Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

The show must go on: Η Amazon απαντά στη ματαίωση την εποχή της πανδημίας

Μέσα από το διαφημιστικό spot εν όψει των Χριστουγέννων, η Amazon προσκαλεί τον κόσμο να μην σταματήσει να ονειρεύεται.

Στις πρωτόγνωρες εποχές της πανδημίας και του lockdown που ζούμε, όλοι νιώθουμε τον περιορισμό να μας βαραίνει. Ιδιαίτερα τώρα, που σιγά-σιγά αρχίζουμε να μπαίνουμε σε γιορταστικό mood λόγω των Χριστουγέννων, η κίνηση με περιορισμούς μας βάζει σε μια κατάσταση ματαιότητας, στην οποία βλέπουμε τα όνειρά μας να χάνονται και τις προσπάθειές μας να μην έχουν νόημα.

Το διαφημιστικό σποτ της Amazon δίνει τη δική του απάντηση στην κατήφεια της πανδημίας παρουσιάζοντας μια δυναμική και συνάμα συγκινητική ιστορία δίνοντας μήνυμα ελπίδας. Μια νεαρή χορεύτρια προπονείται σκληρά για μια εκδήλωση, την οποία περιμένει πώς και πώς. Όταν εξαιτίας του Covid-19 η χορευτική εκδήλωση ματαιώνεται η εφευρετικότητα, η αποφαστικότητα, αλλά και η τεχνολογία  θα δώσουν τη λύση για να μην σταματήσει να ονειρεύεται. Όπως λέει και το motto της καμπάνιας: «The show must go on».

Τη νεαρή χορεύτρια υποδύεται η Γαλλίδα μπαλαρίνα Taïs Vinolo, ενώ τη σκηνοθεσία του βίντεο υπογράφει η Ελληνοκουβανικής καταγωγής Melina Matsoukas, η οποία έχει τιμηθεί 2 φορές με βραβείο Grammy και πήρε 4 MTV Video Music Awards, ενώ συνεργάστηκε με superstars της μουσικής σκηνής, όπως Beyoncé, Jennifer Lopez, Κylie Minogue, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna.

Δες το video πιο κάτω:

Διάβασε ακόμη