, ενω ενδέχεται και να πρέπει να παραμείνει κρυφή.

 Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η ερωτική ψυχρότητα θα εισχωρήσει σε κάποιες σχέσεις. Για κάποιους οι δυσκολίες είναι οικονομικής φύσεως και αφορούν τα κοινά σας οικονομικά ή αποκλειστικά εκείνα του συντρόφου. Τα μέλη των υγιών σχέσεων θα σηκώσουν από κοινού τα οποιαδήποτε βάρη. Για κάποιους όμως τα προβλήματα θα είναι πιο σοβαρά, αφού μπορεί να είναι σχετικά με απιστίες και ενοχές. Για όσους είστε παντρεμένοι και σκέφτεστε εδώ και πολύ καιρό τον χωρισμό, αυτές τις ημέρες μπορεί να προχωρήσετε στην διάσταση και την αλλαγή σπιτιού.

 Ελεύθεροι, προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να κάνετε μία νέα γνωριμία. Μπορεί για κάποιους λόγους όμως, να μην έχετε καλή ψυχολογία και να νιώθετε απογοητευμένοι γενικότερα από τα πράγματα στην ζωή σας. Συνεπώς θα έχετε μία ανικανότητα να συνδεθείτε συναισθηματικά με νέα πρόσωπα. Βέβαια, για κάποιους μπορεί να ξεκινήσει μία σχέση ως αποτέλεσμα υπολογισμού η οποία μπορεί να σταθεί βοηθητική στην καριέρα σας, Τέλος ευνοούνται πολύ οι σχέσεις με αξιοσημείωτες διαφορές ηλικίας.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα είναι λιγάκι πιεστική και ίσως δύσκολη, οπότε θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί. Είστε μπερδεμένοι συναισθηματικά και έρχονται στο προσκήνιο θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την φήμη σας και την κοινωνική σας υπόληψη. Εάν είστε εν μέσω μίας διαμάχης διαζυγίου κατά την διάρκεια της οποίας έχετε ζημιωθεί πολύ, κυρίως ηθικά, αυτές τις ημέρες μπορείτε να έχετε θετικές νομικές εξελίξεις. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, που σίγουρα είναι πολλές, πρέπει όπως και να έχει να είστε προσεκτικοί σε φόβους που μπορεί να εισχωρήσουν στην σχέση, σε έλλειψη κατανόησης και σε έλλειψη εμπιστοσύνης.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα είστε πολύ ευαίσθητοι ψυχολογικά και η φαντασία σας μπορεί να σας παίξει άσχημα παιχνίδια. Μην τρέξετε νέες ερωτικές γνωριμίες πολύ γρήγορα και μην εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Αυτό γιατί μπορεί εύκολα να εξιδανικεύσετε λάθος πρόσωπα ή να δώσετε εσείς εντελώς λάθος εντύπωση για το ποιοι είστε και τι θέλετε από μία σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Ερωτική ωριμότητα και ρομαντισμός

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

  Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, μπορείτε να περιμένετε θετικές αλλαγές και όμορφα ξεκινήματα με τον αγαπημένο σας. Μπορεί να οργανώσετε ή να κάνετε τώρα ένα ταξίδι, το οποίο ίσως συνδυάσετε με το να δείτε συγγενείς σας που ζουν μακριά. Αν με τον αγαπημένο σας ζείτε σε διαφορετικά μέρη, αυτές τις ημέρες σίγουρα θα βρεθείτε. Γενικά η εβδομάδα θα είναι καλή για την ερωτική σας ζωή και θα σας προσφέρει επίσης την δυνατότητα να βάλετε γερές και σταθερές βάσεις σε σχέσεις που εδώ και λίγο καιρό έχουν ξεκινήσει.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να περιμένετε νέες ερωτικές γνωριμίες με άτομα διαφορετικής εθνικότητας,με άτομα που ζουν μακριά σας ή που μπορούν γενικά να σας προσφέρουν νέες διαφορετικές εμπειρίες. Χάρη σε αυτές τις γνωριμίες θα σας ανοίξουν νέοι ορίζοντες και μπορούν μάλιστα να εξελιχθούν και πολύ σοβαρά.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε σοβαρά μελλοντικά σχέδια για την σχέση σας. Ίσως προχωρήσετε σε μία επισημοποίηση του δεσμού σας ή αποφασίσετε επίσης να συνεργαστείτε με τον αγαπημένο σας. Το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο που είχατε σε σχέση με την εξέλιξη της σχέσης ή του γάμου σας. Μπορεί αυτό να αφορούσε και τα κοινά σας οικονομικά. Για παράδειγμα, εάν βλέπατε τα θέματα της εξέλιξης της σχέσης από διαφορετική οπτική γωνία, τώρα θα βρείτε την χρυσή τομή.

