Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Κλέλια Γιασεμίδου – Πέτρος Αθανασίου: Η ονειρική βάπτιση της κόρης τους

Τα πρώτα στιγμιότυπα.

Tην κόρη τους, Κρυσταλλία, βάφτισαν σήμερα, Πέμπτη, 24 Αυγούστου, η Κλέλια Γιασεμίδου και ο Πέτρος Αθανασίου.

Το γνωστό ζευγάρι της κυπριακής showbiz, επέλεξε για το μυστήριο της κορούλας τους να ταξιδέψουν στο νησί της Τήνου, και ο λόγος δεν είναι καθόλου τυχαίος.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλαιότερα η Κλέλια Γιασεμίδου, είχε αποκαλύψει πως στην Παναγιά της Τήνου, θα γίνει η βάφτιση μιας και εκεί είχε κάνει τάμα για την μικρούλα της.

Διάβασε ακόμη – Κλέλια Γιασεμίδου: Η “γλυκιά” αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Συγκεκριμένα μιλώντας στο “DownTown”, και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους η Κλέλια είχε αναφέρει τα εξής: “Ο λόγος που θα κάνουμε τη βάφτιση στην Παναγία της Τήνου είναι επειδή έχουμε τάξει το μωρό μας εκεί, λόγω του ότι λίγες μέρες πριν μάθω ότι είμαι έγκυος είχα δει όνειρο την εικόνα της Παναγίας. Μετά από μια βδομάδα περίπου, έμαθα τα ευχάριστα. Είπα, μακάρι, Θεέ μου, να πάνε όλα καλά, να γεννηθεί αυτό το μωράκι, να είναι καλά στην υγεία της και θα κάνουμε τη βάφτιση στην Παναγία, αφού είδα και όνειρο την εικόνα της. Ο λόγος που γίνεται η βάφτιση στην Τήνο είναι αυτός και ανυπομονούμε πώς και πώς να ζήσουμε μαζί και αυτή την εμπειρία”.

Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης, 24 Αυγούστου, πετύχαμε στα social media, ένα γλυκό μήνυμα που στάλθηκε στους καλεσμένους από το ζευγάρι και μπορείτε να το βρείτε στην gallery πιο κάτω.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως νονός της μικρής Κρυσταλλίας είναι ξάδελφος της γνωστής Κύπριας, ενώ το look της επιμελήθηκαν οι στενοί της φίλοι και συνεργάτες, Χρήστος Αρτεμίου και Έλενα Θεοδώρου.

Διάβασε ακόμη – Κλέλια Γιασεμίδου: Το λαμπερό beauty look της που θα αντιγράψουμε

Να σημειώσουμε ότι η μικρή πήρε το όνομα Κρυσταλλία από τη γιαγιά της (μητέρα της Κλέλιας),Χρυστάλλα.

Η Κλέλια Γιασεμίδου δημοσίευσε τα πιο κάτω στιγμιότυπα μέχρι στιγμής, στα instastories της, ενώ εντοπίσαμε και στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια του μυστηρίου τα οποία ανήρτησαν οι καλεσμένοι.

Πηγή: ilovestyle.com

Διάβασε ακόμη