Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

H ομαδική έκθεση “INLAND“ από την Isnotgallery

Eγκαταστάσεις, σύγχρονα ζωγραφικά έργα, φωτογραφία, κεραμικά έργα και γλυπτά από ένα σύνολο 16 σύγχρονων καλλιτεχνών.

Μετά την ομαδική έκθεση “ISLAND” που παρουσιάστηκε στο εμβληματικό ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2022, η Isnotgallery διοργανώνει και παρουσιάζει την ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης “INLAND” την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου στις 19:30.

Διάβασε ακόμη – Ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης “Island” στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο

Διάβασε ακόμη – Μιλήσαμε με την Ελίνα Θεοδότου και τον Μάριο Θεοφιλίδη για την έκθεση “Island”

Η ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης INLAND παρουσιάζει μια σύνθεση εικαστικών, εκ των οποίων οι περισσότεροι είχαν παρουσιάσει μέρος της δουλειάς τους στην έκθεση ISLAND στο ξενοδοχείο Αλμύρα στην Πάφο. Μαζί με κάποιες νέες προσθήκες, η έκθεση INLAND θα παρουσιάσει εγκαταστάσεις, σύγχρονα ζωγραφικά έργα, φωτογραφία, κεραμικά έργα και γλυπτά από ένα σύνολο 16 σύγχρονων καλλιτεχνών.

Η έκθεση σύγχρονης τέχνης INLAND αποσκοπεί να παρουσιάσει τη συνέχεια της έκθεσης ISLAND που παρουσιάστηκε στο κοινό της Πάφου και του ξενοδοχείου Almyra, να μεταφέρει μνήμες και θύμησες από τον ήλιο και την αλμύρα του καλοκαιριού.

Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες και τα έργα που έχουν επιλεγεί, και θα παρουσιαστούν ως μια ευρύτερη εγκατάσταση στον χώρο της Isnotgallery, γίνονται μέσο επικοινωνίας, έκφρασης και αναζήτησης: μια εγκατάσταση ως χώρος θύμησης και συνάντησης. Παράλληλα, οι καλλιτέχνες που επιστρέφουν, παρουσιάζουν κάποια έργα που ήδη παρουσιάστηκαν στην έκθεση ISLAND αλλά και κάποια νέα, τα οποία συνομιλούν με την ιδέα της νέας έκθεσης

Η σειρά των δυο εκθέσεων ISLAND και INLAND λειτουργεί ως μια περιήγηση, μια περιδιάβαση από τα παραθαλάσσια στα ενδότερα, από την ελαφρότητα του καλοκαιριού στην στρυφνότητα και σοβαρότητα του φθινοπώρου που όμως φέρει, ταυτόχρονα, τη θύμηση των καλοκαιρινών μηνών.

Το βράδυ των εγκαινίων, η έκθεση θα συνοδεύεται από cocktails που θα επιμεληθεί η δημιουργική ομάδα του Antasia Beach Club της Thanos Hotels.

Επιμέλεια Έκθεσης: Άντρος Ευσταθίου

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Σπύρος Αγαθού, Άντρος Ευσταθίου, Ελίνα Θεοδότου, Μάριος Θεοφιλιδης, Ελένη Κινδύνη, Μαριέλλα Μπιλίτσα, Χαρούλα Νικολαϊδου, Θέκλα Παπαδοπούλου, Έλενα Παρούτη, Αθηνά Πελετιέ, Δέσποινα Πετρίδου, Βάνια Σεργίου – Σουρουλλά, Αντρέας Σκουφάρης, Κωνσταντίνος Στεφάνου, Πανίκος Τεμπριώτης και Αντώνης Τζιαρίδης.

Διάρκεια: 14 Οκτωβρίου – 12 Νοεμβρίου 2022

Info: Isnotgallery

Διάβασε ακόμη