Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

7 έξυπνα tips για να μεταμορφώσεις το σπίτι σου

Θα δώσουν νέα πνοή στο χώρο σου.

Είτε μόλις έχεις μπει στο ολοκαίνουργιο σου σπίτι, ή απλά είσαι στο σημείο που ζητάς μια ανανέωση, κάτι που θα σου δημιουργεί ξανά ενθουσιασμό και χαρά όταν μένεις σπίτι, έχουμε 7 tips που θα το καταφέρουν.

Εύκολες και πρακτικές λύσεις που θα δώσουν νέα πνοή στο χώρο σου και θα δημιουργήσουν δωμάτια και γωνίες που σίγουρα θα μεταμορφώσουν τον χώρο σου.

1. Δημιούργησε γκαλερί

Αν θέλεις να αποφύγεις τα άδεια σημεία, ή αν απλά θέλεις να ντύσεις τον τοίχο σου, επίλεξε να ”παίξεις” με κάδρα – είτε φωτογραφίες, είτε πίνακες – και φρόντισε να διαλέξεις διάφορα μεγέθη που θα κάνουν τη γενική εικόνα πιο παιχνιδιάρικη και πιο ενδιαφέρουσα.

Ακόμα καλύτερα, αν έχεις βάλει την τηλεόραση με πλάτη στον τοίχο, μπορείς να την ”καμουφλάρεις” τοποθετώντας κάδρα γύρω της, δημιουργώντας την αίσθηση μιας γκαλερί.

2. Μαύρο στους τοίχους

Ας το παραδεχτούμε: το μαύρο χρώμα στους τοίχους δεν είναι μια δημοφιλής επιλογή. Γιατί όμως;

Ένα μεγάλο δωμάτιο με μαύρους τοίχους σου δίνει τη δυνατότητα να το γεμίσεις με χρώμα, στα έπιπλα, στις κουρτίνες ή ακόμα και με διακοσμητικά ή πίνακες. Θα έχεις ένα δωμάτιο που θα αναδεικνύει το περιεχόμενο του με τον καλύτερο τρόπο, και αυτόματα θα αποπνέει μια ζεστασιά που θα σε κάνει να το ερωτευτείς, πόσο μάλλον τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Διάβασε περισσότερα στο myplace.cy.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη