Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Το διαχρονικό κοστούμι που επέλεξε η Meghan Markle σε δημόσια εμφάνισή της

Φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή που ύμνησε πρώτος την τάση της ήσυχης πολυτέλειας.

Τα διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι εκείνα τα οποία όσες σεζόν και εάν περάσουν πάντα θα μπορούμε να στραφούμε σε αυτά όποιο και εάν είναι το στιλ μας και στις περισσότερες περιστάσεις. Οι κλασικές και απλές γραμμές είναι αυτές οι οποίες μας διευκολύνουν περισσότερο στο να χαρακτηρίσουμε ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας διαχρονικό όπως και η απόχρωση την οποία έχει. Πέρα από αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία είναι τα πιο απαραίτητα για να καταχωρήσουμε στην capsule wardrobe μας ένα fashion item, υπάρχουν και τα staples της συλλογής μας τα οποία είναι τα key items που πάντα μπορούν να υποστηρίζουν το στιλ μας.

Διάβασε ακόμη – Meghan Markle: O συμβολισμός πίσω από τα royal outfit της

Ένα κοστούμι σε μαύρο χρώμα και κλασική γραμμή αναμφίβολα εντάσσεται σε όλες τις κατηγορίες που προαναφέραμε καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία είναι αναγκαία για μία timeless γκαρνταρόμπα και μία διαχρονική εμφάνιση. Ένα μαύρο κοστούμι μπορεί να μας εξυπηρετήσει εξίσου σε μία casual εμφάνιση μας εάν το συνδυάσουμε με μπαλαρίνες ή sneakers όπως και τα ανάλογα αξεσουάρ και τσάντα όπως μπορεί και σε μία formal περίσταση όπου εκεί θα δημιουργήσουμε με το αντίστοιχο styling με τα παπούτσια που θα επιλέξουμε, όπως ένα ζευγάρι γόβες, και το αντίστοιχο look.

Διάβασε ακόμη – Meghan Markle: Το εντυπωσιακό outfit της σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Για μία αρκετά επίσημη περίσταση σε δημόσια εμφάνισή της, η Meghan Markle επέλεξε να φορέσει το απόλυτα διαχρονικό μαύρο κοστούμι που κάθε γυναίκα όποιο και εάν είναι το στιλ της χρειάζεται στη συλλογή της. Συγκεκριμένα, η Meghan Markle επέλεξε να φορέσει ένα mulberry single breasted σακάκι φτιαγμένο από μετάξι σε μαύρο χρώμα και το co ord παντελόνι του, και τα δύο Giorgio Armani. Το κοστούμι της συνδύασε με μαύρο top και μαύρες γόβες.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη