Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Mini Bags: Η τάση που αγάπησαν fashionistas του νησιού

Stylish και αρκετά girly.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Το trend των mini bags έχει τρομερά πιστούς λάτρεις, από τότε που επανήλθαν στην πρώτη γραμμή της μόδας, γιατί μπορεί να μην είναι οι πιο πρακτικές τσάντες που θα μπορούσε να κρατήσει κανείς αφού συνήθως χωράνε ελάχιστα πράγματα, αλλά σίγουρα είναι super stylish.

Διάβασε ακόμη – Το stylish item που όλα τα fashion girls έχουν στη συλλογή τους

πολύ μικρές τσάντες χαρακτηρίστηκαν από το fashion crowd ως star pieces και πλέον αποτελούν must have για όσες ακολουθούν πιστά τις τάσεις. Κορυφαίοι οίκοι και brands, τις έχουν κάνει εδώ και αρκετές σεζόν αναπόσπαστο μέρος των συλλογών τους και κατά συνέπεια μας έχουν δώσει πολλές επιλογές για να επιλέξουμε εκείνη που μας ταριάζει. Πρόκειται για μία τάση που θα μας απασχολήσει και το φθινόπωρο αν και βλέπουμε να γίνεται ξανά μια μεγάλη επιστροφή και των oversized bags. 

Διάβασε ακόμη – Weekend Style Report: Τα 10 looks που ξεχώρισαν αυτό το σαββατοκύριακο

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην αγαπηθούν και από τις fashionistas του νησιού που πολλές φορές είδαμε να επιλέγουν mini bags για να ολοκληρώσουν τα looks τους. Αποτελούν σύμβολο της less is more προσέγγισης στη ζωή και σίγουρα αν δεν τις αγάπησε ήδη και εσύ θα το κάνεις σύντομα αφού θα σου χαρίσουν ανέση κινήσεων και θα σε κάνουν να αναρωτηθείς γιατί τόσα χρόνια κουβαλούσες τόσα πολλά πράγματα.

Διάβασε ακόμη