Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Rita Ora και ο σύζυγος της κάνουν παγωμένο μπάνιο με τον γκουρού ευεξίας Wim Hof

Τι είναι η τάση της ψυχρής θεραπείας;

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η τραγουδίστρια του “Let You Love Me”, αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο, 19 Αυγούστου ότι εκείνη και ο σύζυγός της είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα παγωμένο μπάνιο στην Ίμπιζα με τον Ολλανδό γκουρού ευεξίας Wim Hof, ο οποίος διαφημίζει τα πολλά οφέλη της ψυχρής θεραπείας για την υγεία.

Διάβασε ακόμη – Margaret Qualley: Το λιτό νυφικό που επέλεξε για τον γάμο της

“Συνάντησα τον ίδιο τον Ice Man @iceman_hof εδώ έξω και ειλικρινά είναι ο πιο γλυκος!”, έγραψε η Ora στη λεζάντα της ανάρτησης της. “Μας ερμήνευσε και μερικά τραγούδια. Έχει κάνει κανείς άλλος παγωμένο μπάνιο στο παρελθόν”;

Μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες που καταγράφουν την εμπειρία, συμπεριλαμβανομένου ενός στιγμιότυπου της ίδιας και του 48χρονου Waititi, που ποζάρουν με τον Hof με τα μαγιό τους. Η τραγουδίστρια συμπεριέλαβε επίσης ένα βίντεο με τον Hof να κάνει καντάδα στους καλεσμένους του.

Διάβασε ακόμη – Amber Heard: Που βρίσκεται σήμερα η ηθοποιός;

Ο ομιλητής κινήτρων, έχει εκδώσει μια σειρά από δημοφιλή βιβλία ευεξίας που προωθούν τα αμέτρητα οφέλη από την εξάσκηση της ψυχρής θεραπείας. Σύμφωνα με τον Hof, η λήψη παγωμένων λουτρών βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, βοηθά στον μυϊκό πόνο, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, εξισορροπεί τα επίπεδα ορμονών, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και πολλά άλλα.

Η Ora και ο Waititi δεν είναι οι μόνες διασημότητες που συμμετέχουν στην τάση της ψυχρής θεραπείας. Τον Ιούνιο, το μοντέλο Hailey Bieber αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί κρύα μπάνια για να μειώσει το άγχος της. Ανέβασε ένα TikTok όπου βυθίζεται σε παγωμένο νερό σε μια πισίνα, εξηγώντας ότι μένει στο νερό για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα για να πετύχει αποτελέσματα.

@haileybieber

back with another cold plunge series. cold plunging has helped me a lot with anxiety and overall mood. 💙

♬ girls like me don’t cry (sped up) – thuy

Φωτογραφίες: Instagram/ @ritaora

Διάβασε ακόμη