Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

The Pillars Of Hercules: Nέο ντοκιμαντέρ για τον Elton John

Είναι η συνέχεια της ταινίας “Rocketman”.

Το “Rocketman” ήταν μια από τις κορυφαίες ταινίες του 2019 και τώρα πρόκειται να κυκλοφορήσει μια συνέχεια της με περισσότερες λεπτομέρειες από την τρελή ζωή του Elton John.

Αυτή τη φορά θα είναι σε μορφή ντοκιμαντέρ και θα περιλαμβάνει όλες τις σκηνές που δεν περιλήφθηκαν στην ταινία.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο “The Pillars Of Hercules”, -είναι εμπνευσμένος από το μεσαίο όνομα του John-, και σύμφωνα με την Sun θα διηγείται γεγονότα από τις περιοδείες του Άγγλου σταρ τη δεκαετία του 1970, με ακυκλοφόρητο οπτικοακουστικό υλικό. Ο κιθαρίστας του Έλτον, Ντέιβι Τζόνστοουν, εργάζεται για το ντοκιμαντέρ εδώ και χρόνια και ελπίζει τώρα να κάνει μια συμφωνία με το Netflix.

Ο Ντέιβι έχει πάρει την έγκριση τοu Elton και του συζύγου του Ντέιβιντ Φέρνις.

Στη βιογραφική ταινία “Rocketman” παρουσιάστηκε ο αγώνας του John να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, καθώς επίσης και στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο “Me” περιέγραψε πολλές από τις αποτυχημένες προσπάθειές του.

Ο Ντέιβι είπε ότι έθεσε το ντοκιμαντέρ σε αναμονή για έξι χρόνια ώστε να μην συμπέσει με την ταινία και την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Έλτον. “Ήταν απόλυτα σωστό που το έκανα αυτό γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω εμπόδια σε ένα από αυτά τα έργα. Εάν είναι πολλά μαζί, τότε τίποτα δεν πάει καλά. Είχα μια υπέροχη συνομιλία με τον Ντέιβιντ [Φέρνις] τις προάλλες, στην οποία ήταν πραγματικά χαρούμενος που προχωρούσα και το έκανα ξανά. Ειλικρινά, δεν θα έκανα ποτέ τίποτα, ειδικά ντοκιμαντέρ, για οτιδήποτε κάναμε χωρίς να το ξέρει. Τώρα δουλεύουμε για το ντοκιμαντέρ συγκεντρώνοντας όλα τα τελευταία πράγματα που χρειαζόμαστε. Υπάρχουν δύο ακόμη συνεντεύξεις που θέλουμε να πάρουμε και πιθανότατα θα έχουμε τελειώσει με τα γυρίσματα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου και μετά θα κάνουμε την επεξεργασία και θα είμαστε έτοιμοι για το Πάσχα”, είπε.

Πηγή: AΠΕ

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη