Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Minthis Resort: Υποδέχεται την διάσημη Βραζιλιάνα εικαστικό, Caroline De Souza

Με την ατομική της έκθεση “Libraries & Myths” σε συνεργασία με την Artion Galleries.

Το Minthis Resort εγκαινιάζει με περηφάνια μια αποκλειστική ατομική εκθεση τέχνης της διάσημης Βραζιλιάνας εικαστικού, Caroline De Souza, στις 15 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την Artion Galleries. Το pop-up event ευελπιστεί να μεταφέρει τους λάτρεις της τέχνης, σε ένα παράδεισο χρωμάτων και υλικών αποκαλύπτοντας τα νεότερα αριστουργήματα της αγαπημένης καλλιτέχνιδας.

Η Caroline De Souza άφησε το στίγμα της στον διεθνή καλλιτεχνικό κόσμο με το χαρακτηριστικό μείγμα ζωντανών χρωμάτων, με πίνακες-γλυπτά και 3D αγάλματα εμπνευσμένα από τον αρχαίο ελληνικό κόσμο δουλεμένα με μοντέρνες τεχνοτροπίες που παρουσιάζουν συγκινητικά  θέματα της σύγχρονης κοινωνίας. Τα έργα της έχουν αναγνωριστεί τόσο από κριτικούς όσο και από λάτρεις της τέχνης για τις συναρπαστικές αφηγήσεις και τα έντονα οπτικά στοιχεία, που την ξεχωρίζουν ως πραγματική δύναμη στον κόσμο της σύγχρονης τέχνης.

Η έκθεση φιλοξενείται στη νέα γκαλερί του Minthis, στην πλατεία του θέρετρου. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βουτήξουν βαθιά στον ζωντανό κόσμο της De Souza, όπου κάθε πινελιά λέει μια ιστορία και κάθε καμβάς είναι μια πρόσκληση εξερεύνησης  αχαρτογράφητων συναισθηματικών τοπίων. Είτε είστε έμπειρος λάτρης της τέχνης είτε μόλις αρχίζετε να εκτιμάτε τον κόσμο των εικαστικών τεχνών, αυτή η εκδήλωση υπόσχεται να είναι μια εμπειρία που θα εμπλουτίσει τις αισθήσεις και θα μείνει στη μνήμη σας.

“Η Caroline αναζητά πάντα κάτι νέο που συνδυάζει υλικά, για να δημιουργήσει κάτι μοναδικό, όπως συνθετικά ακρυλικά λάδια, κρύσταλλα, ρητίνη και μέταλλα”, Saatchi Art Gallery.

Event Details

Καλλιτέχνης: Caroline De Souza

Τοποθεσία: Minthis Resort

Hμερομηνία: 15 Σεπτέμβρη

Ώρες κοινού: 18:00-22:00

Διάβασε ακόμη