 Ελεύθεροι, ο τομέας της καριέρας σας θα σας απασχολήσει αρκετά αυτές τις ημέρες, καθώς μπορεί να νιώθετε πίεση από ή να είστε απογοητευμένοι από τις δικές σας επιδόσεις. Τέτοιου είδους ζητήματα θα σας οδηγήσουν να έχετε χαμηλούς τόνους στο ερωτικό παιχνίδι. Μπορείτε όμως να επενδύσετε σε καλούς φίλους και να περάσετε πολύ όμορφες και ευχάριστες κοινωνικές στιγμές.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα είστε πιο ανοιχτοί σε νέες συναρπαστικές εμπειρίες και σε πιο έντονη κοινωνικοποίηση. Πιο ρομαντικοί και τρυφεροί με τον αγαπημένο σας, το πιο πιθανό είναι να κάνετε ένα ταξίδι το οποίο θα τονώσει την αγάπη μεταξύ σας. Ο αγαπημένος σας μπορεί επίσης να σας παρέχει οικονομική βοήθεια. Στο τελευταίο κομμάτι όμως, φαίνεται ότι κάνετε κάποιες κινήσεις όχι τόσο ξεκάθαρες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ιδίως αν αυτές αφορούν κληρονομικά ή κοινά περιουσιακά στοιχεία δικά σας και του συντρόφου. Στο τέλος της εβδομάδας αφήστε κατά μέρος προσπάθειες να παραπλανήσετε τους άλλους στις επικοινωνίες σας γιατί ό,τι σχεδιάζετε δύσκολα θα μείνει κρυφό.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε γνωριμίες εκμεταλλευόμενοι την έντονη κοινωνικότητά σας αλλά και την καλή σας διάθεση. Ίσως όμως είστε περισσότερο εκκεντρικοί στην συμπεριφορά σας από όσο συνήθως και να δώσετε ευκαιρίες σε άτομα διαφορετικά ή ακόμη που γνωρίζετε από το ίντερνετ.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Ερωτική δύναμη

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα η συντροφική σας σχέση θα μπει στο προσκήνιο των εξελίξεων. Ίσως νιώσετε ανασφάλεια ή ακόμα και ζήλια απέναντι στον αγαπημένο σας και μπορεί αυτό να σας μπερδέψει αρκετά. Όμως όπως γίνεται καμία φορά, η κατάσταση θα φτιάξει κατά πολύ και προς το πολύ καλύτερο λίγο πριν το κλείσιμο της εβδομάδας. Μεγάλες ευκαιρίες να λύσετε όλα τα προβλήματα με τον αγαπημένο σας, ενώ κάποιοι θα σκεφτείτε σοβαρά και έχοντας πολλές ελπίδες τον γάμο. Καλές συνθήκες σε σπίτι και οικογένεια για τους παντρεμένους, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με ένα οικογενειακό ακίνητο.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να είστε έτοιμοι, να βάλετε στην ζωή σας έναν δυνατό νέο έρωτα ο οποίος δεν νομίζω να μην σας επηρεάσει βαθιά και μεταμορφωτικά. Ευνοούνται οι γνωριμίες με πρόσωπα που έχουν σχέση με την ανώτατη εκπαίδευση και φιλοσοφία καθώς και με τον Νομικό και Δικαστικό κλάδο. Η γνωριμία αυτή μπορεί να βάλει ένα τέλος σε μία περίοδο πεσμένης σεξουαλικής όρεξης.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

 Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε ότι είστε ένα είδος σούπερ ήρωα και ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Μην υποτιμήσετε όμως τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας για χάρη της καριέρας. Δώστε σημασία στον έρωτα και βρείτε χρόνο να κάνετε πράγματα μαζί με τον αγαπημένο σας γιατί ο τομέας της κοινής ερωτικής χαράς ευνοείται. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε πολύ καλά νέα από μακριά σχετικά με την καριέρα σας και να κάνετε ένα ταξίδι για τέτοιο λόγο με την συντροφιά του συντρόφου σας. Για κάποιους επίσης οι ημέρες αυτές μπορεί να φέρουν κρυφό ερωτικό παρασκήνιο, το οποίο όμως θα φέρει σκάνδαλο όταν αποκαλυφθεί.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα είστε υπερβολικά σίγουροι για τον εαυτό σας και θα κάνετε γνωριμίες κυρίως από τον τομέα της εργασίας σας περισσότερο εάν έχετε πάρε δώσε με το εξωτερικό. Έρωτες μπορούν επίσης να γεννηθούν μέσω του διαδικτύου. Όμως όσο γρήγορα γεννηθούν, τόσο γρήγορα μπορούν να σας περάσουν. Τέλος καλύτερα να απέχετε από διπλά παιχνίδια γιατι μπορεί να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιες εντάσεις και τριβές στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, στις συνεργασίες και φυσικά στην ερωτική σας σχέση. Μπορεί να υπάρχουν έντονες διαφωνίες ανάμεσα σας για θέματα που αφορούν νομικά ζητήματα, συνεργασίες, καριέρα ή επιθυμία επισημοποίησης του δεσμού που δεν έρχεται. Ωστόσο, για κάποιους μπορεί να σημαίνει μία προσωρινή δυσκολία του συντρόφου σχετικά με νομικά ζητήματα και συνεργασίες ή εμπλοκές του με Εφορία και Δημόσιο.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν προσφέρει πολλές ερωτικές ευκαιρίες και εάν αυτές προκύψουν δεν υπάρχουν δείκτες που να μιλούν για έναρξη νέων σχέσεων με προοπτικές. Αντίθετα, θα παρατηρήσετε μία πτώση στην ερωτική σας διάθεση ίσως ως συνεπακόλουθο μίας κάπως έντονης περιόδου σε συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Όλα τα σενάρια είναι πιθανά

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να εντοπίσετε ότι ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας υπάρχουν κάποιες διαφωνίες ίσως για τα οικονομικά σας ή σχετικά με την προοπτική και τους ορίζοντες της σχέσης. Μπορεί επίσης κάποιες αγάπες να ταλαιπωρηθούν λόγω είτε προβλημάτων στις συνεργασίες του συντρόφου σας, είτε επιρρέπειας εκατέρωθεν σε τρίτα πρόσωπα. Ωστόσο, αν ακούσετε το συναίσθημά σας και μιλήσετε με το ταίρι σας, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά.

 Ελεύθεροι, θα έχετε αυξημένη ερωτική δραστηριότητα αυτές τις ημέρες. Θα κάνετε γνωριμίες, πιθανόν μέσω των χώρο των συνεργασιών σας ή με κάποιο άτομο με το οποίο έχετε κάποιου είδους συνεργασία και έχει σχέση με το εξωτερικό, με τον χώρο της εκπαίδευσης ή με κάποιον νομικό, χωρίς βέβαια να αποκλείονται πολλά άλλα ενδεχόμενα. Ευνοούνται επίσης οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να ρίξετε τα στάνταρ σας ή να πιέσετε πολύ τον ερωτικό σας στόχο να πει το “ναι”.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με την σχέση σας με γνώμονα την υπευθυνότητα και την ευθύνη. Μπορεί κάποιοι να αποφασίσετε ότι πρέπει να προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας μακροχρόνιας σχέσης λόγω καθήκοντο. Τώρα κυριαρχεί η λογική στην σχέση σας και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε καλές κινήσεις που αφορούν την κοινή σας μελλοντική πορεία. Σίγουρα για όσους έχετε παιδιά οι ευθύνες αυτήν την περίοδο είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Ταυτόχρονα βάζετε σε σειρά και τα κοινά οικονομικά σας, στα οποία ίσως περιορίζεστε.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα ευνοούνται οι γνωριμίες με άτομα τα οποία έχουν μεγάλη ηλικιακή διαφορά από εσάς. Σχέσεις λοιπόν μπορούν μεν να γεννηθούν αλλά θα απουσιάζει το μεγάλο πάθος και η έντονη ερωτική έλξη. Μάλλον θα είναι προϊόντα ώριμων, σοβαρών και εκλογικευμένων επιλογών ερωτικού συντρόφου. Ωστόσο θα έχουν γερές βάσεις και θα σας φέρουν τύχη και καλές μελλοντικές προοπτικές.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θέλετε να ταράξετε λιγάκι τα λιμνάζοντα νερά της ρουτίνας. Έτσι θα έχετε ξαφνικές ιδέες για να περάσετε διαφορετικά με τον αγαπημένο σας και δεν αποκλείεται να οργανώσετε ένα ταξίδι οι δυό σας, έμπνευση της τελευταίας στιγμής. Κάποιοι μπορεί να κάνετε ή να δεχτείτε μία πρόταση γάμου. Μόνο στο τέλος της εβδομάδας, κάποιοι ίσως προβληματιστείτε σχετικά με την πορεία της σχέσης ή είστε αναποφάσιστοι σε κάποια θέματα πάντα σχετικά με τον δεσμό σας.

