Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Tι θεραπεύει ο βιοσυντονισμός;

Ο συμβουλευτικός ψυχολόγος, βιοσυντονιστής και ομιλητής έμπνευσης, Γιάννης Μιχαήλ, εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Η βιοσυντονιστική θεραπεία είναι μια ολιστική βιολογική διαδικασία και βασίζεται στην κβαντική φυσική. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά σήματα με την μορφή των ταλαντώσεων και η θεραπευτική συσκευή BICOM δέχεται αυτά τα σήματα από το σώμα μέσω ηλεκτροδίων.

Διάβασε ακόμη – 4+1 λόγοι που οι άνθρωποι φοβούνται να μιλήσουν δημόσια

Με ένα εσωτερικό σύστημα φιλτραρίσματος, η συσκευή διαχωρίζει τα υγιή σήματα από τα παθολογικά και στην συνέχεια, ηλεκτρονικά, ενισχύει τα υγιή σώματα και αντιστρέφει τα παθολογικά (φαινόμενου του αντικατοπτρισμού). Έπειτα, οι επεξεργασμένες πληροφορίες επιστρέφονται στο σώμα του ασθενή, μέσω ενός μαγνητικού τάπητα, όπου το σώμα αντιδρά άμεσα στις νέες ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες, η δύναμη της αυτό-θεραπείας του σώματος ενεργοποιείται και ενδυναμώνεται και έτσι ξεκινάει η διαδικασία της ίασης

Η μέθοδος του βιοσυντονισμού στοχεύει στην ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου. Κάθε άνθρωπος διακατέχεται από το φυσικό, πνευματικό και ενεργειακό του επίπεδο. Πριν εκδηλωθούν ασθένειες στο φυσικό επίπεδο προϋπάρχουν διαταραχές στο πνευματικό/ψυχικό ή ενεργειακό μέρος. Όσοι περισσότεροι από αυτούς τους παράγοντες εντοπιστούν και εξουδετερωθούν τόσο το καλύτερο και μονιμότερο το αποτέλεσμα. Σε αυτούς τους παράγοντες συγκαταλέγεται η επίδραση αρνητικών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, η συσσώρευση ενέργειας σε σημεία εξωτερικών ή εσωτερικών ουλών του σώματος, η ελλιπής αποτοξινωτική λειτουργία του οργανισμού, η μυκητίαση του εντέρου, η ύπαρξη μικροοργανισμών και τοξινών που δρουν επιβαρυντικά προς το ανοσοποιητικό σύστημα, οι τροφικές δυσανεξίες, η κακή αφομοίωση βιταμινών και ιχνοστοιχείων, μπλοκαρίσματα σε ενεργειακά κέντρα και κανάλια.

Διάβασε ακόμη – 6 τεχνικές που πρέπει να γνωρίζεις αν πάθεις κρίση πανικού στο αεροπλάνο

Τι θεραπεύει:

Ο Γιάννης Μιχαήλ διαθέτει εξειδίκευση στην αντιμετώπιση άγχους, κρίσεων πανικού, φόβων και συναισθηματικής υπερφαγίας. Η μέθοδος του βιοσυντονισμού είναι ο πιο υγιής και ο πιο άμεσος τρόπος για να τα ξεπεράσεις, καθώς είναι μια μέθοδος ανώδυνη, ακίνδυνη και χωρίς παρενέργειες.

Ευχαριστίες στον συμβουλευτικό ψυχολόγο, βιοσυντονιστή και ομιλητή έμπνευσης, Yianni Michael, τηλ.: 99611400, www.yiannismichael.com, Facebook: YiannisMichael, Instagram: Yiannis Michael, Email: [email protected]


Διάβασε ακόμη