Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

“Johnny vs. Amber”: Νέο ντοκιμαντέρ διερευνά το πολύκροτο διαζύγιο τους

Ένας από τους πιο επεισοδιακούς χωρισμούς στο Hollywood μεταφέρεται στη μικρή οθόνη.

Οι μεν τάχθηκαν με τον Johnny Depp, οι δε με την Amber Heard. Στο τέλος, όμως, και οι δυο βγήκαν χαμένοι. Το διαζύγιο των δύο αστέρων του Hollywood έγινε πρωτοσέλιδο αμέτρητες φορές σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά, με την υπόθεση να μην έχει κλείσει ακόμα και τους ηθοποιούς να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Discovery +, ένα νέο ντοκιμαντέρ πρόκειται να συμπεριλάβει όλα όσα έγιναν μεταξύ τους σε 2 επεξηγηματικά επεισόδια, χαρίζοντας στους ενδιαφερομένους περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν. 

Διάβασε επίσης – Meghan Markle: Η νέα φωτογραφία του Archie δείχνει πόσο πολύ μεγάλωσε

Αναλυτικότερα, το “Johnny vs. Amber” θα αναφερθεί στην περίοδο 2015-2017 από τη στιγμή που το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους. Όλα ξεκίνησαν όταν το 2016 η Heard έκανε αίτηση διαζυγίου, κερδίζοντας επίσης περιοριστικά μέτρα εναντίον του Depp και κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία.

Πιο συγκεκριμένα, τα 2 επεισόδια θα παρουσιάσουν τα γεγονότα από τις δύο διαφορετικές πλευρές, σαν δύο ξεχωριστές ταινίες. “Η ταινία του Johnny θα παρουσιάσει το πώς συνειδητοποίησε πως ήταν παντρεμένος με μία μακιαβελική ψεύτρα που δεν θα τη σταματούσε τίποτα για να προστατεύσει την εικόνα της. Ενώ η ταινία της Amber θα εξερευνήσει το πώς ήταν παντρεμένη με τον άντρα των ονείρων της για να τον δει να μετατρέπεται σε ένα βίαιο, ναρκομανές τέρας”, έγραφε η ανακοίνωση.

Επιπροσθέτως, η σειρά θα περιλαμβάνει κασέτες, βίντεο και μηνύματα, τα οποία παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, δίνοντας στο κοινό μία γεύση και καλύτερη κατανόηση του τι πήγε λάθος, αλλά και τη γνώμη των δικηγόρων που έλαβαν μέρος στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας από τους δύο ηθοποιούς δεν ασχολήθηκε άμεσα με το πρότζεκτ, παρά άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον. Η σειρά των δύο επεισοδίων θα κυκλοφορήσει μέσα στον χρόνο, χωρίς να έχουμε την ακριβή ημερομηνία. Και η συνέχεια στις οθόνες μας.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη