Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Στέλιος Κουδουνάρης: Οι δυο δημιουργίες του Κύπριου σχεδιαστή για την Silia Kapsis

Τα βίντεο και οι λεπτομέρειες για το look επί σκηνής.

Η Silia Kapsis εντυπωσίασε το βράδυ της Τρίτης, 7 Μαΐου στη σκηνή της Eurovision συμμετέχοντας για την Κύπρο με το τραγούδι “Liar”. Η 17χρονη performer σάρωσε στη σκηνή, όπου εμφανίστηκε στην αρχή του διαγωνιστικού μέρους “ανοίγοντας” με τον πιο δυναμικό τρόπο τη βραδιά.

Το look της νεαρής εκπροσώπου του νησιού μας επιμελήθηκε ο γνωστός και καταξιωμένος Κύπριος σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Malmo.

Το outfit που ετοίμασε για τη Silia αποτελείται από δύο pieces. Πρόκειται για ένα φαρδύ λευκό παντελόνι επενδυμένο με shiny λεπτομέρειες, που χαρίζει ευκολία στις χορευτικές κινήσεις επί σκηνής και ένα crop top με αυστηρές γραμμές και shiny details. Ο σχεδιαστής δημιούργησε ένα fresh, νεανικό και άνετο outfit που ταιριάζει τόσο στην περίσταση όσο και στη νεαρή Silia.

Η 17χρονη τραγουδίστρια εντυπωσίασε ακόμη και με το denim look που φέρει επίσης την υπογραφή του Κύπριου σχεδιαστή, καθώς ντύθηκε matchy-matchy με τους χορευτές της, την Κυριακή 5 Μαΐου στο τιρκουάζ χαλί του Malmö Live. Το look της ολοκλήρωσε με silver κοσμήματα και γυαλιά ηλίου.

Πηγή: ilovestyle.com

Διάβασε ακόμη