Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Meghan Markle: Kατονόμασε δύο άτομα του βασιλικού οίκου που έκαναν “ρατσιστικά” σχόλια

Το νέο βιβλίο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο δημοσιογράφος Omid Scobie γράφει στο βιβλίο “Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival” ότι η δούκισσα του Σάσεξ έγραψε ιδιωτικές επιστολές προς τον βασιλιά Κάρολο Γ’, στις οποίες κατονομάζει τα δύο άτομα που έλαβαν μέρος σε ρατσιστικές συζητήσεις, σύμφωνα με ένα προγενέστερο αντίγραφο που εξασφάλισε το Page Six.

Διάβασε ακόμη – Lionel Messi – Antonella: Κρίση στον γάμο τους

Η Meghan Markle αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας εξέφρασε “ανησυχίες” για το χρώμα του δέρματος της ίδιας και του γιου του πρίγκιπα Harry, Archie σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey τον Μάρτιο του 2021.

Όταν η Oprah Winfrey είπε: “Εννοείς ειπώθηκε πόσο μελαχρινό θα γίνει το μωρό σου;”, η δούκισσα, απάντησε: “Ναι”.

Ο Harry αρνήθηκε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για το θέμα αργότερα στη συνέντευξη, αλλά η είδηση έκανε θραύση στα μέσα ενημέρωσης.

Ο πρίγκιπας William υπερασπίστηκε τότε την οικογένειά του και δήλωσε ότι οι βασιλικοί “δεν είναι καθόλου ρατσιστική οικογένεια”.

Διάβασε ακόμη – Mariah Carey: Ο λόγος που δεν έχει πια δίπλωμα οδήγησης

Τον περασμένο Απρίλιο, μια πηγή επιβεβαίωσε αποκλειστικά στο Page Six ότι η Markle είχε αλληλογραφήσει με τον Κάρολο, μέσω επιστολής για την υποτιθέμενη “ασυνείδητη προκατάληψη” της βασιλικής οικογένειας. Κατονόμασε επίσης το πρόσωπο που έκανε τα αμφιλεγόμενα σχόλια για το δέρμα του Archie.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας ισχυρίζεται επίσης ότι γνωρίζει ποια είναι τα άτομα αυτά, αλλά δεν είναι σε θέση να τα κατονομάσει λόγω των νόμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι “τον εμποδίζουν τον να αναφέρει ποιοι ήταν”.

Διάβασε ακόμη