Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

The Crown: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του 6ου κύκλου της σειράς

Πρόκειται για την τελευταία σεζόν.

Ησυχία. Ψίθυροι. Αυτός είναι ο τρόπος που επιλέγει να μας εισάγει το νέο επίσημο teaser για το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν του “The Crown”. Ηρεμία μέχρι να προκληθεί ο πρώτος κρότος, ο οποίος γεννάται από την ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στη βασίλισσα Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Diana.

Το κυνηγητό από τους παπαράτσι σε κάθε σημείο της υφηλίου που βρισκόταν η αδικοχαμένη πριγκίπισσα, η διαφορετική αντιμετώπιση και η άρνηση της να υποταχθεί στο ασφυκτικό “κουστούμι” του βασιλικού της ρόλου, η σχέση με τα παιδιά της, τον Τύπο, τη βασίλισσα – η οποία, όπως εκμυστηρεύεται στο τρέιλερ το μόνο που επιζητά είναι η Diana να βρει τη δική της ηρεμία – τον Dodi και τον τραγικό επίλογο σε μία ζωή που προσπάθησε να βιώσει με τα προσωπικά της μέτρα.

Διάβασε ακόμη – Emmanuel – Brigitte Macron: Οι φωτογραφίες με τις πιο τρυφερές στιγμές τους

“Κατάφερες να φέρεις τα πάνω κάτω σε αυτό το σπίτι. Δεν είναι τίποτα λιγότερο από επανάσταση” ακούγεται να αναφέρει η βασίλισσα Ελισάβετ με την λαοφιλή πριγκίπισσα να απαντά ότι “αυτό δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις της”. “Η Diana έδωσε στον κόσμο αυτό που χρειαζόταν, σε όλο τον κόσμο, σε χιλιάδες ανθρώπους. Και τη λάτρευαν γι’ αυτό” αναφέρει ο βασιλιάς Κάρολος λίγο πριν τα τηλέφωνα αρχίσουν να χτυπούν και τα φώτα ανάψουν στο Balmoral.

Διάβασε ακόμη – Matthew Perry: Η πολυτάραχη ζωή ενός κωμικού που δεν κατάφερε να γελάσει ο ίδιος ποτέ

“Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχει δει ποτέ κανείς μας” ακούγεται να λέει ο βασιλιάς Κάρολος σε άλλο σημείο και ενώ η πριγκίπισσα Diana και ο Dodi Al-Fayed κρατιούνται χέρι χέρι και καταδιώκονται από τους παπαράτσι στο Παρίσι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει σωστά, η τελευταία σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη, με τα τέσσερα πρώτα επεισόδια να εξερευνούν την πολυσυζητημένη σχέση μεταξύ της πριγκίπισσας Diana και του Dodi Al-Fayed πριν από το τραγικό αυτοκινητιστικό τους δυστύχημα. Το δεύτερο μέρος, που αποτελείται από έξι επεισόδια και κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου, επικεντρώνεται ξανά στη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο. Πρωταγωνιστική παρουσία κατέχουν επίσης ο πρίγκιπας William και τον πρίγκιπας Harry, οι οποίοι αγκομαχούν με τα βασιλικά τους καθήκοντα μετά τον πρόωρο θάνατο της μητέρας τους.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη