Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Η πρώτη cruise συλλογή για τον οίκο Gucci με την υπογραφή του Sabato De Sarno

Τα εντυπωσιακά κομμάτια.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο Sabato De Sarno παρουσίασε χθες, Δευτέρα 13 Μαΐου στην Tate Modern στο Λονδίνο την πρώτη του συλλογή Cruise 2025 για τον οίκο Gucci που όπως δήλωσε ήταν εμπνευσμένη από τον ρομαντισμό.

Celebrities όπως Κate Moss, Alexa Chung, Dua Lipa, κ.α. βρέθηκαν στο front row για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προτάσεις του οίκου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το τελευταίο show του οίκου Gucci στο Λονδίνο έγινε το 2016, 21 ημέρες πριν από την απόφαση του εθνικού δημοψηφίσματος για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Sabato De Sarno ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι εκείνο που τον έκανε να κάνει επίδειξη εκεί είναι η προσωπική του εμπειρία από την ανοχή και την προοπτική του Λονδίνου: “Οφείλω πολλά σε αυτή την πόλη, με υποδέχτηκε και με άκουσε”.

Διάβασε ακόμη – Η πρώτη καμπάνια του Sabato De Sarno για τον οίκο Gucci

Η Gucci μοιράζεται μια βαθιά σύνδεση με την βρετανική πρωτεύουσα καθώς εκεί ξεκίνησαν όλα το 1897, όταν ο νεαρός Guccio Gucci άρχισε να εργάζεται ως πορτιέρης και χειριστής ανελκυστήρα στο πολυτελές ξενοδοχείο ‘The Savoy’ γεγονός που του επέτρεψε να αποκτήσει μία καλή αντίληψη του γούστου και του lifestyle των jet setters της εποχής.

O Sabato συνεχίζει την down to earth σχεδιαστική προσέγγιση παραδίδοντας μια συλλογή για όλα τα cool κορίτσια και τις εξωστρεφείς γυναίκες του σήμερα που θέλουν να βαδίσουν στον δρόμο της κομψότητας.

Διάβασε ακόμη – Το υπέροχο show του οίκου Gucci για την Cruise 2024 συλλογή του

Σχεδόν όλα τα παπούτσια που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα ήταν φλατ. Η πολυπλοκότητα, τα χρώματα, τα υφάσματα και ο “στολισμός” των ρούχων ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Διάβασε ακόμη