Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Η συγκινητική εμφάνιση της Celine Dion στα Grammy 2024

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά από τρεις μήνες.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Celine Dion έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στα βραβεία Grammy 2024 την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου φορώντας παλτό και φόρεμα Valentino Haute Couture για να παρουσιάσει το βραβείο του άλμπουμ της χρονιάς όπου το έδωσε στην Taylor Swift.

Πέντε φορές νικήτρια Grammy η ίδια, τη χειροκρότησε όρθια ολόκληρο το πλήθος και εκείνη είπε, συναισθηματικά φορτισμένη: “Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς” είπε.

Διάβασε ακόμη – Grammy Awards 2024: Η λίστα με τους μεγάλους νικητές της βραδιάς

Η 55χρονη τραγουδίστρια με αυτή την σπάνια εμφάνιση που πραγματοποίησε μετά και την περιπέτεια με την υγεία της, συγκίνησε τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο!

Η Celine αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι πάσχει από τη σπάνια νευρολογική διαταραχή Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome-SPS), μια ασθένεια που είναι ανίατη.

Διάβασε ακόμη – Οι εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις των Grammy Awards 2024

Η εμφάνιση, δε, της Dion συνέπεσε με ένα ιστορικό ρεκόρ για την Taylor καθώς με το Grammy που της απένειμε η τραγουδίστρια έφτασε τα τέσσερα βραβεία για άλμπουμ της χρονιάς.

Διάβασε ακόμη