Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Darren Kent: “Έφυγε” από τη ζωή ο ηθοποιός του “Game of Thrones”

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο Darren Kent, ηθοποιός που εμφανίστηκε στο “Game of Thrones”, το “Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves”, το “EastEnders” και άλλα, πέθανε την Παρασκευή 11 Αυγούστου σε ηλικία 36 ετών.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από το, Carey Dodd Associates.

Διάβασε ακόμη – Britney Spears – Sam Asghari: Χώρισαν μετά από 14 μήνες γάμου

“Με βαθιά θλίψη πρέπει να σας πούμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος Darren Kent απεβίωσε ειρηνικά την Παρασκευή”, έγραψε το πρακτορείο. “Οι γονείς του ήταν στο πλευρό του και η σκέψη μας είναι με την οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. RIP φίλε μου”.

Ο Kent γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Essex και φοίτησε στην Italia Conti, από όπου αποφοίτησε το 2007. Ο πρώτος του σημαντικός ρόλος ως ηθοποιός ήταν στην ταινία τρόμου “Mirrors” του 2008. Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του “Game of Thrones”, υποδυόμενος έναν τράγο στο Slavers Bay, και πιο πρόσφατα έπαιξε ένα αναζωογονημένο πτώμα στην ταινία του 2023 “Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves”.

Διάβασε ακόμη – Beckhams: Ήταν μπροστά σε αιματηρό καυγά που έγινε για μια φωτογραφία

Ο ηθοποιός κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα βραβεία Van D’or το 2012 για τον ρόλο του ως Dani, ένα αγόρι με μια σπάνια δερματική πάθηση που δεν του επέτρεπε να βρίσκεται στον ήλιο, στο “Sunny Boy”.

Φωτογραφία: Instagram/ @darrenpaulkent

Διάβασε ακόμη