Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

Πένθος στο κανάλι ΣΙΓΜΑ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Φύτος Δημοσθένους

Θλίψη για τη Σύλια Ιωαννίδου – “Έφυγε” από τη ζωή ο σύζυγος της.

Θλίψη προκάλεσε στον κόσμο των media και ειδικά των εργαζομένων στην τηλεοράση ΣΙΓΜΑ η είδηση του θανάτου του Φύτου Δημοσθένους ο οποίος επί σειρά ετών ήταν ο επικεφαλής στο τμήμα κινηματογραφιστών του σταθμού. Ο εκλιπόντας υπήρξε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του καναλιού και όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για εκείνον. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Φύτος Δημοσθένους ήταν παντρεμένος με τη Σύλια Ιωαννίδου, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Μadame Figaro Κύπρου και μία εκ των τριών Chasers του τηλεπαιχνιδιού “The Chase”.

Tην είδηση έκανε γνωστή πριν από λίγη ώρα ο Παναγιώτης Δημόπουλος γράφοντας: “Ένας άνθρωπος έφυγε… Άνθρωπος καλοσυνάτος. Ενθουσιώδης. Άνθρωπος που ήξερε να δίνει μόνο αγάπη. Αγάπη απλόχερη. Άνθρωπος μπεσαλής, γαλαντόμος, ανοιχτή καρδιά, που ήξερε να τιμά φίλους και συνεργάτες. Άνθρωπος που στο λεπτό θα συγχωρούσε όσους πονηρά κι άδικα τον πίκραναν. Δεν κρατούσε κακία, μόνο παράπονο βουβό. Έτσι βουβά πάλεψε άγρια, σκληρά, λεβέντικα κι αντρίκια τη λαίλαπα που ξέσπασε μέσα του. Χωρίς να παραδώσει τα όπλα ούτε για μια στιγμή! Χωρίς λεπτό να λιγοψυχήσει και να φοβηθεί. Μέχρι την υστάτη μαχητής. Νικητής μιας άλλης ζωής.”

Η ομάδα της Μadame Figaro εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή: ILoveStyle

Διάβασε ακόμη