Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Η συγκινητική ανταπόκριση στο φιλανθρωπικό gala dinner του Yianis Christodoulou Foundation, με την Άννα Βίσση

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη αγάπη για τα παιδιά των 9 ειδικών σχολείων της Κύπρου διοργανώνει το Yianis Christodoulou Foundation στις 8 Ιουλίου, στο yacht Zeus με την συμμετοχή της Άννας Βίσση.

Όταν η αγάπη μπαίνει σε πρώτο πλάνο τότε η ζωή γεμίζει με ελπίδα και χαμόγελα. Ότι ακριβώς κάνει το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Yianis Christodoulou του οποίου πρωταρχικός στόχος είναι η παροχή στήριξης και βοήθειας σε παιδιά και νέους που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, μέσα από την κάλυψη του κόστους κατασκευής διαφόρων έργων προς όφελος των παιδιών αυτών.

Όλα τα λειτουργικά έξοδα του Ιδρύματος καλύπτονται πλήρως από το Yianis Group και τον κύριο John Christodoulou.

Έτσι στις 9 Ιουλίου διοργανώνεται gala dinner στο yacht Zeus, στην Κύπρο από τον κ. John Christodoulou και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation, προς όφελος των παιδιών που φοιτούν και στα 9 δημόσια ειδικά σχολεία Κύπρου σε συνεργασία με τους οικείους συνδέσμους γονέων. Στόχος, να στηριχθούν και τα 9 ειδικά σχολεία ώστε να αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις τους και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που παρέχονται σε παιδιά με ειδικές ικανότητες ή και αναπηρίες.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yianis C. Foundation Cy (@ycf_cyprus)

Για την διοργάνωση της ξεχωριστής βραδιάς συνέβαλαν διάφορες εταιρείες αλλά και προσωπικότητες στις οποίες με σχετική ανακοίνωση το Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη συγκινητική ανταπόκριση. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση “Η εθελοντική συμμετοχή της εξαιρετικής καλλιτέχνιδας, της αγαπημένης Άννας Βίσση που θα τραγουδήσει στη φιλανθρωπική εκδήλωση αφιλοκερδώς τιμά ιδιαίτερα το Ίδρυμά Yianis Christodoulou Foundation”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yianis C. Foundation Cy (@ycf_cyprus)

To Ίδρυμα απευθύνει επίσης θερμές ευχαριστίες στη διεύθυνση του Ξενοδοχείου Amara για την ευγενική προσφορά του δείπνου και των ποτών, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση, καθώς και για την συνεισφορά τους στη δημοπρασία.

Τόσο το Ξενοδοχείο Amara όσο και το Ξενοδοχείο Elysium έχουν προσφέρει διαμονή για 2 βράδια και περιποίηση στο Spa για 2 άτομα που θα δημοπρατηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. To Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation και ο κύριος Christodoulou εξέφρασαν τη βαθιά εκτίμησή τους για την κίνηση αυτή. Ο κύριος Christodoulou ανέφερε ότι “σε τέτοιες πρωτοβουλίες όλες οι συνεισφορές είναι πολύτιμες και εκτιμώνται πάρα πολύ, αφού δείχνουν ότι οι Κύπριοι μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν και τα εννιά ειδικά σχολεία, στα οποία θα δοθούν όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν”. Το Ίδρυμα εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του προς τη ‘Μαρίνα Λεμεσού’ για τη φιλοξενία του σκάφους Zeus δωρεάν.

Μάθε περισσότερα για το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation και το έργο του στο yianischristodouloufoundation.com

Διάβασε ακόμη