Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Selected by Zlatan: Νέα συλλογή H&M move

Η έκδοση Autumn ’23 αποκαλύπτει μοναδικά ρούχα.

Ο παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής, Zlatan Ibrahimović, δεν θα σταματήσει ποτέ να ασκείται. Ο θρυλικός αθλητής συνεχίζει να θέτει νέους στόχους φυσικής κατάστασης, ενώ παράλληλα απογειώνει το αθλητικό στυλ με τη νέα συλλογή Selected by Zlatan. Αυτή η ανδρική σειρά H&M Move θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και στο hm.com από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

Η σειρά προπόνησης αναπτύσσεται στο πλαίσιο της ιδέας “Selected by”, όπου οι Brand Movers συμμετέχουν ενεργά στην επιμέλεια προϊόντων — και μοιράζονται τις μοναδικές γνώσεις αθλητικών ενδυμάτων και το προσωπικό τους στυλ με την ομάδα σχεδιασμού του H&M Move.

“Μέσα από τη συνεργασία μου με το H&M Move, είμαι σε θέση να κάνω τα αγαπημένα μου ρούχα προσβάσιμα σε όλους. Αυτά είναι κομμάτια που προσφέρουν τόσο απόδοση όσο και στυλ, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή πώς αθλείστε. Γιατί να συμβιβαστείς όταν μπορείς να τα έχεις όλα;” λέει ο Zlatan Ibrahimović.

Η έκδοση Autumn ’23 Selected by Zlatan αποκαλύπτει μοναδικά ρούχα σε εποχιακούς τόνους του γήινου καφέ, του εκρού, του ανοιχτού γκρι, του μαύρου και του εντυπωσιακού πορτοκαλί. Πιστή στο στυλ της υπογραφής του Zlatan, η συλλογή προπόνησης είναι φτιαγμένη για εκπληκτικές επιδόσεις και περιλαμβάνει από ποδηλατικά σορτς που εφαρμόζουν στους μυς και φανελάκια στο λαιμό, μέχρι και υπερμεγέθη μπλουζάκια, κατασκευασμένα από ύφασμα DryMove που απομακρύνει την υγρασία.

Σε ευθυγράμμιση με τον τρόπο ζωής του Zlatan που χαρακτηρίζεται από διαρκή κίνηση και άσκηση, η συλλογή περιλαμβάνει επίσης ενδύματα ανά κατηγορία χρήση τους, σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα DryMove που επιτρέπει την απρόσκοπτη μετάβαση από αθλητικές δραστηριότητες πχ από το γυμναστήριο σε μια βόλτα. Οι σιλουέτες είναι σε άνετες γραμμές, ενώ τα νέα μπλουζάκια, φούτερ, τζόγκερ και σορτς με λογότυπο, συνδυάζουν τη μόδα με τη λειτουργικότητα.

Η συλλογή H&M Move “Selected by Zlatan” θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και στο hm.com/move από 30 Νοεμβρίου.

Διάβασε ακόμη