Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Real skin texture: Η πραγματική όψη της επιδερμίδας των celebrities μέσα από το πιο viral video

To video που αποκαλύπτει την αληθινή υφή του δέρματος των stars.

Η φυσική ομορφιά είναι, τελευταία, πολύ της μόδας. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν και ζητούν να βλέπουν γύρω τους “αληθινά” άτομα, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά – και μιας και το θέμα του παρόντος ανήκει στην κατηγορία “Ομορφιά”, αυτό ακριβώς θα εξετάσουμε: την εξωτερική εμφάνιση και το κατά πόσο έχει επηρεαστεί πλέον από την πιο πρόσφατη απαίτηση του κοινού για λιγότερη ωραιοποίηση μέσω των φίλτρων ή του μακιγιάζ. 

Διάβασε ακόμη – Ρυτίδες στο λαιμό: Πώς σχηματίζονται και με ποιο τρόπο θα τις αντιμετωπίσεις

Αφορμή υπήρξε ένα βίντεο στο Tik Tok που αποκάλυψε την πραγματική όψη της επιδερμίδας μερικών stars στο πρόσφατο Met Gala – και, φυσικά, έγινε viral. Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο μπορεί κανείς να δει την αληθινή υφή του δέρματος με όλες τις λεπτές γραμμές, ρυτίδες, πόρους και τυχόν σημάδια / κηλίδες / πανάδες μπορεί να υπάρχουν. Κάτι εντελώς διαφορετικό από την (επίπλαστη) εικόνα που συχνά προωθείται προς τα έξω, που είναι πάντοτε αψεγάδιαστη: η τέλεια υφή επιδερμίδας, με την πιο καθαρή όψη, χωρίς ίχνος ρυτίδων και πόρων – που οι πόροι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και δεν είναι ντροπή, μιας και επιτελούν σημαντικό ρόλο για την υγεία του επιδερμικού φραγμού.

Διάβασε ακόμη – Λώρια Χατζηγεωργίου: Υιοθέτησε την πιο καλοκαιρινή απόχρωση στο μανικιούρ

Φυσικά, η παραπάνω εξιδανικευμένη εικόνα μιας επιδερμίδας δεν (μπορεί να) είναι αληθινή και βιώσιμη, αφού σπάνια ένας άνθρωπος μπορεί να τη διαθέτει – εκτός κι αν βρίσκεται σε βρεφική ηλικία. Περισσότερο είναι αποτέλεσμα photoshop και φίλτρων, ακόμα και επαγγελματικού μακιγιάζ, πράγμα που όμως όλοι τείνουμε να ξεχνάμε μπροστά στο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα που μάς πλασάρεται μέσα από τις μεγάλες και μικρότερες οθόνες.

Στο βίντεο αυτό μπορείς να δεις ξεκάθαρα πώς πραγματικά δείχνει η επιδερμίδα μερικών από των πιο δημοφιλών celebrities: οι Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Lily James, Natalie Portman, Pamela Anderson, Dua Lipa, Demi Moore, Meg Ryan, Amanda Seyfried κ.ά., χωρίς κανένα φίλτρο και καμία ωραιοποίηση. Οι όποιες “ατέλειες” της επιδερμίδας ωχριούν μπροστά στη φυσική τους ομορφιά και λάμψη, που ούτως ή άλλως, πηγάζει πάντοτε από την ψυχή μας.

@caroline_in_thecity Replying to @Emma Julian here’s some more! Real skin texture from #metgala2024 #met2024 #themetgala #metgala ♬ In This Shirt (Violin) – Dramatic Violin

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Pinterest

Διάβασε ακόμη