Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Η ιδανική άσκηση για σφιχτούς γλουτούς

Σε μόλις 15 λεπτά από το σπίτι.

Οι γλουτοί είναι ένα από τα πιο προβληματικά σημεία, ειδικά στο γυναικείο σώμα. Τις περισσότερες των φορών είναι το σημείο του σώματος που συγκεντρώνει χαλάρωση, τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Πώς θα καταφέρεις να κάνεις ένα γρήγορο και αποτελεσματικό butt lift σε μόλις μισό μήνα; Η fitness trainer Lilly Sabri μοιράζεται μέσα από το κανάλι της στο Youtube ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στον στόχο σου, αν το ακολουθήσεις με την κατάλληλη συνέπεια. Οι ασκήσεις αυτές θα βοηθήσουν τους γλουτούς σου να έχουν πιο στρογγυλό σχήμα και να είναι πιο σφιχτοί και γραμμωμένοι. Φυσικά για καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη καύση λίπους, ακολούθησε παράλληλα και ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής.

Δίαβασε ακόμη – 5 τοπ ευεργετικές τροφές για το καλοκαίρι

Τι θα χρειαστείς; Μόλις 15 λεπτά από τον χρόνο σου για 14 ημέρες. Το workout περιλαμβάνει 20 ασκήσεις με 45” εκτέλεσης στην κάθε μία, ενώ δεν χρειάζεσαι καθόλου εξοπλισμό.

Διάβασε ακόμη – Tι θεραπεύει ο βιοσυντονισμός;

*Αν έχεις λάστιχα γυμναστικής μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να ανεβάσεις το επίπεδο και να το κάνεις ακόμα πιο δύσκολο.

Να θυμάσαι ότι κάθε σώμα είναι διαφορετικό και όλοι προχωράμε με διαφορετικούς ρυθμούς. Το κλειδί για την επίτευξη των στόχων φυσικής κατάστασης και υγείας είναι η συνέπεια και οι αλλαγές στον υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς περιορισμούς. Απλά κατανάλωσε θρεπτικά τρόφιμα, μετακίνησε το σώμα σας, χαμογέλασε και απόλαυσε το fitness ταξίδι σου.

Πηγή: shape.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη