Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Η νέα ομαδική έκθεση “Merry-go-round” στην Isnotgallery

Η έκθεση τέχνης που θα σε βάλει σε εορταστικό mood.

Η Isnotgallery contemporary με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει τη νέα της ομαδική έκθεση κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, υπο τον τίτλο Merry-go-round, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου στις 20:00.

Διάβασε ακόμη – 20+1 παραμυθένια χριστουγεννιάτικα χωριά για το σαββατοκύριακο

Μέσα από τις μόνιμες συνεργασίες της με ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους Κύπριους, αλλά και διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες, η Isnotgallery στοχεύει στην προώθηση της συγχρονης τέχνης στο νησί και σε ένα πιο ευρύ φάσμα της κυπριακής κοινωνίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης ”Merry-go-round” η γκαλερί, σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες της, παρουσιάζει σύγχρονα έργα τέχνης τα οποία συνομιλούν με το παρόν αλλά συγχρόνως με το βλέμμα τους στραμμένο στο μέλλον.

Μετά την πανδημία που συντάραξε τον πλανήτη,μετά τον εγκλεισμό όλου του πλανήτη,αυτά τα Χριστούγεννα επιτέλους μας βρίσκουν όλους εμάς έτοιμους να προχωρήσουμε μπροστά. Να αφήσουμε το παρελθόν πίσω μας,να ξεφύγουμε από τις μαύρες σκέψεις και την άσχημη ατμόσφαιρα που επικράτησε στον πλανήτη τα τελευταία 3 χρόνια.

Οι σημερινοί δρόμοι μας ανοίγονται διάπλατα μέσω των έργων των καλλιτεχνών μας. Μέσα από τις ελεύθερες και δημιουργικές αυτες σκέψεις επαναπροσδιορίζουμε το σήμερα. Η σύγχρονη τέχνη όπως πάντα συντροφεύει, διδάσκει, και ενίοτε αναζητεί νέους δρόμους μέσα από τις άσχημες καταστάσεις που μας περιβάλουν.

Οι καλλιτέχνες μας χειρίζονται διαφορετικά μέσα όπως είναι η Ζωγραφική,η Χαρακτική,η κεραμική,η Φωτογραφία,τα πολυμέσα και η γλυπτική.

Η Isnotgallery και οι καλλιτέχνες της υπερασπίζονται τις δικές τους ματιές στο περιβάλλον στο οποίο ζουν και δημιουργούν. Η ποικιλομορφία του μέσου,που χρησιμοποιεί ο κάθε καλλιτέχνης αντικατοπτρίζει τις τεχνικές οι οποίες συνιστούν κοινό τόπο δράσης

Συμμετέχουν: Βασίλης Βασιλειάδης, Γιάννος Ιωάννου, Ελένη Κινδύνη, Μαρία Κοφτερού, Χαρούλα Νικολαίδου, Μαριέλα Μπιλίτσα, Δέσποινα Πετρίδου, Αντρεας Σκουφάρη, Κωνσταντίνος Στεφάνου. Επιμέλεια: Άντρος Ευσταθίου.

Διάρκεια έκθεσης: 16 Δεκεμβρίου-07 Ιανουαρίου 2022.

Μέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη -Παρασκευή, 10:00-13:00 & 15:00-18:00, Σάββατο: 10:00-14:00.

Διάβασε ακόμη