 Ελεύθεροι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι πολύ πιθανό να κάνετε ξαφνικές και αναπάντεχες γνωριμίες με πρόσωπα που ζούνε μακριά σας ή με τα οποία έρχεστε σε επαφή μέσω του διαδικτύου. Πιθανές γνωριμίες μπορούν επίσης να προκύψουν με επαγγελματίες που σας συμβουλεύουν σε θέματα νομικής ή εκπαιδευτικής φύσεως. Στο κλείσιμο όμως της εβδομάδας το κλίμα αλλάζει. Αν κάνετε τότε γνωριμίες που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές, μάλλον δεν θα είναι αληθινές.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Η αγάπη νικά

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε γεμάτοι θετική ενέργεια την οποία θα διοχετεύσετε σε ένα ελπιδοφόρο σχέδιο που αφορά άμεσα την συντροφική σας σχέση. Η περίοδος είναι γόνιμη για να θέσετε σε εφαρμογή φιλόδοξα σχέδια σχετικά με ένα μεγάλο όνειρό σας. Έτσι, κάποιοι μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Άλλοι μπορεί να ξεκινήσετε προσπάθειες για την απόκτηση ενός παιδιού. Για κάποιους η περίοδος θα χαρίσει τόνωση της σεξουαλικής χημείας ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, ενώ ορισμένοι θα χαρείτε με μία επιτυχία του συντρόφου σας.

 Ελεύθεροι, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε στην καρδιά σας και στην ζωή σας μία έντονη και δυνατή ερωτική γνωριμία. Είστε εσείς οι ίδιοι που θα είστε ακαταμάχητοι αυτές τις ημέρες και με την τεράστια ερωτική σας ενέργεια θα ελκύετε τους άλλους. Δεν αποκλείεται το πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σας να έχει το ίδιο μία θέση ισχύος στην κοινωνία και να ασκεί για αυτόν τον λόγο μεγάλη επιρροή στους άλλους.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα νιώσετε ότι υπάρχει ένα θέμα ανάμεσα σε εσάς και τις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, τις συνεργασίες και φυσικά στην ερωτική σας σχέση. Θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφουγκραστείτε το συναίσθημά σας αφού μία πληγή, ένα ανοιχτό τραύμα στην σχέση σας θα κάνει την επανεμφάνισή του. Οι ιδέες σας για το πώς να το χειριστείτε ίσως είναι λανθασμένες. Μάλλον κρατάτε πολλά μέσα στην ψυχή σας. Κάποιοι επίσης από εσάς που βρίσκεστε σε φάση διαζυγίου θα πρέπει να περιμένετε κάποιες νομικές εξελίξεις.

 Ελεύθεροι, από την μία θέλετε να κάνετε γνωριμίες και η σκέψη σας γυρνά γύρω από το ζήτημα της ερωτικής σας κατάστασης. Από την άλλη μάλλον έχετε ακόμα μέσα σας κάποια συναισθηματικά τραύματα που δεν έχετε λύσει και που βαραίνουν την καρδιά σας. Αυτές οι ημέρες είναι καλές για να εκλογικεύσετε λοιπόν την κατάσταση.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες ίσως δείτε τους στόχους σας να έρχονται σε ασυμφωνία με τους στόχους του συντρόφου σας. Δεν υπάρχει όμως η δυνατότητα να συζητήσετε τώρα για αυτό. Επομένως η πιθανότητα να συμφωνήσετε μειώνεται. Ίσως στον λόγο σας ο σύντροφος να προβάλει αντίλογο. Η κατάσταση αυτή σας δημιουργεί άγχος και μάλλον θα είστε εσείς εκείνοι που θα κάνετε συμβιβασμούς. Τα θέματα αυτά μπορεί να αφορούν τον ερωτισμό, την χαρά και την δημιουργία στην σχέση. Κάποιες διαφωνίες επίσης ίσως αφορούν τα παιδιά σας ή το θέμα απόκτησης ενός παιδιού.

 Ελεύθεροι αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε ερωτικές γνωριμίες οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν σε σχέση. Ευνοούνται οι γνωριμίες μέσω φίλων και συνεργατών. Αν πρόσφατα μπήκατε σε μία σχέση, τότε μπορεί να σκέφτεστε να την εξελίξετε πιο σοβαρά. Οι ημέρες είναι καλές για να ασχοληθείτε και με το σώμα σας, την διατροφή σας και την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Τυχερές ερωτικές ημέρες

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα νιώσετε περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον του έρωτά σας. Μπορείτε οι δυο σας να αφεθείτε σε μικρές απολαύσεις που σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν. Θα βγείτε περισσότερο από όσο συνήθως, θα πάτε θέατρο, σινεμά και γενικότερα θα διασκεδάσετε μαζί. Η σχέση σας προχωρά καλά, ενώ κάποιοι θα αποφασίσετε να επισφραγίσετε την αγάπη σας με μία επισημοποίηση του δεσμού ή με το ξεκίνημα μιας συγκατοίκησης.

 Ελεύθεροι, ευνοείστε στα ερωτικά ζητήματα και αυτήν την εβδομάδα. Ιδίως στις αρχές μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες επαφές και γνωριμίες οι οποίες μπορούν να προκύψουν μέσω ευχάριστων συναναστροφών με φίλους ή μέσω κάποιου χόμπι σας. Δεν αποκλείεται επίσης να έρθετε πιο κοντά με έναν συνεργάτη. Δεν αποκλείεται για κάποιον λόγο, να θέλετε να κρατήσετε την γνωριμία αυτή πολύ ιδιωτική ή και κρυφή.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε πολύ αισιόδοξοι για την πορεία της σχέσης σας. Μπορεί λοιπόν να υποτιμήσετε πιθανές πρακτικές δυσκολίες που ίσως παρουσιαστούν σε κάτι που θέλετε να κάνετε. Ωστόσο, η ερωτική τύχη σας ακολουθεί και οι ημέρες είναι πανέμορφες. Σχέσεις που εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησαν θα προχωρήσουν μέσα στην αρμονία. Ιδανικές ημέρες για να έναν αρραβώνα ή γάμο. Κάποιοι μπορεί να είστε ήδη σε φάση προγραμματισμού για την επίσημη ένωσή σας με τον αγαπημένο σας. Σημαντικές επιτυχίες του συντρόφου θα σας κάνουν περήφανους και θα δώσουν μία επιπλέον πινελιά ευτυχίας στο πανέμορφο ερωτικό κάδρο αυτών των ημερών. Για όσους είστε καιρό μαζί θα πρέπει να αναμένετε τόνωση του έρωτα και της αγάπης.

 Ελεύθεροι οι ημέρες είναι πολύ καλές την ερωτική σας ζωή. Ακόμα και αν είστε εσωστρεφείς και δύσκολα ανοίγεστε σε νέες γνωριμίες θα πρέπει πραγματικά να προσπαθήσετε πολύ για να μην ξεκινήσετε μία νέα σχέση αυτήν την εβδομάδα και κυρίως το Σαββατοκύριακο. Ας είστε λοιπόν έτοιμοι να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος τον έναν και μοναδικό που θα κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11)

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ιδανικό για τολμήσετε να πάρετε ρίσκα προκειμένου να τονώσετε την σχέση σας και να ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά της ρουτίνας. Νέες ιδέες και πολύ όρεξη για να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στην ερωτική επαφή, αλλά και για να κάνετε πιο διαφορετική την καθημερινότητά σας.  Μπορεί να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή να ασχοληθείτε με το σπίτι σας κάνοντας αλλαγές. Το Σαββατοκύριακο είναι καλό για να βγείτε και να βρείτε με τον αγαπημένο σας φίλους, κάνοντας κάτι το διαφορετικό από ότι συνήθως.

 Ελεύθεροι, τις ημέρες αυτές έχετε δίψα για να αλλάξετε πολλά και να ζήσετε κάτι το διαφορετικό. Είστε πιο εκκεντρικοί, μπορείτε να τολμήσετε περισσότερο και για αυτό μπορεί να πάρετε πρωτοβουλίες στο ερωτικό παιχνίδι. Δεν αποκλείεται να κάνετε λοιπόν ξαφνικές γνωριμίες ή με πρόσωπα πολύ διαφορετικά σε σχέση με το πρότυπο ανθρώπου που συνήθως κέρδιζε την προσοχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Ανησυχίες και ερωτική ψυχρότητα

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα θέλετε να αφεθείτε περισσότερο στην όμορφη και φωτεινή πλευρά της ζωής και του έρωτα. Ψάχνετε να βρείτε τρόπο και ελεύθεροι χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να μοιραστείτε στιγμές χαλάρωσης με τον αγαπημένο σας. Ωστόσο τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας δεν θα σας αφήσουν να περάσετε ακριβώς όπως ιδανικά θα θέλατε. Σε αυτό θα συμβάλει και μία απαιτητική καθημερινότητα που μπορεί να σας ξαφνιάσει με έντονους και εναλασσόμενους ρυθμούς.

