Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

“Ο Άι Βασίλης είναι σκέτη λέρα”!: H κωμωδία των Ρέππα και Παπαθανασίου που άφησε εποχή σε όλες τις πόλεις

Από την Alpha Square με παραστάσεις παγκύπρια.

Η κωμωδία που άφησε εποχή στην Αθήνα για πολλά χρόνια, ξανάρχεται αυτό τον Δεκέμβριο προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο Θέατρο Δέντρο, με περιοδεία σε Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο.

Υπόθεση:

Είναι παραμονή Χριστουγέννων και στο Γραφείο Συμπαράστασης Απελπισμένων “Η Ζωή είναι Γλυκιά” τέτοια μέρα μεσάνυχτα πέφτει πολλή δουλειά. Η απατημένη, η εγκυμονούσα, ο τραβεστί, ο “νορμάλ”, ο λαϊκός, ο διεστραμμένος και η αλλοδαπή θα περάσουν μαζί αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά ταυτόχρονα ο καθένας στον κόσμο του! Με την υπογραφή των Ρέππα και Παπαθανασίου αλλά και της Alpha Square…

Συντελεστές: Ο Ανδρέας Αραούζος σκηνοθετεί τους Φώτη Αποστολίδη, Μαρίνα Βρόντη, Θανάση Δρακόπουλο, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Ηρόδοτο Μιλτιάδους και Ειρήνη Σαλάτα Γεωργίου ενώ ο ίδιος συμμετέχει με ένα “κρυφό” ρόλο. Τα σκηνικά και κοστούμια είναι του Γιώργου Γιάννου και ο σχεδιασμός φωτισμού του Σταύρου Τάρταρη.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 χρονών.

Πρεμιέρα: Παρασκευή: 3 Δεκεμβρίου, 20:30

Παραστάσεις στο Θέατρο Δέντρο, Λευκωσία, από 8 μέχρι 19 Δεκεμβρίου: Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο (20:30) και Κυριακή (19:00)

Λάρνακα: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021, Δημοτικό Θέατρο Γ. Λυκούργος, 20:30

Λεμεσός: Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022, Θέατρο Ριάλτο, 20:30

Πάφος: Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022, Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο, 19:00
*Η παράσταση της Πάφου ανεβαίνει σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Πάφου και το Round Table 7 Πάφου.

Εισιτήρια €15 (και €12 για φοιτητές, συνταξιούχους και ηθοποιούς)

Info: τηλ.: 77777040, tickethour.com.cy, ACS Courier

Διάβασε ακόμη