Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μaouris Oikoset: Ο απόλυτος home&deco προορισμός

Έχοντας συνεργασίες με τους κορυφαίους οίκους, στη Maouris Oikoset θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις το σπίτι των ονείρων σου.

Με 30 χρόνια εμπειρίας, η Maouris Oikoset σου δίνει την ευκαιρία να επιλέξεις ό,τι χρειάζεσαι για το μπάνιο, το δάπεδο, την κουζίνα και όλα όσα θα χρειαστείς για το σπίτι σου. Τα πρωτοποριακά προϊόντα που διαθέτει, από καταξιωμένες εταιρείες, και η μεγάλη γκάμα, θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το σχεδιασμό του σπιτιού σου.

Maouris Oikoset

Οι συλλογές της Maouris Oikoset ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και στυλ, και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ξεχωριστά πατώματα, wall coverings και τα πάντα για το μπάνιο. Επίσης εκεί θα βρεις τους σωστούς επαγγελματίες που θα σε καθοδηγήσουν με συμβουλές και προτάσεις ώστε να βρεις αυτό που χρειάζεσαι.

Maouris Oikoset

Maouris Oikoset

Η Maouris Oikoset προσφέρει ακόμη τις πιο σύγχρονες λύσεις για τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, αφού διαθέτει εργαστήριο κατασκευών και επεξεργασίας. Επίσης γίνονται επενδύσεις πάγκων και κατασκευών με μεγάλες κεραμεικές πλάκες.

Info: Αγίας Παρασκευής 5, Λευκωσία. Τηλ.: 22444555. maourisoikoset.com

Διάβασε ακόμη