 Ελεύθεροι, οι μέρες δεν υπόσχονται πολλές ερωτικές εξελίξεις παρόλο που θα θέλετε να βγείτε, να περάσετε όμορφα και βέβαια να ανοίξετε την καρδιά σας σε μία γνωριμία. Μπορεί όμως να έρθετε πιο κοντά με συναδέλφους ή υφισταμένους ή με άτομα με τα οποία συναντιέστε σχεδόν σε καθημερινή βάση και που μπορεί να σας προσφέρουν ή να τους προσφέρετε τις υπηρεσίες σας.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάποιες δυσκολίες στο σπίτι και στην διαχείριση οικογενειακών ζητημάτων θα σας απασχολήσουν πολύ. Θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την διαχείριση της καθημερινότητας ή που με την σειρά τους θα επιβαρύνουν την καθημερινότητά σας. Δεν αποκλείεται επίσης αυτά να αφορούν και τα οικονομικά σας, πάντα σε συνάρτηση με το σπίτι και την οικογένεια. Η κατάσταση δημιουργεί μάλλον μία συναισθηματική απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Αν βρίσκεστε σε μία δυνατή σχέση μπορείτε με σοβαρότητα να συνεργαστείτε για να αντιμετωπίσετε από κοινού τα προβλήματα. Για όσους βρίσκεστε σε φάση διαζυγίου, μπορεί τις ημέρες αυτές να πρέπει να αφήσετε την οικογενειακή εστία ή να σας την παραχωρήσει ο άλλος. 

 Ελεύθεροι, οι μέρες αυτές δεν είναι ευνοϊκές για νέες ερωτικές γνωριμίες και για την έναρξη μίας νέας σχέσης. Καλείστε να διαχειριστείτε προβλήματα που αφορούν το σπίτι σας ή τους γονείς σας και που νιώθετε να σας βαραίνουν οικονομικά και συναισθηματικά. Σε κάποιες περιπτώσεις για ορισμένους θα μπορούσε να προκύψει μία γνωριμία με μεγάλη ηλικιακή διαφορά από την οποία όμως θα απουσιάζει το έντονο ερωτικό στοιχείο.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12- 31/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε μπερδεμένοι και διακατέχεστε από φόβο σχετικά με ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε πως δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι πρέπει να κάνετε για το καλό το δικό σας, αλλά και των δικών σας. Στενοχώρια σχετικά με τους γονείς σας ή τα πεθερικά σας, σας τραβούν μακριά από τις χαρές του έρωτα. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα έρθει μία ακτίνα φωτός στην καρδιά σας και αυτή είναι η λύση που μπορεί να σας φέρει η επικοινωνία με τον αγαπημένο σας. Κλείστε την πόρτα στα άγχη και περάστε χρόνο με τον σύντροφό σας μιλώντας για όσα σας απασχολούν.

Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές δεν είναι ιδιαίτερα ερωτικές για εσάς. Άγχη και έξοδα, ανασφάλεια και φοβίες σχετικά με την πορεία σας, σχετικά με το σπίτι αλλά και με σοβαρές καταστάσεις στην οικογένειά σας, δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Το Σαββατοκύριακο όμως βρείτε φίλους και περάστε όμορφα καθώς οι ημέρες θα είναι καλύτερες και μπορεί και να φλερτάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Ερωτικές επικοινωνίες

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα είστε περισσότερο αισιόδοξοι και μπορείτε να αρπάξετε την ευκαιρία και να λύσετε μέσω της επικοινωνίας, διαφορές, προβλήματα και παρεξηγήσεις που ίσως υπήρχαν με τον αγαπημένο σας. Μικρές ευχάριστες εξελίξεις θα ομορφύνουν αυτές τις ημέρες. Ευχάριστα νέα που αφορούν και τους δυό σας, η αγορά ενός αυτοκινήτου, οι καλές επιδόσεις των παιδιών σας στο σχολείο, είναι κάποια από όσα μπορείτε να περιμένετε. Τέλος, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να κανονίσετε μία μικρή ευχάριστη απόδραση μαζί με το ταίρι σας.

