Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Το πρώτο Flagship Store της Kartell ανοίγει στη Λευκωσία

Αύριο το λαμπερό event!

Στις 22 Ιουνίου, στις 20.00 η Kartell και η Ergo Home Group, ενώνουν τις δυνάμεις τους και εγκαινιάζουν, το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα Kartell, παρουσιάζοντας στους καταναλωτές τη μεγάλη γκάμα συλλογών της.

Από την ίδρυσή της το 1949, η Ιταλική μάρκα επίπλων Kartell, κατασκευάζει διαρκώς μοναδικά προϊόντα ώστε να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στο κοινό που αγαπά το design και το μοντέρνο Lifestyle. Σε ένα άνετο, σύγχρονο και μίνιμαλ αισθητικής χώρο 200m2 στο νέο Shop In Shop της Kartell στη Λευκωσία, οι λάτρεις των επίπλων, θα μπορούν να δουν από κοντά τα πασίγνωστα προϊόντα σπιτιού.

Στο χώρο θα μπορεί κάποιος να συναντήσει, την γνωστή πολυθρόνα Charla από την Patricia Urquiola, την συλλογή Wood του Philippe Starck, την καρέκλα A.I, την πολυθρόνα Cara, αλλά και πληθώρα φωτιστικών επιλογών και αξεσουάρ σπιτιού.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την έξυπνη τεχνολογία πίσω από τις συλλογές επίπλων Kartell, που παραμένουν διαχρονικά στο προσκήνιο, αφού συνδυάζουν την πολυχρηστικότητα και πολυλειτουργικότητα ενός κλασσικού και μοντέρνου σχεδιασμού, με τη φαντασία, τη φινέτσα, την τεχνολογία και την ποιότητα που τα χαρακτηρίζει.

Βρείτε το κατάστημα KARTELL στην Λευκωσία: Αγίου Νικολάου 41-49, Έγκωμη, 2408 Λευκωσία.

Facebook: https://www.facebook.com/LivingCyprus/
Instagram: https://www.instagram.com/livingcyprus/

Διάβασε ακόμη