Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Ο νέος τίτλος που θα δώσει στον πρίγκιπα William

Οι πρώτες πληροφορίες.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο Κάρολος θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα William για να του παραδώσει έναν σημαντικό ρόλο. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι ο μονάρχης θα παραδώσει τον ρόλο του αρχισυνταγματάρχη του Αεροπορικού Σώματος Στρατού στον μεγαλύτερο γιο του, τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

Θα λάβει μέρος σε κοινή υποχρέωση στις 13 Μαΐου στο Μουσείο Αεροπορίας Στρατού για τον σημαντικό διορισμό. Η είδηση αυτής της ειδικής συνάντησης έρχεται ακριβώς τη στιγμή που ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα μπορέσει να συναντήσει τον μικρότερο γιο του πρίγκιπα Harry κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα.

Διάβασε ακόμη – “Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ζουν μία κόλαση μετά τη διάγνωση με καρκίνο”

Ο δούκας του Σάσεξ, έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο την Τρίτη ενόψει της δέκατης επετείου των Invictus Games, την οποία θα τιμήσει σε τελετή στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

Δάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Harry: Απαντά πρώτη φορά εάν θα συναντήσει τον πατέρα του στο Λονδίνο

Την επόμενη εβδομάδα, ο βασιλιάς Κάρολος θα κάνει ακόμη τα αποκαλυπτήρια μιας πλακέτας που θα θυμίζει την άφιξη του πρώτου Apache AH Mk.1 που εγκαταστάθηκε σε μουσείο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μαζί ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας William θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν το υπηρετούν προσωπικό μπροστά από το Apache.

Διάβασε ακόμη