Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Madame Figaro Awards: Η Beauty Line στηρίζει το θεσμό που τιμά τις γυναίκες

Η παρουσία της στα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς.

Της Άντριας Αρχοντίδου

Η 11η Οκτωβρίου αποτέλεσε μια νύχτα γεμάτη λάμψη στα 18α βραβεία “Madame Figaro Awards Γυναίκες της Χρονιάς”, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Η βραδιά ήταν μια εκδήλωση με πολλούς αξιόλογους καλεσμένους από διάφορους τομείς, που συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν και να γιορτάσουν τις επιτεύξεις εξαιρετικών γυναικών της Κύπρου.

Διάβασε ακόμη – MFA 2023: Τα hairstyle trends που κυριάρχησαν στο ροζ χαλί των βραβείων

Από τη σημαντική αυτή βραδιά δεν μπορούσε να λείπει η Beauty Line, μια δύναμη στον κυπριακό χώρο της ομορφιάς. Η Beauty Line πρόσθεσε μια πινελιά πολυτέλειας στην εκδήλωση με τον Chief make-up artist, Μιχάλη Ορφανίδη και την καταξιωμένη ομάδα του, να δημιουργούν λαμπερά make-up looks για τους καλλιτέχνες, χορευτές και φιλοξενούμενους από την Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Ορφανίδης και η ομάδα του έβαλαν όλη τους την τέχνη χρησιμοποιώντας προϊόντα της Estée Lauder, ενισχύοντας την ομορφιά των καλεσμένων και προσθέτοντας έναν επιπλέον βαθμό κομψότητας στην ήδη υπέροχη εκδήλωση.

Διάβασε ακόμη – Τα make-up looks που ξεχωρίσαμε στα βραβεία Madame Figaro 2023

Συμμετέχοντας στα 18α βραβεία “Madame Figaro Awards Γυναίκες της Χρονιάς”, η Beauty Line όχι μόνο ανέδειξε τη δέσμευσή της στον εορτασμό των γυναικών, αλλά ενίσχυσε και τη θέση της ως τον προορισμό που πρέπει να απευθυνθούν όλοι οι λάτρεις της ομορφιάς στην Κύπρο.

Παράλληλα, η Beauty Line έδωσε την ευκαιρία σε μερικούς καλεσμένους να πάρουν τα αγαπημένα τους προϊόντα ομορφιάς από τα καταστήματα τους ή να επωφεληθούν από μια δωρεάν υπηρεσία μακιγιάζ, βάζοντας μέσα στο booklet των βραβείων gift cards.

Η δυνατή παρουσία της Beauty Line στον κυπριακό χώρο της ομορφιάς είναι αδιαμφισβήτητη, με πολλά καταστήματα διασκορπισμένα σε όλο το νησί. Αυτά τα καταστήματα έχουν γίνει συνώνυμα με την ποιότητα μιας και προσφέρουν εκλεκτές μάρκες προϊόντων ομορφιάς.

Διάβασε ακόμη