Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αυτό είναι το πιο fashionable ημερολόγιο για το 2023

Οργάνωσε την καθημερινότητά σου με τον πιο σωστό τρόπο.

Της Γεωργίας Γεωργίου

To 2023 πλησιάζει και εσύ άρχισες ήδη να σκέφτεσαι τους νέους σου στόχους αλλά και το πως η νέα χρονιά θα σε βρει πιο οργανωμένη.

Καθημερινές υποχρεώσεις, meetings, ραντεβού, ταξίδια και events, τα ημερολόγια και οι ατζέντες αποδεικνύονται η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να είσαι σε όλα τυπική.

Διάβασε ακόμη – Xmas Gift Guide: 10+1 δώρα που βρήκαμε από local brands μέχρι 50 ευρώ

Κάνε λοιπόν ένα fashionable δώρο στον εαυτό σου αποκτώντας το ημερολόγιο για το 2023 από το Cassandra Ariadne Τhe Brand.


Το νέο αυτό brand αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή συλλεκτικών και μοναδικών κομματιών που καθορίζουν το όραμα, τη φιλοσοφία και την αισθητική της Κωνστάντιας Δημητριάδου Κωνσταντίνου, της δημιουργικής δύναμης που κρύβεται πίσω από το brand που φέρει το όνομα της όμορφης κόρης της, Κασσάνδρα.

Διάβασε ακόμη – Cassandra Ariadne The Brand: Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Κωνστάντιας Δημητριάδου Κωνσταντίνου μαζί με την κόρη της  

Αξίζει να γνωρίζεις πως γίνεται δωρεάν παράδοση σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ εάν κάνεις την παραγγελία σου μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, το brand θα σου χαρίσει και ένα δώρο από την πλούσια συλλογή του.

Διάβασε ακόμη