Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2023: Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων

Η παρουσιάστρια της βραδιάς που παρουσιάζει η Estee Lauder.

Τα βραβεία Madame Figaro είναι ένας θεσμός που εδώ και 18 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου. Την προσφορά, την αφοσίωση, την καινοτομία, την εφευρετικότητα, το ταλέντο και όλα όσα συνθέτουν την πολύπλευρη προσωπικότητα μίας γυναίκας. Μια γυναίκα που για όλους εμάς αποτελεί το πρότυπο και καθρεπτίζει τα ιδανικά της κυπριακής κοινωνίας.

Τα βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς 2023, που παρουσιάζει η Estée Lauder, επιστρέφουν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023. Πρόκειται για μια τελετή βραβεύσεων που στόχο έχει την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της.

Παρουσιάστρια της βραδιάς η μοναδική Μαρία Μπακοδήμου.

Η εκδήλωση θα έχει όπως πάντα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την τελετή βραβεύσεων επισκεφθείτε το www.soldouttickets.com.cy ή επικοινωνήστε στο 70007705.

Τιμή εισιτηρίων:

€55 Πλατεία (συμπεριλαμβάνει πρόσκληση στο after party που θα ακολουθήσει με τη λήξη της τελετής) και €35 Εξώστης.

Οι βραβεύσεις:

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής, η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για το σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς, σε 9 κατηγορίες. Στην συνέχεια οι πρώτες ανάμεσα στις ίσες αναδείχθηκαν από την ψήφο του κοινού. Συγκεκριμένα, 35.148 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις Γυναίκες της Χρονιάς 2023 στις κατηγορίες: Answear Fashion & Jewellery Designer, Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Ecommbx Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά, Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία και Dove Αθλήτρια.

Ενώ, θα υπάρχουν και τρεις τιμητικές βραβεύσεις, Πρωτείον ζωής εις μνήμη Άντη Χατζηκωστή, Editor’s Choice και Συνολικής προσφοράς.

Συντονιστείτε με την madamefigaro.cy και στα social media της Madame Figaro Cyprus, για να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα που αφορούν στην τελετή και όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: ESTÉE LAUDER

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: ECOMMBX

ΧΟΡΗΓΟΣ FASHION & JEWELLERY DESIGNER: ANSWEAR

ΧΟΡΗΓΟΙ: LEXUS CYPRUS, BEAUTYLINE, KERASTASE, APEROL SPRITZ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE

Διάβασε ακόμη