Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Life coach: Πιστεύεις στα θαύματα;

Ο nο1 bestselling συγγραφέας, Νικόλας Ουρανός εξηγεί πώς το να πιστεύεις στα θαύματα μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

Τα θαύματα θέλουν να τα πιστεύουμε και να δουλεύουμε για αυτά. Να θυμάσαι, ότι το θαύμα είναι το αποτέλεσμα της δικής σου δέσμευσης για δράση και αποτελείται από γνώση, πίστη και αγάπη.

Όπως καταλαβαίνεις, το “Τώρα” είναι το κλειδί για όλα όσα θες και ονειρεύεσαι. Όταν μάθεις να δίνεις στο “Τώρα” την σημασία και την ενέργεια που του αξίζει, όλα “μαγικά”, θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Διάβασε ακόμη – Γιατί φοβόμαστε τόσο την αλλαγή; Ο life coach μας εξηγεί

Υπερβάσεις, νίκες, συγχρονικότητες, λύτρωση, αλλαγές επιπέδου, προαγωγές. Όλα αυτά είναι θαύματα που όταν έρθουν θα σε γεμίσουν την ποθητή ευτυχία. Ωστόσο, ο μόνος δρόμος του αληθινού θαύματος είναι συνυφασμένος με τα αποτελέσματα που εμείς παράγουμε.

Πώς όμως παράγουμε αληθινά και διαρκή αποτελέσματα;

Με σταθερή δουλειά με δάσκαλο, ο οποίος θα είναι σύμμαχος και υποστηριχτής σου σε όσα θες να πετύχεις, που θα σε επαναφέρει όταν βγαίνεις από τον δρόμο που μαζί θα ορίσετε. Χρειάζεται βέβαια δέσμευση, συνέπεια και ανάληψη ευθύνης από πλευράς σου. Να μπεις για τα καλά στην δράση με εφαρμογή νέας γνώσης και επενδύοντας σε χρόνο, χρήμα και ενέργεια στην μοναδική επένδυση που έχει πάντα κέρδος: στον εαυτό μας.

Θέλεις να αναγνωρίζεις και να ελέγχεις καλύτερα τα συναισθήματά σου;

Θέλεις να μπορείς να κάνεις πάντα το καλύτερό σου, επικοινωνώντας την αλήθεια σου σε όλους και σε όλα, χωρίς τύψεις, ενοχές και πισωγυρίσματα;

Θέλεις να απελευθερωθείς από επαναλαμβανόμενα μοτίβα και την αίσθηση ότι όλα στη ζωή σου γίνονται ξανά και ξανά και μάλιστα με χειρότερο σενάριο κάθε φορά;

Θέλεις να σταματήσεις οριστικά να αναμασάς και να τσαλαβουτάς στο παρελθόν, ξεκινώντας να αντλείς μόνο τα μαθήματα από αυτό;

Θέλεις να οριοθετήσεις τον θυμό και τον φόβο σου ανοίγοντας την πόρτα στην αγάπη για τον εαυτό σου που είναι το κλειδί για την αγάπη των άλλων;

Θέλεις να έχεις λιγότερη αγωνία και ανασφάλεια για το τι θα συμβεί παρακάτω;

Θέλεις να γίνεις άνθρωπος της δράσης παρά της ατέρμονης και παραλυτικής σκέψης;

Επίσης να έχεις κατά νου, “Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει κανέναν και όλοι οι σωτήρες ζητούν επιτόκια. Μόνο εσύ κρατάς το κλειδί. Κάθε σου απόφαση, κάθε σου επιλογή είναι καθοριστική”.

Κάπου εδώ, ας συμφωνήσουμε σε κάτι: Να σταματήσουμε να φοβόμαστε τον πόνο. Δεν γίνεται αλλιώς… Να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος/η. Όλοι είμαστε συλλέκτες πόνου. Κάποιες φορές μάλιστα τον δημιουργούμε μόνοι μας τον πόνο χωρίς να το συνειδητοποιούμε. Η διαφορά θα γίνει όταν κατανοήσουμε πως ο όποιος πόνος μπορεί τελικά να γίνει η δύναμή μας και η πύλη της αυριανής μας σοφίας.

Που μπορείς να απευθυνθείς; Ο Νικόλας Ουρανός προσφέρει 50% στους 3 πρώτους αναγνώστες/τριες που θα επικοινωνήσουν μαζί του.

Info: https://jillandnikolas.com/

Ευχαριστίες στον Νικόλα Ουρανό, PCC, Professional Certified Life & Relationship Coach by International Coaching Federation, Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα, Γυναίκα Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής.

Διάβασε ακόμη