Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Κάτια Θεοδότου: Η βραδινή της εμφάνιση που μας θύμισε καλοκαίρι

Πότε την είδαμε να φοράει ξανά το ίδιο σύνολο.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Βραδινή έξοδος χθες βράδυ, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, για την Κάτια Θεοδότου και το σύνολο που επέλεξε ειδικά για την περίσταση μας θύμισε κάτι από καλοκαίρι. Η πραγματικότητα είναι ότι οι θερμοκρασίες στην Κύπρο, αν και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου, παραμένουν πολύ υψηλές και αν και είδαμε από τις fashionistas του νησιού να αρχίζουν σιγά σιγά να υιοθετούν και κάποιες από τις τάσεις της σεζόν που διανούουμε εντούτοις ακόμη μπορούμε να φοράμε τις δημιουργίες του καλοκαιριού, που πέραν από το στιλιστικό κομμάτι, μας φέρνουν και αναμνήσεις από τις ξέγνοιαστες στιγμές που ζήσαμε.

Διάβασε ακόμη – Κάτια Θεοδότου: Το stylish μεταβατικό look της για βραδινές εξόδους

Η Κάτια Θεοδότου λοιπόν, που θεωρείται μία από τις πιο ενημερωμένες κυρίες στον τομέα της μόδας στο νησί, επέλεξε για το βραδινό της σύνολο balloon φούστα Sportmax σε κίτρινο χρώμα την οποία συνδύασε με cropped top σε denim ύφασμα ενώ ολοκλήρωσε το look με clear shoes Gianvito Rossi.

Διάβασε ακόμη – Κάτια Θεοδότου: Το αγαπημένο της print αυτό το καλοκαίρι

Το ίδιο σύνολο είχε επιλέξει να φορέσει και στην Μύκονο, σε βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε στις πρόσφατες διακοπές της τον περασμένο Αύγουστο, όταν βρέθηκε στο hot spot του νησιού και συγκεκριμένα στο ιαπωνικό εστιατόριο Zuma. Τότε είχε ολοκληρώσει το look με embellished χαμηλά mules.

Διάβασε ακόμη