Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Olio: Ο νέος γαστρονομικός προορισμός στην καρδιά της πρωτεύουσας

Με έμπνευση από τη μεσογειακή γαστρονομική κληρονομιά της μαγειρικής στα κάρβουνα.

Το εστιατόριο Olio είναι η νέα προσθήκη στον γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας, και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης στην οδό Στασικράτους 26.

Το εστιατόριο εμπνέεται από τη Mεσογειακή γαστρονομική κληρονομιά της μαγειρικής στα κάρβουνα και το λάδι ελιάς που χρησιμοποιείται σε όλα τα πιάτα. Τα πιάτα δημιουργούνται από υψηλής ποιότητας καυσόξυλα και τα καλύτερα υλικά του νησιού και εξέχουσες φάρμες από όλο τον κόσμο.

Ο executive σεφ Νίκος Ψηλός μαζί με τον Head Chef Κώστα Δολιανίτη συνδύασαν την κλασική και σύγχρονη κουζίνα και δημιούργησαν ένα μενού με πλούσια παλέτα γεύσεων καλύπτοντας μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες της Μεσογειακής κουζίνας, και όλα τα γούστα.

Η φιλοσοφία του Olio είναι οι πελάτες να μοιράζονται, να γεύονται και να απολαμβάνουν τα υψηλής ποιότητας πιάτα τους. Το κεντρικό menu του εστιατορίου και τα πιάτα ημέρας περιλαμβάνουν τα πιο φρέσκα διαθέσιμα υλικά, ακολουθώντας τις εποχές της συγκομιδής αλλά και τη δημιουργικότητα των σεφ.

Το περιβάλλον του εστιατορίου παρέχει ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με απαλό φωτισμό, ιδανικό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, τόσο στον κυρίως χώρο όσο και στον εξωτερικό στεγασμένο χώρο, Βεράντα. Το κεντρικό μπαρ προσφέρει ποικιλία από signature cocktails, κρασιά και premium ποτά για πριν ή μετά το γεύμα.

Ο χώρος είναι ιδανικός για εταιρικές ή ιδιωτικές εκδηλώσεις, επαγγελματικά γεύματα και για όσους θέλουν να ζήσουν την εκπληκτική εμπειρία του εστιατορίου Olio.

Στη Βεράντα του Olio μπορείς να απολαύσεις τον απογευματινό σου καφέ, ποτό, γλυκό και το bar bites menu συνοδευόμενο από τη θέα της πλατείας και τη ζεστή ατμόσφαιρα που προσφέρει το εστιατόριο.

Ωράριο: Τρίτη-Παρασκευή: 17:30 – 01:00, Σάββατο: 10:00 – 01:30, Κυριακή: 10:00 – 20:00.

Info: τηλ.: 22424270

Διάβασε ακόμη