Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Victoria Beckham: Το t-shirt που δημιούργησε μετά την viral σκηνή στο Netflix

Η αξία του ανέρχεται στα 150 δολάρια.

Οι θαυμαστές των Beckham έχουν ενθουσιαστεί με τη Victoria για τα ξεκαρδιστικά της σχόλια σχετικά με το όχημα του πατέρα της στο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix.

Η πάντα δραστήρια επιχειρηματίας αποφάσισε να συμμετάσχει στο αστείο με ένα νέο t-shirt με σλόγκαν, “My Dad Had a Rolls-Royce”. Η αξία του ανέρχεται στα 150 δολάρια.

Το πρώην Spice Girl, προσπάθησε να επισημάνει ότι δεν προέρχεται από προνομιούχα οικογένεια και ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, είχαν “γονείς που δουλεύουν πολύ σκληρά”.

Διάβασε ακόμη – Το ατύχημα επί σκηνής της Taylor Swift που έγινε viral

“Η οικογένεια μου ανήκει στην εργατική τάξη”, είπε στο ντοκιμαντέρ πριν ο θρύλος του ποδοσφαίρου της πει να “είναι ειλικρινής”.

Αν και η επιχειρηματίας της μόδας επέμεινε ότι ήταν ειλικρινής, την ρώτησε: “Με ποιο αυτοκίνητο σε πήγαινε ο μπαμπάς σου στο σχολείο;”.

Η ίδια προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση στη σκηνή, λέγοντας ότι “δεν είναι απλή απάντηση”, αλλά τελικά ενέδωσε αφού ο David ρώτησε επανειλημμένα για το όχημα.

Διάβασε ακόμη – Lopez – Affleck: Full in love μετά τις φήμες για κρίση στο γάμο τους

“Εντάξει, στη δεκαετία του ’80, ο πατέρας μου είχε μια Rolls-Royce”, παραδέχτηκε τελικά η Victoria.

Το κλιπ έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα η Posh Spice να κάνει το ντεμπούτο της στο TikTok.

“Έχω να πω την ερώτησή μου για όλους σας: με τι σε πήγαινε ο μπαμπάς σου στο σχολείο;” είπε η Victoria στο βίντεο. “Ο μπαμπάς μου με πήγαινε – ναι – με μια Rolls-Royce”.

Διάβασε ακόμη