Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Όλα όσα ζήσαμε στο event Re-Paint Your Life του Γιάννη Μιχαήλ με την Dr. Shefali

Βρεθήκαμε στο inspirational event όπου παρουσιάστηκε και το νέο βιβλίο του Γιάννη Μιχαήλ με τίτλο “Ξανά-Ζωγράφισε Τη Ζωή Σου”.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση έμπνευσης Re-Paint Your Life του Yiannis Michael στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στο οποίο είχαμε την μοναδική ευκαιρία να παρευρεθούμε και να βιώσουμε από κοντά.

Πρόκειται για την τρίτη έκδοση των μεγάλων εκδηλώσεων του γνωστού θεραπευτή, ομιλητή και συγγραφέα, με φιλοξενούμενη την παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια Dr. Shefali. Της προηγούμενες δύο φορές είχε φιλοξενηθεί η Simona Atzori και η Muniba Mazari.

Διάβασε ακόμη – Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Γιάννη Μιχαήλ με τίτλο “Ξανά-Ζωγράφισε Τη Ζωή Σου”

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Yiannis Michael αναφέρθηκε στην δύναμη του οραματισμού που αποτελεί το κλειδί για να κάνει κάποιος τα φανταστικά σενάρια πραγματικότητα, καθότι το υποσυνείδητο δεν γνωρίζει πως αυτό που οραματίζεστε είναι απλώς η φαντασία.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση ενός προσωπικού ονείρου που ήταν η έκδοση βιβλίου με τίτλο “Ξανά-Ζωγράφισε Τη Ζωή Σου” μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Ένα ψυχοθεραπευτικό ταξίδι προς τα μονοπάτια της χαράς, χωρίς χημικές εξαρτήσεις. Μία “αναίμακτη” νίκη κατά των μεγάλων σύγχρονων παθών και ασθενειών: φόβος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και συναισθηματική υπερφαγία.

Στην συνέχεια ανέβηκε στην σκηνή η Dr. Shefali που μίλησε για την δύναμη να θεραπεύσουμε πρώτα τις δικές μας πληγές, πριν να μάθουμε να είμαστε ενσυνείδητοι γονείς.

Η παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια, συγγραφέας και κλινική ψυχολόγος, που εξειδικεύεται στον συνειδητό γονικό ρόλο, αναφέρθηκε παράλληλα για πώς να συνδεθούμε με τα παιδιά μας, πώς να είμαστε καλύτεροι σύντροφοι και πώς να μεγαλώσουμε πραγματικά δυνατά, άρτια, έξυπνα, συναισθηματικά συνειδητοποιημένα παιδιά.

Aκολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panic Attack Healer (@yiannis__michael)

Διάβασε ακόμη