Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

House of Gucci: Η αρχοντική βίλα της ταινίας είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση στο Airbnb

Η Villia Balbiano μετατρέπεται στον απόλυτο ταξιδιωτικό προορισμό.

Η αρχοντική βίλα Balbiano στην λίμνη Como όπου έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας ‘House of Gucci’ θα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση στο Airbnb για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η πολυτελής βίλας είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιόκτητες βίλες στην λίμνη Como και περιλαμβάνει έξι σουίτες και επιβλητικούς κήπους που έχουν διακριθεί από τη βρετανική ένωση Διασκοσμητών Κήπου.

Διάβασε ακόμη – House of Gucci: Ο Ridley Scott απαντά στα αρνητικά σχόλια της οικογένειας Gucci

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Villa_Balbiano (@villa_balbiano)

Σε αυτή τη βίλα διαδραματίζεται η νέα ταινία του Ridley Scott για τα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία του Maurizio Gucci το 1995 και το ρόλο που έπαιξε η πρώην σύζυγός του Patrizia Reggiani. Εκείνη την εποχή ο Maurizio ηγούταν του διάσημου ιταλικού οίκου μόδας που είχε ιδρύσει ο παππούς του, Guccio Gucci. H Reggiani είχε καταδικαστεί για την μηχανορραφία της δολοφονίας που έγινε από έναν πληρωμένο δολοφόνο έξω από τα γραφεία του οίκου στο Μιλάνο. Ο Maurizio ήταν ο τελευταίος της οικογένειας που διηύθυνε την εταιρεία, αφού δύο χρόνια πριν τον θάνατό του είχε παραιτηθεί και είχε πουλήσει το 50% των μετοχών του.

Η βίλα Balbiano που είναι το σπίτι του Aldo Gucci στην ταινία θα είναι διαθέσιμη για ένα βράδυ στις 30 Μαρτίου 2022 για δυο καλεσμένους που θα περάσουν το βράδυ στην master σουίτα. Κατλα τη διαμονή τους θα έχουν πρόσβαση στους τέσσερις πρώτους ορόφους του σπιτιού, την πισίνα και την ιδιωτική αποβάθρα στη λίμνη. Η διαμονή θα κοστίζει χίλια ευρώ την βραδιά και οι κρατήσεις θα είναι διαθέσιμες από τις 6 Δεκεμβρίου στο επίσημο site του Airbnb.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: instagram/@ellehongkong

Διάβασε ακόμη