Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Joe Jonas – Sophie Turner: Η δικαστική διαμάχη τους για την κηδεμονία των παιδιών

Η απάντηση του τραγουδιστή μετά την μήνυση.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Sophie Turner μηνύει τον εν διαστάσει σύζυγό της Joe Jonas για την “παράνομη κράτηση” των δύο κοριτσιών τους στην Αγγλία.

Η πρωταγωνίστρια του “Game of Thrones” κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο του Μανχάταν την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου ζητώντας να εξασφαλίσει “την άμεση επιστροφή των παιδιών που απομακρύνθηκαν παράνομα”, αναφέρουν τα έγγραφα, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του Page Six.

Η Turner ισχυρίζεται στην κατάθεση ότι η “παράνομη κράτηση” ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: Το πρώτο ραντεβού της με τον Beckham μήνες πριν τις φήμες περί σχέσης

Η Turner ισχυρίζεται επίσης ότι εκείνη και το μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers συμφώνησαν τα Χριστούγεννα του 2022 ότι θα κάνουν το Ηνωμένο Βασίλειο “για πάντα σπίτι τους” και θα αρχίσουν να αναζητούν σχολεία για τη μεγαλύτερη κόρη τους, Willa, στη χώρα.

Το πρώην πλέον ζευγάρι βρήκε τελικά το τέλειο σπίτι στην αγγλική ύπαιθρο, γι’ αυτό και έθεσαν προς πώληση το ακίνητό τους στο Μαϊάμι και ξεκίνησαν μια μακροχρόνια σύμβαση ενοικίασης με σχέδια αγοράς του ακινήτου.

Μετακόμισαν επίσημα από το Μαϊάμι στην Αγγλία στις 10 Απριλίου 2023, αναφέρουν τα έγγραφα, σημειώνοντας ότι η ηθοποιός, άρχισε να γυρίζει τη μίνι σειρά “Joan” εκείνο το καλοκαίρι.

Διάβασε ακόμη – Cindy Crawford: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της με μαύρο φόρεμα Versace

Ο τραγουδιστής του “Dancing Feet” και η Turner συμφώνησαν να ταξιδέψουν οι κόρες τους με τον Jonas για λίγο, επειδή παρά τις νυχτερινές υποχρεώσεις του σε εμφανίσεις, είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να ασχοληθεί με αυτά.

Ωστόσο ο χωρισμός του ζευγαριού “συνέβη πολύ ξαφνικά” μετά από έναν καυγά στις 15 Αυγούστου που ήταν και τα γενέθλια του Jonas, αναφέρουν τα έγγραφα.

Ο τραγουδιστής του “Hesitate” κατέθεσε στη συνέχεια αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο του Μαϊάμι στις 5 Σεπτεμβρίου, κάτι που η Turner ισχυρίζεται ότι έμαθε “μέσω των μέσων ενημέρωσης”.

Η Turner ισχυρίζεται ότι ο Jonas κρατεί τα διαβατήρια των μικρών ώστε να μην μπορούν να φύγουν από τις ΗΠΑ.

Διάβασε ακόμη – Cardi B: Δημοσίευσε το ρομαντικό δώρο που της χάρισε ο Offset

Ο πατέρας τους έχει στην κατοχή τα διαβατήρια των παιδιών. Αρνείται να επιστρέψει τα διαβατήρια στη μητέρα και αρνείται να στείλει τα παιδιά στην Αγγλία μαζί με τη μητέρα”.

Σύμφωνα με την κατάθεση, ο δικηγόρος του Jonas επιβεβαίωσε στη συνέχεια στις 19 Σεπτεμβρίου ότι δεν θα επιστρέψει τα διαβατήρια ούτε θα συναινέσει στη μετακίνηση των κοριτσιών, προκαλώντας την αγωγή της Turner.

Το μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers, αποκάλεσε την αγωγή “σκληρή νομική θέση” που έρχεται σε αντίθεση με το “φιλικό σχήμα συν-γονεϊκής συμβίωσης”, για το οποίο πίστευε ότι είχαν.

Διάβασε ακόμη