Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Iδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους γονείς σου

6+1 επιλογές που θα τους ενθουσιάσουν.

Της Ελευθερίας Παπαδάκη

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και όλοι ψάχνουν να βρουν λίγο πολύ τι δώρο να κάνουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα, ιδιαίτερα στους γονείς.

Δεν παίζει ρόλο η ηλικία για τα δώρα αφού μόνο από τη σκέψη θα τους εκπλήξεις με ευχάριστο τρόπο, ειδικά αν έχεις βάλει και πιο προσωπικές πινελιές δίνοντας συναισθηματική νότα στα δώρα.

Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση και να φτιάξεις τα δικά σου DIY χριστουγεννιάτικα δώρα.

Διάβασε ακόμη – Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Οι μεγαλύτερες τάσεις για το 2023

#1. Μια πολύ όμορφη ιδέεα για χριστουγεννιάτικα δώρα για τους γονείς είναι τα χριστουγεννιάτικα καλάθια. Προσάρμοσε το δώρο σου στα ενδιαφέροντα και τα χόμπι των γονιών σου. Γέμισε καλάθια, καφάσια ή κουτιά με αγαπημένα τους αντικείμενα όπως είδη μαγειρικής, υλικά για το αυτοκίνητο, βιβλία κ.α. Συνδύασε μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια και είναι έτοιμα! Αυτή την ιδέα μπορείς να την προσαρμόσεις αναλόγως αν ψάχνεις προτάσεις για πρακτικά δώρα για νέους γονείς φτιάχνοντας ένα χρήσιμο kit. Χρησιμοποίησε όμορφα είδη συσκευασίας για να τους εντυπωσιάσεις.

#2. Μια κολόνια με αίσθηση πούδρας, τριαντάφυλλου ή λουλουδιών είναι η μυρωδιές που την αντιπροσωπεύουν. Για μία γυναίκα που λατρεύει τα αρώματα αυτό θα είναι το ιδανικό δώρο για εκείνη. Μην ξεχάσεις πως το άρωμα είναι το βασικό κλειδί για την εμφάνισης μιας γυναίκας.

#3. Ένα εισιτήριο για το θέατρο, την όπερα ή μια συναυλία ενός αγαπημένου συγκροτήματος. Έλεξε το πρόγραμμα των συναυλιών ή της όπερας στην πόλη σου και εξασφάλισε τις καλύτερες θέσεις.

#4. Μια επιλογή από ακριβά μακιγιάζ θα τα εκτιμήση ιδιαίτερα. Έλεξε ή ρώτησε την μητέρα σου τι είδους μακιγιάζ προτιμά και ποια χρώματα.

Διάβασε ακόμη – 4 ιδέες διακόσμησης για τα Χριστούγεννα

#5. Πιστοποιητικό για επίσκεψη σε ινστιτούτο ομορφιάς, σπα ή ινστιτούτο μασάζ. Η ξεκούραση και η χαλάρωση για την μητέρα σου είναι σίγουρα εγγυημένες.

#6. Αν έχεις μεγαλύτερο οικονομικό προϋπολογισμό, χάρισε της ένα αεροπορικό εισιτήριο για κάποιο προορισμό που γνωρίζει πως θέλει να πάει εδώ και καιρό και όλο το αναβάλλει.

#7. Πορτραίτο ονόματος. Παραγγείλε ποιοτική δουλειά από έναν καλλιτέχνη καθώς ένα πορτρέτο θα αποτελέσει ένα μεγάλο δώρο για εκείνον.

Επιλέξτε όποιο σας αρέσει και σίγουρα θα τους αρέσει.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη