Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Paris Hilton: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε την παρένθετη μητρότητα

“Θα πάθω κυριολεκτικά κρίση πανικού”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η Paris Hilton αποφάσισε να χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα για τη γέννηση των δύο παιδιών της ήταν το τραύμα που υπέστη κατά τη διάρκεια της εφηβείας της.

Κατά τη διάρκεια μιας εκτενούς συνέντευξης στο Romper, η socialite εξήγησε ότι εξακολουθεί να έχει μεγάλο τραύμα.

“Αν βρεθώ σε ένα γραφείο γιατρού, αν μου κάνουν μια ένεση, οτιδήποτε, θα πάθω κυριολεκτικά κρίση πανικού και δεν μπορώ να αναπνεύσω”, είπε στο πρακτορείο.

“Απλά ήξερα ότι αυτό δεν θα ήταν υγιές ούτε για μένα ούτε για το μωρό, να μεγαλώνει μέσα σε κάποιον που έχει τόσο μεγάλο άγχος”.

Διάβασε ακόμη – Julia Roberts: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Matthew Perry

Το 2020, η κοσμική προσωπικότητα ισχυρίστηκε ότι είχε υποστεί σωματική, σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σχεδόν ετήσιας παραμονής της στο σχολείο.

Ισχυρίστηκε ότι μέρος της υποτιθέμενης κακοποίησης περιελάμβανε μη συναινετικές γυναικολογικές εξετάσεις στις οποίες την κρατούσαν κάτω παρά τη θέλησή της.

Η πρωταγωνίστρια του “Simple Life” είχε αναφερθεί στο παρελθόν στο φόβο της εγκυμοσύνης κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Glamour UK, λέγοντας ότι “ο θάνατος” και “ο τοκετός” είναι τα “δύο πράγματα που φοβίζουν την περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο”.

Εκτός από αυτό, η Hilton είπε επίσης στο Romper ότι θα ήταν σχεδόν αδύνατο να διαχειριστεί το ταραχώδες πρόγραμμα εργασίας της μαζί με τις παρενέργειες της εγκυμοσύνης.

Διάβασε ακόμη – Παντρεύτηκε η ηθοποιός Vanessa Hudgens

Η 42χρονη είναι αυτή τη στιγμή το πρόσωπο των Hilton Hotels, η ιδρύτρια της εταιρείας 11:11 media, η οικοδέσποινα του podcast “I am Paris”, η πρωταγωνίστρια της σειράς “Paris in Love” του Peacock, η ιδιοκτήτρια μιας σειράς κουζινών, μια DJ και επίσης μια επίδοξη ποπ σταρ με το βλέμμα στραμμένο στην κυκλοφορία νέας μουσικής το επόμενο έτος.

Διάβασε ακόμη