Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Εμβόλια: Πόσοι νέοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα κίνητρα

Ποιο είναι το πρώτο σε προτιμήσεις.

Κίνητρα για την προώθηση των εμβολιασμών έδωσαν εταιρίες και οργανισμοί, τα οποία και δημοσιεύτηκαν στις 16 Ιουλίου.   

Τα κίνητρα αφορούν από αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και ρουχισμό, ενώ όπως ανέφερε ο Επίτροπος του Πολίτη, Παναγιώτης Σεντώνας, η πλειοψηφία των κινήτρων αφορά τις ηλικίες 18 έως 30. Κάποιοι από τους οργανισμούς έχουν καθορίσει διαφορετικό ηλικιακό εύρος που δεν υπερβαίνει ωστόσο την ηλικία των 30 ετών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, το ενδιαφέρον για απόκτηση των κινήτρων αυτών, ήταν έντονο. Συγκεκριμένα, όσον αφορά την ΚΟΠ η οποία παραχώρησε 2.025 εισιτήρια διαρκείας (1.235 για Ομάδες Α’ Κατηγορίας, 270 για Ομάδες Β’ Κατηγορίας και 500 για την Εθνική Κύπρου), έγιναν 2.700 δηλώσεις ενδιαφέροντος.  

Για τον ΘΟΚ ο οποίος προσέφερε 100 ετήσιες συνδρομές του ενός ατόμου για τις παραστάσεις του, κατατέθηκαν 1100 δηλώσεις ενδιαφέροντος. 

Όσον αφορά αεροπορική εταιρεία που προσέφερε δωρεάν εισιτήρια, έγιναν συνολικά 2,700 δηλώσεις ενδιαφέροντος. Την ίδια ώρα, έγιναν 4.500 δηλώσεις ενδιαφέροντος για το κίνητρο που έδωσε εταιρεία ρουχισμού.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πηγές, και άλλες εταιρείες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα των κινήτρων.  

Πηγή: sigmalive

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη