Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Ashton Kutcher και Μila Kunis: Το εντυπωσιακό “σύγχρονο αγρόκτημά” τους

Σχεδίασαν και κατασκεύασαν αυτή την μοντέρνα αγροικία με το όνομα “Kuku Farm” που τροφοδοτείται ενεργειακά από φωτοβολταϊκά και βρίσκεται στο Λος Άντζελες 

Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί, που παντρεύτηκαν το 2015, εργάστηκαν για πέντε χρόνια προκειμένου να δημιουργήσουν το ιδανικό οικογενειακό σπίτι, το οποίο σχεδίασαν και κατασκεύασαν μαζί με τον αρχιτέκτονα Howard Backen και την interior designer Vicky Charles.

“Θέλαμε σπιτικό, όχι ακίνητο”, λέει η 37χρονη ηθοποιός Μila Kunis στο Architectural Digest, όπου φωτογραφήθηκαν για το τεύχος Ιουνίου, προσφέροντας μια μικρή ξενάγηση στην “KuKu Farm”, όπως αποκαλούν χαϊδευτικά το σπίτι τους. 

Διάβασε ακόμη – H εντυπωσιακή έπαυλη του George Clooney στη λίμνη Κόμο (video)

Το ζευγάρι, που έχει μια 6χρονη κόρη και ένα γιο 4 ετών, χρησιμοποιεί επίσης την γη για καλλιέργειες, όπου μεταξύ άλλων φύτεψαν καλαμπόκια στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Παρά τις πινελιές πολυτέλειας, το σπίτι σχεδιάστηκε για να είναι φιλικό, άνετο και φιλόξενο σε όσους έρχονται. Και για τους Kutcher και Kunis, αποτελεί ένα μέρος όπου μπορούν να νιώθουν χαλαροί γνωρίζοντας πως όλα είναι όπως πρέπει. 

“Για να αισθάνεσαι χαλαρός κάπου, πρέπει όλα να είναι σε τάξη. Αν ο κόσμος γύρω σου δεν είναι σε τάξη, είναι δύσκολο να βάλεις σε τάξη το μυαλό σου”, λέει ο Kutcher. “Όταν είμαστε στο σπίτι μας, ο κόσμος απλώς βγάζει νόημα”, καταλήγει.

Πηγή: LIFO

Φωτογραφίες: instagram/ @archdigest, @nicole.buybusse

Διάβασε ακόμη