Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Το stylish item που όλα τα fashion girls έχουν στη συλλογή τους

Το κορυφαίο προϊόν στη λίστα τριμήνου του Lyst.

Της Νίκης Βρυωνίδου

To Anagram tank top της Loewe ήταν το κορυφαίο προϊόν στην πρόσφατη λίστα τριμήνου του Lyst αφού αυτό το κατά τα άλλα απλό top αναδείχθηκε το έμβλημα της νέας εποχής που ξεκινούσε στη μόδα: αυτή της “ήσυχης πολυτέλειας”.

Διάβασε ακόμη – Θεοδότου & Φίλιπ: Τα ίδια looks και το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζονταν στους δρόμους της Ιταλίας

Φυσικά, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν αναμένομενο αφού το συγκεκριμένο item στην κανονική αλλά και cropped εκδοχή του φιγουράρει σε όλους του γνωστούς λογαριασμούς των fashion influencers άρα και των δικών μας fashion girls που φροντίζουν πάντοτε να ενημερωνόνται για τις τάσεις αλλά και τα items που γίνονται αντικείμενα πόθου κάθε σεζόν.

Η Δέσποινα Τζιαπούρα

Η Ντία Αρίστου

Η Βικτώρια Ιωάννου

Η Νικολέττα Πογιατζή και η Άννα Χατζηγρηγορίου

Στιλίστες, μοντέλα και influencers έδειξαν την αγάπη τους στο συγκεκριμένο top, που μοιάζει να σήμανε την “αναγέννηση” του γνωστου ισπανικού οίκου Loewe.

Η Αίγλη Νικολαϊδου

Η Έλενα Αποστόλου

Η Φοίβη Κληρίδου

Σύμφωνα με το report του Lyst, όχι μόνο το tank top αναδείχθηκε στο απόλυτο fashion item, αλλά και στο σύνολο ο οίκος Loewe έλαβε μεγάλη ανάπτυξη, ως το πιο hot brand για το 2ο τετράμηνο του 2023. Το Anagram tank top αλλά και η διάσημη ψάθινα τσάντα του οίκου που κρατά κάθε fashion addict, μοιάζουν να βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα καλοκαιρινά fashion outfits που είχαμε την ευκαιρία να δούμε στο feed μας.

Διάβασε ακόμη – Ελένη Κυρατζή: Η πρωτότυπη δημιουργία που επέλεξε στο party του γάμου της στην Τοσκάνη

Το Anagram tank top της Loewe κυκλοφορεί σε τέσσερα χρώματα με το λευκό και το μαύρο ωστόσο να παραμένουν τα πιο δημοφιλή.

Διάβασε ακόμη