 Ελεύθεροι, πολύ κοινωνικοί και επικοινωνιακοι θα έχετε μία εβδομάδα γεμάτη νέα, μηνύματα και συναντήσεις. Η διάθεσή σας είναι πολύ όμορφη και είστε ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες. Αυτές μπορεί να προκύψουν μέσω του στενού σας κύκλου, μέσω μετακινήσεων ή μέσω σεμιναρίων.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας για την σχέση σας και να βάλετε κάτω τα όσα σας απασχολούν, ούτως ώστε να τα αντιμετωπίσετε. Τα ζητήματα αυτά μάλλον αφορούν κάποια έξοδα σχετικά με το σπίτι ή ακόμα και μία μετακόμιση. Μην επιμείνετε στις απόψεις σας και μην επαναφέρετε παρελθοντικά θέματα. Αν εξετάζετε το ενδεχόμενο να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ένα σπίτι, καλύτερα να μην υπογράψετε κάτι τώρα.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα οι ερωτικές εξελίξεις δεν θα είναι πολλές, όμως θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε κόσμο και να είστε πολύ κοινωνικοί. Ωστόσο μπορούν να προκύψουν γνωριμίες με σοβαρά πρόσωπα που ακόμα και αν δεν σας συναρπάσουν, θα σας αρέσουν σε εγκεφαλικό επίπεδο. Για να προχωρήσετε όμως πρέπει να αντιμετωπίσετε πρώτα κάτι που έχει τις ρίζες του στο παρελθόν και που σας έχει πειράξει.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε το διαφορετικό σε σχέση με τα συνηθισμένα και να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο σας. Κάποιοι μπορεί ξαφνικά να κάνετε ένα ρομαντικό ταξίδι κάπου κοντά ή να το σχεδιάσετε. Άλλοι, θα έχετε κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σας που μπορεί να περιλαμβάνουν μία μετακόμιση σε ένα πιο όμορφο σπίτι ή σε μία καλύτερη γειτονιά. Δεν θα λείψουν επίσης χαρμόσυνες εγκυμοσύνες τις οποίες μπορεί να μην προγραμματίζατε. Τέλος για όσους δεν ζείτε ακόμα μαζί με τον σύντροφό σας, θα μπορούσατε να το αποφασίσετε ξαφνικά.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες μιλούν για το στοιχείο του ξαφνικού και του αναπάντεχου στον έρωτα. Στο ξεκίνημα ιδίως της εβδομάδας, δώστε βάση σε γνωριμίες που θα προκύψουν μέσω των αδερφών σας ή των στενών συγγενών και φίλων. Ξαφνικοί έρωτες μπορούν επίσης να γεννηθούν ακόμα και μέσα στα στενά πλαίσια της γειτονιάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Μεγάλοι προσωπικοί στόχοι

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σας βρει να νιώθετε κάποιο άγχος ή ακόμη και φόβο για ζητήματα σχετικά με την σχέση σας, τις συνεργασίες σας αλλά και τον τομέα της δουλειάς σας. Θα δείτε όμως γρήγορα ότι θα έχετε μία γερή ευκαιρία να γυρίσετε όλα τα προγνωστικά με το μέρος σας. Μπορείτε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας για όσα σας απασχολούν και να ξεκινήσετε καινούργια σχέδια για την πορεία της σχέσης σας. Αν εδώ και λίγο καιρό μπήκατε σε μία σχέση τότε ίσως τώρα παρουσιάσετε τον αγαπημένο σας στα δικά σας πρόσωπα.

 Ελεύθεροι στο ξεκίνημα της εβδομάδας η διάθεσή σας είναι πολύ περίεργη και ίσως νιώθετε πλήρη απογοήτευση από την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Όμως η κατάσταση γρήγορα θα αλλάξει. Μπορείτε να κάνετε μία γνωριμία μέσω δικών σας ανθρώπων ή μέσω συνεργατών, η οποία θα σας ενδιαφέρει πολύ κυρίως σε εγκεφαλικό επίπεδο. Ακόμα και αν δεν πρόκειται για τον έρωτα της ζωής σας, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε όμορφα.

 Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θέλετε πολύ να έρθετε κοντά με τον αγαπημένο σας και ξυπνά έντονα μέσα σας η ανάγκη της συντροφικότητας. Ο αγαπημένος σας θα αποτελέσει για εσάς τον δυνατό σας σύμμαχο μαζί με τον οποίο κάνετε σχέδια για το σπίτι και την οικογένεια. Ενώ θα έχετε πολλές επικοινωνίες και επαφές με τον περίγυρο, μέσα σας η καρδιά σας θέλει μόνο χρόνο για δύο στο σπίτι. Τώρα αν κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι προσέξτε υπέρογκα έξοδα. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θέλετε πολύ να έρθετε κοντά με κάποιον και να μπείτε σε μία σχέση όπου θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και γαλήνη. Μπορείτε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας ίσως μέσω της οικογένειάς σας. Δεν αποκλείεται επίσης να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο το οποίο ασχολείται με τον τομέα των οικονομικών.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα είστε γεμάτοι ενέργεια και μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις χωρίς όμως να τις έχετε καλά σκεφτεί και σχεδιάσει. Θα είναι δύσκολο να κατανοήσετε την θέση του συντρόφου σας αλλά και να λάβετε υπόψη σας τις επιθυμίες του, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αντιθέσεις ανάμεσά σας. Ίσως πίσω από όλα αυτά κρύβεται μία μεγάλη σας ανάγκη να κάνετε ριζικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

 Ελεύθεροι, ο εαυτός σας μπαίνει σε πρώτο πλάνο και ο έρωτας δεν σας απασχολεί παρά μόνο αν είναι να σας δώσει την ικανοποίηση του ερωτικού κυνηγιού. Αυτές τις ημέρες μπορείτε να ασχοληθείτε με το σώμα σας, να προωθήσετε σχέδια σχετικά με την εκπαίδευση ή την υπογραφή συμβολαίων και βέβαια να φλερτάρετε αλλά χωρίς υποσχέσεις για περαιτέρω δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Έσω έτοιμοι για όλα

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή ιδίως στο ξεκίνημά της θα σας φέρει μία αίσθηση ευχαρίστησης στα ερωτικά ζητήματα. Με τον αγαπημένο σας μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί και να αφεθείτε σε μικρές ή μεγάλες απολαύσεις, να βγείτε ή να αθληθείτε μαζί και γενικότερα να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Εκτός από αυτά, θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα οικονομικά σας καθώς και με τα οικονομικά του συντρόφου σας.

 Ελεύθεροι, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα θέλετε να ασχοληθείτε πολύ με εσάς. Μπορεί να κάνετε αλλαγές στην εικόνα σας, κούρα ομορφιάς και να ψωνίσετε όμορφα πράγματα. Έχετε καλή διάθεση και έτσι, ιδίως στο ξεκίνημα της εβδομάδας, μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε και να περάσετε όμορφα. Ωστόσο οι ημέρες δεν προσφέρονται για την δημιουργία σταθερών σχέσεων.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε πιο σοβαρά και με περισσότερη ωριμότητα με την ερωτική σας σχέση. Σκέφτεστε το μέλλον του δεσμού σας και σχεδιάζετε νέα πράγματα με τον αγαπημένο σας. Ακριβώς επειδή ξέρετε καλά τι θέλετε μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Για όσους έχετε ενήλικα παιδιά μπορεί τώρα εκείνα να ξεκινήσουν μία συμβίωση με το ταίρι τους. Για όσους βρίσκεστε σε μία σχέση δυσλειτουργική, αυτές τις ημέρες θα καταλάβετε το πόσο έχετε αποστασιοποιηθεί από τον σύντροφό σας. Μπορεί λοιπόν να προκύψουν απαραίτητοι χωρισμοί με τρόπο ώριμο και συναινετικό.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες νιώθετε περισσότεροι νηφάλιοι συναισθηματικά, περισσότερο σίγουροι για όσα θέλετε και περισσότερο ώριμοι στις επιλογές που κάνετε. Αυτές τις ημέρες η τετράγωνη λογική κυριαρχεί στο συναίσθημα, επομένως οι ερωτικές σας επιλογές θα υποκινούνται από το μυαλό. Μπορεί επίσης να δημιουργηθούν σχέσεις με διαφορές ηλικίας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες ξαφνικές επικοινωνίες, νέα αλλά και ευκαιρίες που θα τονώσουν την διάθεσή σας. Μπορεί να κάνετε μία σύντομη εκδρομή με τον αγαπημένο σας, να βρείτε μαζί δικούς σας ανθρώπους αλλά και να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις για την σχέση σας. Γενικά οι ημέρες είναι ήρεμες για την ερωτική σας ζωή.

 Ελεύθεροι, το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να κάνετε ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες. Αυτές μπορεί να προκύψουν μέσω των αδερφών σας ή των στενών σας φίλων. Για κάποιους μπορεί να ξεκινήσει μία γνωριμία μέσω του διαδικτύου.

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη