Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

“From our family to yours”: Το χριστουγεννιάτικο video της Disney

H Disney γιορτάζει 40 χρόνια συνεργασίας με το ίδρυμα Make-A-Wish με ένα συγκινητικό video animation.

Η εορταστική περίοδος ξεκίνησε για την Disney με την καμπάνια «From our family to yours», η οποία περιλαμβάνει ένα video κινουμένων σχεδίων. Η συγκεκριμένη καμπάνια δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τα 40 χρόνια συνεργασίας της με το ίδρυμα Make-A-Wish, το οποίο πραγματοποιεί ευχές παιδιών που πάσχουν με ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους. Όλα αυτά τα χρόνια η Disney έχει ήδη πραγματοποιήσει περισσότερες από 140.000 ευχές παιδιών σε όλο τον κόσμο, χαρίζοντας ελπίδα και δύναμη στα ίδια και στις οικογένειές τους όταν το χρειάζονται περισσότερο.

Στο video θα δεις την ιστορία μιας γιαγιάς και της εγγονής της και τις οικογενειακές παραδόσεις που τους ενώνουν στο πέρασμα του χρόνου. Συνδετικός κρίκος ένας λούτρινος Mickey Mouse, που δίνεται ως χριστουγεννιάτικο δώρο το 1940 και περνάει με τη σειρά του στην εγγονή.

Εμπνευσμένο από τη vintage φιγούρα του Mickey Mouse που υπάρχει στο video, κυκλοφορεί ένα αντίστοιχο παιχνίδι στα Disney Stores, αλλά και onilne. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα διατεθούν για τις ανάγκες του Make-A-Wish, το ίδιο και τα έσοδα από τα downloads του τραγουδιού «Love is a Compass», το οποίο ακούγεται στην ταινία.

Δες πιο κάτω το συγκινητικό video της Disney:

Διάβασε ακόμη