Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου: Σου δείχνει το ιδανικό look για το beach bar

To all day look των διακοπών.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Οι διακοπές πλησιάζουν, οι μίνι αποδράσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και το στυλ μας πρέπει να αποτελείται από απλά κομμάτια, ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν εύκολα να μεταμορφώνονται και που θα μπορούμε να τα φοράμε από την παραλία μέχρι τα coktails parties αλλά και τα beach bars όπου θα συνεχίζουμε την ημέρα μας.

Διάβασε ακόμη – 3 συμβουλές για να δώσεις αέρα διακοπών στα looks της πόλης

Από τα κομμάτια κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις αυτό το fashion tip είναι σίγουρα τα cropped tops αλλά και οι maxi αέρινες φούστες. Είναι δημιουργίες ιδανικές και για να δημιουργήσουν όμορφα cover ups πάνω από τα μαγιό αλλά και για να δημιουργήσουν όμορφα σύνολα για να απολαύσεις το ποτό σου σε ένα hot spot του μέρους όπου θα βρίσκεσαι για διακοπές μας.

Διάβασε ακόμη – Πως μπορείς να διατηρείς τα μαγιό σου σαν καινούργια

Η Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτρια του marketing agency, Cal Creative Communication, μας δείχνει τις δικές της επιλογές που είναι ότι ακριβώς θα χρειαστούμε και εμείς στις διακοπές μας για να δημιουργούμε day to night looks. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα lace top στο διαχρονικό χρώμα του μαύρου που ταιριάζει με όλα και μία αέρινη maxi φούστα με λαμπερές λεπτομέρειες σε ιδιαίτερο print, μια fashionable επιλογή που ανάλογα συνδυασμένη μπορείς να τη φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα co-ord sets είτε αποτελούνται από τα ίδια ακριβώς κομμάτια σε χρώμα και ύφασμα είτε από διαφορετικά είναι αναμφισβήτητα σύνολα που πρέπει να έχει η βαλίτσα των διακοπών σου αφού είναι τα ρούχα εκείνα που θα σου δώσουν τη λύση και τους ιδανικούς συνδυασμούς για σύνολα παραλίας αλλά και σύνολα για τα beach bars και τα parties αλλά και για ένα χαλαρό δείπνο. 

Διάβασε ακόμη