Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Meghan Markle: Συνδύασε το total black look της με κοσμήματα αξίας 64 χιλιάδων δολαρίων

Ο αγώνας που παρευρέθηκε με τον πρίγκιπα Harry.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Meghan Markle επέλεξε ένα απλό μαύρο ντύσιμο, καθώς συνόδευσε τον πρίγκιπα στον αγώνα των Vancouver Canucks εναντίον των San Jose Sharks στον Καναδά, φορώντας πάνω από 64.000 δολάρια σε πολυτελή αξεσουάρ.

Η Markle φόρεσε ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι Altuzurra αξίας 695 δολαρίων που φόρεσε δύο φορές το 2018, προσθέτοντας ένα απλό μαύρο μπλουζάκι από το Bleusalt αξίας 128 δολάρια.

Διάβασε ακόμη – Αυτά ήταν τα επαγγέλματα των royals πριν την απόκτηση των τίτλων τους

Και ενώ το ντύσιμό της ήταν παραπλανητικά απλό, η δούκισσα φόρεσε σημαντικά αξεσουάρ. Το ρολόι Cartier tank της πριγκίπισσας Diana, το οποίο σήμερα ξεκινά από 22.300 δολάρια για να αγοραστεί καινούργιο. Φορούσε επίσης ένα κολιέ Cartier Juste un Clou αξίας 16.200 δολαρίων με διαμάντια.

Διάβασε ακόμη – Το διαχρονικό κοστούμι που επέλεξε η Meghan Markle σε δημόσια εμφάνισή της

Η Markle πρόσθεσε επίσης το συχνά φορεμένο βραχιόλι Cartier Love Bracelet αξίας 7.350 δολαρίων μαζί με ένα νέο κομμάτι από την Lorraine Schwartz, φορώντας το διαμαντένιο βραχιόλι Against Evil Eye που η αξίας του ανέρχεται στα 18.500 δολάρια.

Όσο για τον πρίγκιπα Harry, έδειχνε κομψός με ένα σακάκι πάνω από ένα πουλόβερ και ένα λευκό πουκάμισο με παντελόνι, καθώς έριξε την πρώτη μπαλιά του αγώνα.

Διάβασε ακόμη