Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

One Day: Σε αυτό το ελληνικό νησί γυρίστηκε ένα από τα επεισόδια της viral σειράς του Netflix

Οι διακοπές της “Emma” και του “Dexter” στην Ελλάδα.

Μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές που “στριμάρουν” αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα του Netflix είναι το “One Day”. Η σειρά κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου και βασίζεται στο ομώνυμο best-seller μυθιστόρημα του David Nicholls, που αρχικά είχε μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη το 2011 με πρωταγωνιστές τους Anne Hathaway και Jim Sturgess. Η υπόθεση παρακολουθεί την εξέλιξη της σχέσης ανάμεσα στην Emma (που ερμηνεύει στη σειρά η Ambika Mod) και του Dexter (το οποίο ερμηνεύει ο Leo Woodall) μέσα σε μία δεκαετία ξεκινώντας από τη γνωριμία τους στο Εδιμβούργο τη βραδιά της αποφοίτησής τους, στις 15ης Ιουλίου 1988. Καθένα από τα 14 επεισόδια που περιλαμβάνει η σειρά περιστρέφεται γύρω από την ίδια αυτή ημερομηνία και τα γεγονότα που είναι καθοριστικά.

Διάβασε ακόμη – Το Minthis καλωσορίζει τον διεθνώς αναγνωρισμένο Κύπριο καλλιτέχνη Γιώργο Κοτσώνη

Στο 4ο επεισόδιο της σειράς, οι δυο φίλοι ταξιδεύουν για διακοπές στην Ελλάδα. Αν και στο επεισόδιο δεν ονοματίζεται ο προορισμός, ίσως γιατί ο αρχικός στόχος τους ήταν να κάνουν “island hop”, το νησί αυτό δεν είναι άλλο από την Πάρο. Η Emma και ο Dexter, που ακόμα βρίσκονται σ’ ένα πλατωνικό στάδιο της σχέσης τους, γοητεύονται από την ομορφιά του και αποφασίζουν να περάσουν όλες τις μέρες των διακοπών τους στο διάσημο Κυκλαδονήσι. Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τόσο τις παραλίες του νησιού όσο και στο λιμάνι, την Παροικιά.

Διάβασε ακόμη – Οι top 10 ευρωπαϊκοί προορισμοί για το 2024

H σειρά ταξιδεύει και σε άλλα μέρη της Ευρώπης, όπως το Παρίσι και τη Ρώμη, ενώ το κύριο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στο Εδιμβούργο της Σκοτίας αλλά και το Λονδίνο, όπου κυρίως εξελίσσεται η ιστορία.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @oneday

Διάβασε ακόμη